FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 12:25

Zip je napisao/la:
RN87 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ajmo biti pozitivni, sve ce ovo biti uredu.
Bolje sada kiksati nego pred kraj prvenstva, kad se titula i Evropa odlucuje.
Šta ti je Konjiću
Ima neki problem?
Nesto ti nije jasno u ovom sto sam napisao?
Ma sigurno je momak aludirao na Konjiceve izjave brate na utakmicama repke...tako i on uvijek"ajmo biti pozitivni,sve ce biti uredu".nista lose nije mislio sigurno..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 04 avg 2015, 12:26

Ajax je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Buraz navijac sam Zelje ali ovo je najjaca ekipa poslije rata sigurno ovakve igrace imati je strasno vama samo treba dobar trener da to sve poslozi mislim da Vam niko nece moci parirati ove godine.
Za evropu je potrebna prava desetka ili Radovca da se gurne naprijed. Ili instalirati Stojceva/Alispahica ( jednog od njih dvojice - boljeg ) koji ce igrati svaku i graditi tim oko njega koji ce trcati za njega. Sto u konacnici znaci da Krste ne moze odigrati krilo jer ne trci dovoljno defanzivno. A ovako imamo i Alispahica i Stojceva koji su i jedan i drugi odlicni igraci a ovako guse jedan drugoga i na kraju ne pruzaju svoj maksimum jer nisu 100% opusteni. A zbog njihove sporosti ( posebno Alispahica ) ne mozes da ih prekomandujes na druge pozicije osim na desetku. I zato je Dzeno bukvalno "morao" da se kocka i odigra sa dvije desetke sinoc. Moglo mu je i proci da Nurkovic nije odbranio udarac Stojceva pri kraju prvog poluvremena ili da se je dosudio penal. Samo pitanjeje koliko dugo bi to mogao gurati jer sa dvije spore desetke nebi prosao ni 1% u evropi a ni titulu nebi osvojio najvjerovatnije jer je liga ove sezone nikad teza. Tako da je mozda bolje i ovako da je vidio da to ne ide.

Ni Cimirot nije bio pravi zadnji vezni a nije ni Ikande izgleda. Potreban je jedan takav igrac protiv boljih protivnika. Jajalo je bio pravi igrac. Ovo vase pojacanje iz Veleza izgleda solidan zadnji vezni.

Golman je bio prije veliki problem nadam se da vise nije mada da je igrao Delac protiv Lecha bilo bi sigurno bar malo bolje.

I treba dovesti vrhunske bekove. Subica ( ili nekog slicnog ) i desnog beka osim ako Tatomirovic ne pokaze da moze to odigrati vrhunski. Vi ste se isto za*ebali sto se prodali onakvog Kvesica a posebno za onoliko male pare.

Alternativno rijesenje je odigrati 3-5-2. Gdje bi i Benko i Krste igrali u napadu. Gdje bi imali beton zadnju liniju: Tatomirovic-Stepanov-Barbaric. Gdje bi se mogla tolerisati jedna desetka tipa Alisphaic/Stojcev a krilnih igraca svakako ima dovoljno za rotacije.
Sa svim se slazem dijelom s tobom ,pogotovo sa zadnjim pasusom.Dzeno kao trener treba imati viziju ,ako nesto ne ide da promjeni sa formacijom ili taktikom.Pun pogofak bi bio ovako da igramo:
Delac
Tatko-Stepanov-Barbaric
Hebibovic-Radovac-Ikande-Duljevic
Mesa
Krste-Benko
Klupa:Ostrakovic,Mihojevic,Rustemovic,oba Bekica ,Stojcev i Puzigaca
Ako nece zadnja 2 na klupi da budu staviti Okica i Kovacevica
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 04 avg 2015, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 12:27

"Ukupno, Sarajevo pod vodstvom Dženana Uščuplića u domaćim takmičenjima ima 20 pobjeda, šest remija i poraz, a gol razlika je impozantna 62:20".
Sto ih noDze ispljuska.. :njanjanja:
FK SARAJEVO.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 avg 2015, 12:28

cimi u paoku :?:
Samo Sarajevo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 avg 2015, 12:30

amypitar je napisao/la:Mi smo sve samo NE ozbiljan klub,koliko mislimo da jesmo.

