FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amko27
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amko27 » 04 avg 2015, 14:25

"Hej Grbavice" 5 min prije pocetka utakmice. Ma trebamo nekog od forumasa odrediti za vodju :)

fareMO
Kontakt:

Post Postao/la fareMO » 04 avg 2015, 14:25

Moze li neko stavit ovaj plakat u nekom formatu da skinem na usb da ljepimo danas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 04 avg 2015, 14:26

Elegant je napisao/la:Niste vi svjesni koliko navijaca ne zna pjesme a hocte da cijli stadion nesto pjeva.

Ako se ista moze uskladiti onda je to "mi smo Zeljini, Zeljo je nas" uz ritam dlanovima.

Kako ces znati jbt, pjesme ko iz vrtica, ubilo se za malog slagera... Jednostavno momak koji smislja i pise pjesme treba se okaniti toga...
U trenutcima kada je cijeli stadion na nogama protiv Ferenvarosa, on pocinje pjesmu koju zna on i dva jarana, bem ti mozak...

Nase je da napunimo stadion, pomognemo klubu finansijski, ostalo ce doci na svoje.

Svi na Kosevo, Zeljo te treba!!!

bankai
Kontakt:

Post Postao/la bankai » 04 avg 2015, 14:27

nek citav stadion zategbira 2-3 puta da se ovi njihovi saseru, pa kasnije nek pjevaju i rizu hamidovica ako hoce

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 avg 2015, 14:29

bankai je napisao/la:nek citav stadion zategbira 2-3 puta da se ovi njihovi saseru, pa kasnije nek pjevaju i rizu hamidovica ako hoce
:rol: :rol: :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 04 avg 2015, 14:31

Ajzea je napisao/la:
bankai je napisao/la:nek citav stadion zategbira 2-3 puta da se ovi njihovi saseru, pa kasnije nek pjevaju i rizu hamidovica ako hoce
:rol: :rol: :rol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 avg 2015, 14:32

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 avg 2015, 14:32

Fakat pisete gluposti vecina vas.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 avg 2015, 14:32

Samo nek dode 20+ hiljada I bice strasna atmosfera, al nisam nesto optimista.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 avg 2015, 14:34

amko27 je napisao/la:"Hej Grbavice" 5 min prije pocetka utakmice. Ma trebamo nekog od forumasa odrediti za vodju :)
Minjorea brata :opaopa:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 avg 2015, 14:35

Jaozinho22 je napisao/la:ali sanse da se izvede kako treba su 1% :P
Ma može se to jarane izvest,momka koji zna znanje na ''šipku'' i sve se može izvest,mislim da bi se i pjesma ''samo jedan gol može promijenit sve'' tj gol za golom eto nove pobjede :angel: se treba više forsirat dok ga ne zabijemo onda ih nosit onim pjesmama koje mogu svi pjevat....čitav stadion bez problema može odjekivat ''ŽELJOOOO'' ''ŽEELJOOO''' ''OVDE SMO DOŠLI MI'' itd itd.... :opaopa: :opaopa:[/quote]
Dobar, penji se na sipku :njanjanja:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 avg 2015, 14:35

Cuj ne znaju pjesme?! Pa jedne te iste se vrte godinama, jedino ako ne dodju na utakmicu svakih 10 godina.

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 04 avg 2015, 14:40

cala je napisao/la:Cuj ne znaju pjesme?! Pa jedne te iste se vrte godinama, jedino ako ne dodju na utakmicu svakih 10 godina.

Protiv Ferncavarosa je bilo nekih 17-18k a prosjek na Grbavici je 3000, pa sada skontaj... Al hajd nije bitno...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 avg 2015, 14:42

Jaozinho22 je napisao/la:
amko27 je napisao/la:"Hej Grbavice" 5 min prije pocetka utakmice. Ma trebamo nekog od forumasa odrediti za vodju :)
Minjorea brata :opaopa:
:lol: :lol: udarni transparent bi bio "Forumaši" :D
Neka vesele atmosfere na forumu...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2015, 14:46

Al za Grbavicu eto od tolikih momaka koji kažu da su blizu klubu nek jedan ako moze preporuci da pjesma krene minutu pred izlazak igrača pa da izadju pred stadion koji pjeva u glas cijeli, ovako je sve OK otpjeva o je za svoju dušu, al mislim da bi bar meni ovo kad izlaze da se pjeva nezaboravno ;)

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 avg 2015, 14:48

Mene nervira što se ne aplaudira našim igračima...ovaj vamo proziva Amira,Keru,Zoku nebitno koga god :lolno: A mi s juga joj joj joj Ferencvaros puši itd :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 avg 2015, 14:50

JoseMourinho je napisao/la:Al za Grbavicu eto od tolikih momaka koji kažu da su blizu klubu nek jedan ako moze preporuci da pjesma krene minutu pred izlazak igrača pa da izadju pred stadion koji pjeva u glas cijeli, ovako je sve OK otpjeva o je za svoju dušu, al mislim da bi bar meni ovo kad izlaze da se pjeva nezaboravno ;)
Inace je trecina ne pjeva jer tek ulaze na stadion, ma ja ne sumnjam da cemo napravit super atmosferu, ovo je ispit i za igrace i navijace da svi damo svoj maksimum i onda skupa slavimo aBd
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 04 avg 2015, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 avg 2015, 14:50

Ja odavno pričam o tom navijanju kad je pun stadion ili kaad ima više od 10.000 gledalaca. Jednostavno ti momci što ode navijanje ne znaju, ili im nisu furka te stare pjesme, ali siguran sam da cijeli stadion zna petnaestak pjasama koje odlično, jako zvuče, a koje su već postale tradicionalne. Moraju se one pjevati na ovakvim tekmama pogotovo kad pozoveš recimo istok ili zapad da pjeva. Sve su to detalji na koje bi trbali obratiti pažnju iz kluba. I ovo za Grbavicu par minuta prije početka je izuzetna ideja. Samo malo volej treba.
Ne znam kako ali prije svake tekme bitnije kod nas počnu priče o odlascima. Jel moguće da još uvijek padate na te fore. Pa čak i ako je već dogovore transfer kao Kvesin i ako je provjerena info nema potrebe o tome da se priča.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 avg 2015, 14:50

JoseMourinho je napisao/la:Al za Grbavicu eto od tolikih momaka koji kažu da su blizu klubu nek jedan ako moze preporuci da pjesma krene minutu pred izlazak igrača pa da izadju pred stadion koji pjeva u glas cijeli, ovako je sve OK otpjeva o je za svoju dušu, al mislim da bi bar meni ovo kad izlaze da se pjeva nezaboravno ;)
tad moraju pustiti onu muziku evropa lige :mrgreen: prosli put je trajala bar 2 minute :P
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 avg 2015, 14:51

Navijači zapjevajmo
Za svog Želju navijajmo
:opaopa: :opaopa:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: inzomni i 10 gostiju.