+1Biki je napisao/la:Mirza vrlo autoriratitavan i ubjedljiv, bas kako i dolikuje nakon prve ch titule. Ovdje mora daleko, zasto ne do kraja!
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: BiH Tenis
Ma mirza sa ovom trenutnom igrom na hardu moze igrati komotno sa svakim igracem iznad top 50,bemelmans i berankis koje je dobio u recantiju trenutno igraju atp turnire i to izuzetno uspjesno,tako da mirza ako zadrzi ovu formu,ne vidim ovdje igraca u zrijebu kojeg ne bi bilo
moguce pobijediti.
moguce pobijediti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ma brown ako ne bude imao svoj dan gubi sto posto i on je cudan teniser nema neku konstantu iako se odmorio trebao bi uci s puno motivacije na ovaj CH ali mirza je prosle godine gutio sa njim... Ja vjerujem da mirza moze proci i njega 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni je glupa rasprava koje bolji Damir ili Mirza. Obojica imaju potencijal da uđu u TOP 50 pa možda i više. Samo neka prave odlične rezultate a koje bolji, to je najmanje bitno.
Bravo Mirza. Taman oko pola jedan upalio rezultate da vidim kako Mirza igra i da pratim rezultat a ono gotovo. Mirza lagano odradio posao. Idemo ovdje do kraja. Brows cirkuzant i uz ozbiljnu igru može se on dobit.
Bravo Mirza. Taman oko pola jedan upalio rezultate da vidim kako Mirza igra i da pratim rezultat a ono gotovo. Mirza lagano odradio posao. Idemo ovdje do kraja. Brows cirkuzant i uz ozbiljnu igru može se on dobit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
U osmini finala Basic igra sa Mekticem koji je dobio Ghedina 6-4 7-5,ne bi trebalo biti problema ni u tom mecu.
Bravo Mirza,osvajanjem dolazi do 124 mjesta,samo polako,top 100 nikad blize.
FK Sarajevo !
Ma zezam se ja, na neki način ismijavam da mu je trener bivši rukometaš koji ne može bit ni među boljim rekreativcima veteranima u HercegoviniremA1 je napisao/la:Ja koliko sam čuo taj lik ne zna raditi sa teniserima.Galion je napisao/la:Nemoj tako, Patrik je 12. na ljestvici rekreativaca veterana (starijih od 35 godina) na ljestvici Hercegovina TouraremA1 je napisao/la: Upravo sada žele i Tomu da prebace u tu akademiju ali on nema namjeru, a njegov trener je onaj Čavar. Lik koji je bio rukometaš (ništa vam više ne treba) !
Btw na ljestvici rekreativaca do 35 godina haraju Brkićeva braća, Josip i Mario
http://freepdfhosting.com/03559408db.pdf
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo za Mirzu.. rezultatski izgleda rutinska pobjeda 
Bravo Mirzoni idemo dalje
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne zaslužujemo te Mirza

Sada sam malo gledao Granollersa i primjetio sam da je podloga brza nego u Italiji, msm da ce to Mirzi odgovarati 
Mirza na terenu u cetvrtak 
Jos jedan dan odmora. Neka malo uziva u ljepotama Spanije
Jos jedan dan odmora. Neka malo uziva u ljepotama Spanije
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
148. trenutno. Ponovo ranking karijere, ali ne stajemo ovdje . Idemo do finala bar.
BosnaE
Ovdje mu jedina ozbiljna prepreka jedino moze biti Dustin Brown, u njihovom dijelu zdrijeba svi su nosioci ispali , tako da onaj ko prodje u polufinale ide i u finale po nekoj logici. Tamo bi ih cekao vjerovatno Marcel Granollers, koji nije neki bauk na betonu i sigurno bi se dalo igrat snjim..
Kada bi osvojio ovaj ch to bi bio nestvaran uspijeh sobzirom na njegove prijasnje rezultate i kontinuitet igara. Ali korak po korak mozda je i sazrio za takav vid rezultata.
U Portorozu naredne sedmice ce biti paklena konkurencija tako da recimo tamo moze doci i do blagog pada i ispadanja mozda u prvom kolu. U svakom slucaju bitno je da tempira formu pred najvazniji GS karijere usudicu se reci jer po meni bi bilo katastrofalno da uveze tri dobra ch, a da ne prodje kvale Amerike...
Kada bi osvojio ovaj ch to bi bio nestvaran uspijeh sobzirom na njegove prijasnje rezultate i kontinuitet igara. Ali korak po korak mozda je i sazrio za takav vid rezultata.
U Portorozu naredne sedmice ce biti paklena konkurencija tako da recimo tamo moze doci i do blagog pada i ispadanja mozda u prvom kolu. U svakom slucaju bitno je da tempira formu pred najvazniji GS karijere usudicu se reci jer po meni bi bilo katastrofalno da uveze tri dobra ch, a da ne prodje kvale Amerike...
Od Mirze sa ovakvom igrom ocekujem vrhunac sezone kada se predje u dvoranu.
Brown na challengerima nikad ne igra dobar tenis.
Za Segoviu kazu da je sporija nego prethodnih godina.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
nodyamidza
- Kontakt:
Posljedni duel Brown dobio u tri seta, ima tu sigurno Mirza sanse. Za njega bi pravi iskorak u karijeri (finansijski i po rang listi ) bio plasman na US open. Zna li neko poslije Portoroza gdje igra dalje Mirza?Forster je napisao/la:Od Mirze sa ovakvom igrom ocekujem vrhunac sezone kada se predje u dvoranu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Live ranking?
Pauza 7 dana i kvale US opena, za septembar ne znamnodyamidza je napisao/la:Posljedni duel Brown dobio u tri seta, ima tu sigurno Mirza sanse. Za njega bi pravi iskorak u karijeri (finansijski i po rang listi ) bio plasman na US open. Zna li neko poslije Portoroza gdje igra dalje Mirza?Forster je napisao/la:Od Mirze sa ovakvom igrom ocekujem vrhunac sezone kada se predje u dvoranu.
-
nodyamidza
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. Znaci ovdje mora zapeti maximalno. Iza US opena najavio je mogucnost igranja na nekom ATP turniru( sa kvalama ).esprit24 je napisao/la:Pauza 7 dana i kvale US opena, za septembar ne znamnodyamidza je napisao/la:Posljedni duel Brown dobio u tri seta, ima tu sigurno Mirza sanse. Za njega bi pravi iskorak u karijeri (finansijski i po rang listi ) bio plasman na US open. Zna li neko poslije Portoroza gdje igra dalje Mirza?Forster je napisao/la:Od Mirze sa ovakvom igrom ocekujem vrhunac sezone kada se predje u dvoranu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.