Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Evil Genius II

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Evil Genius II » 04 avg 2015, 14:38

amko27 je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:zapelo oko toplog obroka
:lol: Džeko hoce 15 a oni daju po kantonalnom 8 KM
zaboravili rimljani na novi zakon o radu pa sad pregovori idu ispocetka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 14:40

Evo, posljednja je da ga u Rimu ocekuju u cetvrtak. :think:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 avg 2015, 14:42

jedva cekam da vidim docek. bice ludnica :bih:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 avg 2015, 14:42

A, šta je sa onim: ništa između dva Bajrama? :stop:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 04 avg 2015, 14:44

Evil Genius II je napisao/la:zapelo oko toplog obroka
Mislim da je i pokazna karta u pitanju. Mjesečna je mjesečna :rol:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 avg 2015, 14:46

Evo, potpisao jutros.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 avg 2015, 14:48

Ja znam samo da ce Roma morati mjenjati stil igre dodje li ED9,bude li opet ono meljanje lopte ko i u City-u sto smo gledali nece valjati nista.ED9 ce morati postati kljucna figura Romine ofanzive,krila i Pjanic,pa i Radja ce morati u svakom trenutku vrebati sansu da ga uposle,inace.. :kafa:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 avg 2015, 15:01

ne bi tu trebalo biti problema. sjeti se samo koliko je lopti proslo kroz 16erac, 5erac a nikoga nema da ih skrene u gol. koliko je samo centarsuteva bezveze potroseno jer nema ko skociti. koliko je samo prilika propusteno jer su se u istim redom nalazili destro, gervinho, doumbia, ljajic, ibarbo i ostali. dzeko ima priliku da hladno zabije 20 golova sa ovim krilima i veznim redom iza sebe.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 04 avg 2015, 15:03

Evil Genius II je napisao/la:ne bi tu trebalo biti problema. sjeti se samo koliko je lopti proslo kroz 16erac, 5erac a nikoga nema da ih skrene u gol. koliko je samo centarsuteva bezveze potroseno jer nema ko skociti. koliko je samo prilika propusteno jer su se u istim redom nalazili destro, gervinho, doumbia, ljajic, ibarbo i ostali. dzeko ima priliku da hladno zabije 20 golova sa ovim krilima i veznim redom iza sebe.
Pa golova ne bi trebalo manjkati, ali pitanje je da li će se Džeko podrediti timu ili tim njemu..
Ali tačno je to da je lopti prolazilo i prolazilo.. koliko bi samo Pjanić imao asistencija da ste imali nekog klasnog napadača.. stvarno strašno za gledati nekad je bilo.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 04 avg 2015, 15:09

Papastathopoulos je napisao/la:E sto cigance ovi talijani, ne bi me cudilo da sad kazu "more li ikako Gervinho umjesto tih 5 miliona i da pruzimo ruku"...pa jebote vise :roll:
nesto s profila?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 avg 2015, 15:11

Evil Genius II je napisao/la:jedva cekam da vidim docek. bice ludnica :bih:
Bice najjaci docek poslje Batistute 1000%. Ne dovodi Roma svaki dan ovakvog igraca.
HariTz je napisao/la:Pa golova ne bi trebalo manjkati, ali pitanje je da li će se Džeko podrediti timu ili tim njemu..
Ali tačno je to da je lopti prolazilo i prolazilo.. koliko bi samo Pjanić imao asistencija da ste imali nekog klasnog napadača.. stvarno strašno za gledati nekad je bilo.
Tim ce se podrediti njemu.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 avg 2015, 15:11

Evil Genius II je napisao/la:ne bi tu trebalo biti problema. sjeti se samo koliko je lopti proslo kroz 16erac, 5erac a nikoga nema da ih skrene u gol. koliko je samo centarsuteva bezveze potroseno jer nema ko skociti. koliko je samo prilika propusteno jer su se u istim redom nalazili destro, gervinho, doumbia, ljajic, ibarbo i ostali. dzeko ima priliku da hladno zabije 20 golova sa ovim krilima i veznim redom iza sebe.
Znam prijatelju,ali znala je Roma dosta kruziti oko zone protivnika,pokusavati kratkim pasovima doci do gola,puno sebicnosti Ljajica,eno gledao sam i onaj Falque zna biti sebican,Radja je znao uzimati nerezonske suteve,itd. Mozda zato bas jer nije bilo goalgettera u napadu,ne znam..I ja sam,kao i ti,uvjeren da Dzeko moze ici na 20+ golova u sezoni bude li centralna figura napada.. :thumbup:
P.S.
Vidio sam neke formacije ovdje,po meni ce to biti ovako vjerovatno..

