evo vas pitari i troll footbal prca
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Odradili su oni 2 stranice, al valjda se vi jos niste vratili sa gostovanja i oni odustali. Odose spremati izgovore poslije Viteza.joker90 je napisao/la:Jarane ovo nije normalno vise na ovoj temi sa Tuzlacima i Mostarcima. Daj pustite kone nek nas zayebavaju, zasluzili smo danas. Ne mogu ljudi doci do izrazaj od vas jbt. 1 njihov post, pa onda 100 vasih prezvakanih o velezu i slobodi..![]()
Ma vratili smo se mi sa gostovanja evo svi. Majke mi koliko se vi sa Mostarcima mezite drago mi bude kad vidim post od kona da se podyebavamo.Batva je napisao/la:Odradili su oni 2 stranice, al valjda se vi jos niste vratili sa gostovanja i oni odustali. Odose spremati izgovore poslije Viteza.joker90 je napisao/la:Jarane ovo nije normalno vise na ovoj temi sa Tuzlacima i Mostarcima. Daj pustite kone nek nas zayebavaju, zasluzili smo danas. Ne mogu ljudi doci do izrazaj od vas jbt. 1 njihov post, pa onda 100 vasih prezvakanih o velezu i slobodi..![]()
BadrHari je napisao/la:
evo vas pitari i troll footbal prca
pusti tu suplju, i vasih 20 minimalno spava na ovoj temi ili prije premijer liga BiH pa kad Sarajevo zijani ili lose igra jedva docekaju da provociraju !!!Ajzea je napisao/la:Nema potrebe da se navijaci Sarajeva zajebavaju na ovoj temi kad su prisutni samo oni koji riječi nisu rekli nakon našeg kiksa, tj. mali broj onih normalnih iz bordo tabora. Oni koji su spavali na ovoj temi poslije utakmice sakrili su se u rupe, standardno
joker90, kao što pile reče, mi ne zivimo od vašeg neuspjeha ali zbog par vaših od jučer (Head, Mortem, X19NXX ili šta ja znam kako već) bi sa merakom napisao 10 postova koji veze nemaju sa mojim Zeljom
KLIS je napisao/la:Evo Vrapčići bili posjećeniji od Tušnja.
Hebote mostarci falsifikuju ugovore igraca a da ne urade posjetu,to je za njih p.i.c.k.i.n dimmma_hz je napisao/la:KLIS je napisao/la:Evo Vrapčići bili posjećeniji od Tušnja.![]()
Tek pola 2 ,ovaj put kokice u ranom terminuAjzea je napisao/la:Ne počinjite još, odo po kokice
Napisati ću kada budete ispred nas, a do tadasergejevic je napisao/la:@piticu ne budi sisa napisi izvjestaj s teme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.