Pa najbolji vam je primjer taj,da posuđeni igraci igraju protiv svog kluba.Ako ce ikad imati motiv je tad,da pokazes da je taj neko pogriješio.Pa taj decko je 2-3 god.u klubu. Sarajevo ga izvuklo negdje iz Afrike ,možda mu spasilo glavu,on zabija gol.protiv svog kluba, i od radosti skida dres.Gdje je tu poštovanje,prema tom klubu. :idea:

Drugo Ušcuplic ljudi nema autoriteta u svlacionici. :hmmmmm:

U prvoj utakmici Stojcev nije igrao protiv Drine,jer je imao kartone.Alispahic je odigrao poprilicno dobro i protiv Travnika je dosao u situaciju da jednog mora izbaciti.I on se odlucuje radi mira u kuci da ubaci obadvojicu.Istu slucaj je sa Tatomirovicem.Umjesto Barbarica ubacuje Tatomirovica,pravi mu mjesto na stetu kluba.

I trece,zašto je mijenjao tim koji je Drini zabio 6 komada.Pa zar nije zlatno pravilo da tim koji pobjeđuje se ne mijenja.

Sad smo došli u situaciju da bukvalno,nismo ni poceli prvenstvo,a da smo sami sebi nabili pritisak.Pod moranjem su nam pobjede protiv ekipa,protiv kojih mi i ne igramo bas najbolje.Sa porazom protiv Travnika cemo dobro umanjiti posjetu.O kiksu protiv ovih ekipa nesmijemo ni pomisliti.

Nikad mi pameti necemo doci.
+1.000.000.000!!! :bow:
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 12:31

mma_hz je napisao/la:"Ukupno, Sarajevo pod vodstvom Dženana Uščuplića u domaćim takmičenjima ima 20 pobjeda, šest remija i poraz, a gol razlika je impozantna 62:20".
Ima li neko podatak koji trener ima najduži niz u ligaškim utakmica nez poraza?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 12:32

mma_hz je napisao/la: Ma sigurno je momak aludirao na Konjiceve izjave brate na utakmicama repke...tako i on uvijek"ajmo biti pozitivni,sve ce biti uredu".nista lose nije mislio sigurno..
:thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 avg 2015, 12:34

Partizan je posudio nedavno Aškovskog Novom Pazaru, pa ih je taj isti Aškovski sam pobijedio prošlo kolo. Znači da ipak nije tako lako isposlovati tu varijantu da igrač koji je na posudbi nema pravo igranja protiv matičnog kluba, da jeste mislite da to jedan Partizan koji je svemirski brod za nas ne bi isposlovao?
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 04 avg 2015, 12:35

mma_hz je napisao/la:"Ukupno, Sarajevo pod vodstvom Dženana Uščuplića u domaćim takmičenjima ima 20 pobjeda, šest remija i poraz, a gol razlika je impozantna 62:20".
Ma mmahz ne zajebaji. Necemo o svemu pricati i o njegovom nizu ;-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 avg 2015, 12:36

Suki46 je napisao/la:Sa svim se slazem dijelom s tobom ,pogotovo sa zadnjim pasusom.Dzeno kao trener treba imati viziju ,ako nesto ne ide da promjeni sa formacijom ili taktikom.Pun pogofak bi bio ovako da igramo:
Delac
Tatko-Stepanov-Barbaric
Hebibovic-Radovac-Ikande-Duljevic
Mesa
Krste-Benko

Klupa:Ostrakovic,Mihojevic,Rustemovic,oba Bekica ,Stojcev i Puzigaca
Ako nece zadnja 2 na klupi da budu staviti Okica i Kovacevica
Slazem se odlicnih prvih 11. Jedino sto bi u tom slucaju trebali prodati Stojceva jer nebi bio upotrebljiv previse sa klupe a umjesto njega neka Okica na klupi. Rustemovic neka se dokaze da je pravi zadnji vezni ili i njega prodati. Eto neko misli da sam ja kritikovao previse Hebibovica. U ovih tvojih prvih 11 u 3-5-2 on bi mogao sasvim korektno da odigra a ovo sto sada igra na beku, nikako.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 avg 2015, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 avg 2015, 12:37

BitiSrcemVezan je napisao/la:Partizan je posudio nedavno Aškovskog Novom Pazaru, pa ih je taj isti Aškovski sam pobijedio prošlo kolo. Znači da ipak nije tako lako isposlovati tu varijantu da igrač koji je na posudbi nema pravo igranja protiv matičnog kluba, da jeste mislite da to jedan Partizan koji je svemirski brod za nas ne bi isposlovao?
Ma mogli su to nasi ispostovati ali ljudi oni su kaudijaa procijenili kao nikakva igraca koji nemoze biti opastan a covjek puzija i hebiba silovao.
Samo Sarajevo

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 avg 2015, 12:38

Kallasi treba u prvih 11 a njega nema ni medju 18 ? ne znam sta klub planira sa ovim viskom ....

