NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
slobodnjak
- Kontakt:
Re: NK Travnik
http://www.mediax.biz/mxsport/nogomet/n ... vniku.html
Zanimljivo...
Zanimljivo...
Rahmet duši i da ti dragi ALLAH podari lijepi dženet LEGENDO.Porodici iskreno saučešće.
[youtube][/youtube]
- SamoTravnik
- Kontakt:
Hvala vedatore!
U Nogometnog klubu Travnik odlučili su da umirove dres sa brojem 3 koji je nosio legendarni Elvedin Varupa.
Sve su prilike da cu morati da povucem zadnji dio mog predhodnog komentara.
U Nogometnog klubu Travnik odlučili su da umirove dres sa brojem 3 koji je nosio legendarni Elvedin Varupa.
Sve su prilike da cu morati da povucem zadnji dio mog predhodnog komentara.
-
ustajaliZnoj
- Kontakt:
Ode legenda. Neka ti je laka zemlja bosanska.
- GoskGabela
- Kontakt:
Počivaj u miru Elvedine !
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
@SamoTravnik, Cestitam na prva 3 boda. Sretno vam dalje u sezoni.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- SamoTravnik
- Kontakt:
Prva 3 boda i to protiv Sarajeva. Ova trojica igraca i Adis su nam falili i prvu utakmicu, mozda bi i bolji rezultat izvukli sa Sirokim ali neka veze, presretan sam. Veliki naklon nasim navijacima zbog odavanja pocasti i navijanju citavu utakmicu a hvala i sarajlima za parolu. 
Elvedin Varupa (1975- 2015)
rahmet mu duši
Travniku cestitke za današnju pobjedu
je li ono Gerila posvetila parolu šehidu Izetu Naniću
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jest.let3 je napisao/la:Elvedin Varupa (1975- 2015)rahmet mu duši
aferimSamoTravnik je napisao/la:Jest.let3 je napisao/la:Elvedin Varupa (1975- 2015)rahmet mu duši
Čestitke na današnjoj pobjedi. Prije svega iskreno saučešće svim navijačima i ljubiteljima NK Travnika zbog gubitka velike klupske legende Elvedina Varupe ( za mene jednog od najbolja tri lijeva beka sto će ikad bh liga imati, Mehadzic, Varupa i Husić). Veliko hvala za danasnji gest odavanja počasti našem komadantu, našoj Gaziji, najvećem bosanskom sinu, rahmetli Izetu Naniću. Za mene lično je Travnik uvijek bio veoma drag grad i klub. Veliki pozdrav prijatelju Lindi (Nurković), da mu mreža u što vise utakmica bude netaknuta kao danas. Lijep pozdrav za vezirski grad iz Bihaća. SN96
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ima clanak na sportsport.ba.
Čestitam na zalaganju,disciplini i na pobjedi koja na kraju dođe kao plod navedenih osobina ekipe Travnika.Kad bi igrači vaše ekipe imali isti pristup svakoj utakmici kao danas,vi bi siguran sam bili među 5-6 top ekipa premier lige BiH.Sretno u daljnjem takmičenju i da izborite opstanak. 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
slobodnjak
- Kontakt:
Odlično.Borbeno čvrsto disciplinovano.Sarajevo je strašna ekipa za naše uslove.Ovo je ogroman uspjeh.Uz ovakav pristup ova ekipa će sigurno igrati ligu 12.Ipak ne primiti gol od ovakvog ptotivnika je strašna stvar.Čak ljudi nisu ni imali puno prilika.
Govorio sam pojedincima da je ovo ekipa željna dokazivanja.Gaudio i njegov gol te emocije prilikom radovanja su to o čemu pričamČovjek gotovo plače jbt...
Još će mnogi slomiti zube na Travniku.Ma zaslužuje Travnik da ostane niko me u suprotno ubjediti ne može.Vidjelo se i u 2 pol. protiv Širokog da ima tu materijala.Kako kolega reče falilo je tu ovih par igrača.
BRAVO MOMCI SVAKA VAMA ČAST NA OVOM DANAS...
Govorio sam pojedincima da je ovo ekipa željna dokazivanja.Gaudio i njegov gol te emocije prilikom radovanja su to o čemu pričamČovjek gotovo plače jbt...
Još će mnogi slomiti zube na Travniku.Ma zaslužuje Travnik da ostane niko me u suprotno ubjediti ne može.Vidjelo se i u 2 pol. protiv Širokog da ima tu materijala.Kako kolega reče falilo je tu ovih par igrača.
BRAVO MOMCI SVAKA VAMA ČAST NA OVOM DANAS...
-
slobodnjak
- Kontakt:
Samo da dodam.Hvala Hordama na gestu u 40 min.Pokazali su da su veliki navijači velikog kluba...
Kako Dule sahvata Paradzika. Hahaha
[youtube][/youtube]
- SamoTravnik
- Kontakt:
Svaka ti cast, iako sam bio na utakmici opet cu pogledati.vedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.