-------------------------------------DDR---------------------------------

--------------------Pjanic--------------------------Radja

--------Salah-------------------Dzeko------------------Iturbe
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 04 avg 2015, 15:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 avg 2015, 15:18

armin dju je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:E sto cigance ovi talijani, ne bi me cudilo da sad kazu "more li ikako Gervinho umjesto tih 5 miliona i da pruzimo ruku"...pa jebote vise :roll:
nesto s profila?
hahaha
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 avg 2015, 15:24

Da, zaista. Roma je prosle sezone bila jedan od ekipa koju je bilo 'najteze' gledati, upravo zbog ogromnog broja odlicnih akcija koje jednostavno niko nije zavrsavao na pravi nacin. Posebno se to odnosilo na prodore i one lopte u linija sa golom ili povratne. Ja sam jos napocetku sezone pisao da ako ima ekipa kojoj ocajno treba wc napadac, to je Roma.
Ako sam Garcia znao koristiti Dzeku na pravi nacin, 20ka je sasvim realan broj

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 avg 2015, 15:24

Roma je cijelu prošlu sezonu imala tečnu, brzu i okomitu igru. Problem se stvarao u završnici gdje su u nedostatku klasnog napadača bili u nemogućnosti da takvu igru prenesu do protivničkog gola i krunišu konkretnim završnicama, nego su bili primorani neprestano kružiti i previše se oslanjati na svoje krilne igrače na što su timovi vremenom postali spremni i u stanju da ih neutrališu. Sada sa Džekom (koji je savršen profil igrača potrebnog Romi) dobijaju drugu dimenziju u toj igri, jer Džeko je igrač koji je u stanju da igra pod pritiskom dvojice-trojice protivničkih igrača na sebi, ima taj nevjerovatan kvalitet, koji rezultira otvaranjem ogromnog prostora za Romine krilne igrače i ubacivanja iz drugog plana. A ne treba zaboraviti ni Edinove golgeterske sposobnosti, i čisti osjećaj za gol. Uz savršeno kompaktan i tehnički dotjeran vezni red kakav ima Roma, djeluje da bi Rimljani ove sezone mogli jako jako puno.

Kako za Romu, tako je i za Edina ovo odličan transfer jer ne vidim ekipu na svijetu čija bi mu igra bolje odgovarala. :thumbup:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 avg 2015, 15:34

Clutch je napisao/la:Roma je cijelu prošlu sezonu imala tečnu, brzu i okomitu igru. Problem se stvarao u završnici gdje su u nedostatku klasnog napadača bili u nemogućnosti da takvu igru prenesu do protivničkog gola i krunišu konkretnim završnicama, nego su bili primorani neprestano kružiti i previše se oslanjati na svoje krilne igrače na što su timovi vremenom postali spremni i u stanju da ih neutrališu. Sada sa Džekom (koji je savršen profil igrača potrebnog Romi) dobijaju drugu dimenziju u toj igri, jer Džeko je igrač koji je u stanju da igra pod pritiskom dvojice-trojice protivničkih igrača na sebi, ima taj nevjerovatan kvalitet, koji rezultira otvaranjem ogromnog prostora za Romine krilne igrače i ubacivanja iz drugog plana. A ne treba zaboraviti ni Edinove golgeterske sposobnosti, i čisti osjećaj za gol. Uz savršeno kompaktan i tehnički dotjeran vezni red kakav ima Roma, djeluje da bi Rimljani ove sezone mogli jako jako puno.

Kako za Romu, tako je i za Edina ovo odličan transfer jer ne vidim ekipu na svijetu čija bi mu igra bolje odgovarala. :thumbup:
Profesore moze li to malo brze, ovo je dinamican forum, Hamo, Pipa i ostala ekipa i prodje voz. Nego reci ti nama valja li ona Amra i ima li janjetine u Rimu?
Svaka cast na tekstu ;) :thumbup:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 avg 2015, 16:47

armin dju je napisao/la:
nesto s profila?
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 avg 2015, 17:43

Potpisa li EĐ9 ?

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 04 avg 2015, 17:50

Čini se sve oficijalnije... :D :bih:
slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 avg 2015, 17:55

DragonGirl je napisao/la:Čini se sve oficijalnije... :D :bih:
slika
To je to znaci, 20 odmah + 3 miliona bonusi.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Micron, RightBack, sagitarius, Sheyi i 48 gostiju.