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2015, 12:38

Pratio sam bruku treninga Sarajeva i prvo sto sam primijetio, ali ono bas na prvu, je to da se ovaj Kuaudio i Kalasi sikaniraju na sve moguce nacine dok Dzeno gleda sa strane i zabada kosu iza usiju...od **** svega i svacega(Berberovic), napucavanja loptom (Berberovic, Bilbija) i itd itd...drugo sto sam primijetio je da ovi momci nisu ni blizu toliki panjevi, cak sta vise ima ih puno gorih a igraju...iskreno ovaj decko me danas odusevio, svaka mu cast. Dzeni i gangu se posro i popiso po glavi i neka je, neka im pokaze da nije bas toliki levat kakvim su ga napravili. Da su pravi ljudi i da su kako treba prvi bi mu prisli i izvinuli se, momentalno ga vratili nazad i konacno mu dali pravu sansu da se dokaze...momak svaka cast!
Ono sto sam i ja primjetio.
Dakle ko god je isao na treninge, mogao je primjetiti sta im se radi.

Imamo velike Placipichke u ekipi, al eto...
Nebi valjalo dublje ulaziti u sve ovo, jer siguran sam da se nikome nebi svijdlo sta se tu jos svasta dogadja...
Vjerujem da ovde ima forumasa koji mozda nesto vise znaju
Mahalski smo klub jos uvijek

Ono o cem pricam, nije problem izgubiti al kad nije zdrava atmosfera u ekipi to je problem
A mislim da se slazu vecina da je atmosfera uz ekipi qurac, zato Delac dolazi da im se najebe strine :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 avg 2015, 12:43

Slaven Musa? :hmmmmm:
1946

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 04 avg 2015, 12:44

Jbt koliko se ovi pojedinci dive statistici, rekao bi covjek da je ovaj kako se zove dzeno trenercina, ma Husref mala maca za njega. A ne kontaju da ako ti vozis ficu, a ja ferari, da cu ja biti brzi bez obzira sto si ti 3 puta bolji vozac od mene..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 avg 2015, 12:47

pa lako je biti general poslije bitke
da je kojim slucajem dosudjen penal i zabijen gol iz istog, sada bi se druga prica pricala

zar nije vise vrijeme da ohladimo sa smjenom trenera, jedna izgubljena utakmica i svi izgubili pamet

duga je sezona, dobro je pa se ova stvar desila na pocetku, a ne na krajubkad se 'lomi' za titulu

ja se nadam da ce se Mesa ubrzo vratiti u dobru formu, jer je Stojcev ocajan, bezidejan i ono najgore, nije spor vec prespor, igra manekenski, previse valja loptu, potez viska tokom cijele utakmice, tu i tamo nekad dobro proigra, ali opet ovaj igrac je u jako losoj formi vec duze vrijeme.

volio bih da smo ga se rijesili ovaj prijelazni rok, ali siguran sam ako ovako nastavi on odlazi na polusezoni.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 avg 2015, 12:48

Cuj Paok, kaze Tudor ga prati duze vrijeme.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2015, 12:48

RuleHz je napisao/la:
Ma mmahz ne zajebaji. Necemo o svemu pricati i o njegovom nizu ;-)
Ma brate i ja volim malo kontru pucati iz razloga sto me ovo pretjerano pljuvanje po svemu nervira,sad odjednom svi kurcu ne valjaju..seru po Hebibovicu a svrsavali smo da ga dovedu...Ibrak je doveo i Stepanova,Barbarica,Benku,Delaca,Ikandea al kofa on odlucuje,on sastavlja ekipu :roll: :roll: vidjecete aBd pojescemo Sirokog i bice sve po starom..
Vozio je i Kodro ferarija,pa ga fico u manju vrati i pun gas brate,da ga ferari ne vrati pri kraju u manju Bgm bi ga fican uzeo.. ;)
FK SARAJEVO.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 04 avg 2015, 12:52

obiteljskicovjek je napisao/la:Cuj Paok, kaze Tudor ga prati duze vrijeme.
Paok, Paok

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 avg 2015, 12:56

Ako ce dati ono koliko mi trazimo i ako se njemu ide tamo ne znam sto bi se navijaci bunili
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Ferroviere1987, Lavcina, Pena, pitarcenga, TETRAPAK, zagorski i 62 gosta.