Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

samadhi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la samadhi » 02 maj 2010, 23:23

Oh noooooo :D

Sta je romanisti mislili ste da ce vas Lazio vaditi iz govana u koje ste sami upali? Forza Pazzini! :D

Nakon tottijevog podjebavanja u derbiju, sta si ocekivao? Juris na Julia Cesara? Ionako Inter je jaca ekipa i zasluzeno su pobijedili. :D

Kad spomenuh Tottija, naumpade mi ona stvar od Ede : Sve se vraca, sve se placa majmune, ebacu ti mater za dve-tri sedmice". :D

Forza Lazio!
Merda roma!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 03 maj 2010, 08:27

samadhi je napisao/la:Oh noooooo :D

Sta je romanisti mislili ste da ce vas Lazio vaditi iz govana u koje ste sami upali? Forza Pazzini! :D
upravo smo to mislili :roll: :D
fino je reko montali za sinocnju utakmicu, ovo nije poraz rome nego italijanskog fudbala i sporta uopste ;)
a sto se tice totijeve geste - nesportska al' nista spektakularno, bilo ih tokom derbija i zescih (sta ima di canio) al' ovo je nesto sasvim drugo, medjutim, ne dajte se zavarat da ste pustili utakmicu - tu ste gdje jeste jer ste u qrcu i otprilike jedina svijetla tacka ove sezone vam je to sto roma mozda nece uzet scudetto jadnici :D :D :D
samadhi je napisao/la:Kad spomenuh Tottija, naumpade mi ona stvar od Ede : Sve se vraca, sve se placa majmune, ebacu ti mater za dve-tri sedmice". :D
a ovog boldiranog imam osjecaj da ce te se vise vi sjecat nego mi dragi moji kompleksasi :lol:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 maj 2010, 11:25

a nemate sta prigovarati laziju ... ovo je čisti propust Ital. Saveza

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 03 maj 2010, 12:16

E moj evilu, life is a bitch, jelde :D

Zaboravljas derbi od prije par godina kada je i Laziju i merdi odgovarao 1 bod za ostanak. Tada se setalo po terenu i gle vraga, zavrsilo 0-0. Sto tada nisi moraliso, ha? :lol:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 03 maj 2010, 12:16

Pa bolje im je sto nisu zapinjali, ovako je poraz podnosljiv :lol:
Support Velez, It's logical! ★

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 03 maj 2010, 12:18

Ma ovo je isfur pravi, mislio sam da ovo ima samo u nasoj ligi!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2010, 12:26

thulkazal je napisao/la:a nemate sta prigovarati laziju ... ovo je čisti propust Ital. Saveza
liga je postala smece,nije ni cudo sto Njemacka prestize po svemu Italiju
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 03 maj 2010, 13:03

navijac nazia prica o moralu :D
pogrijesio si podforum, za 'viceve' skrolaj malo nize . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 maj 2010, 13:06

Kao što neko napisa, najveći uspje Lazia je taj što Roma(tako stvari stoje)neće osvojiti Scudetto. Ono sinoć je bilo sve osim utakmice dvaju ekipa koje su prije par godina vodile borbu za sami vrh. I onda se zapitaju zašto opada kvaliteta Calcia iz godine u godinu. Ne bih se iznenadio ni da ih Francuzi i Rusi stignu u skorije vrijeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2010, 13:08

Sinoc mi se bas ogadila italijanska liga,nevjerovatno kako su ih pustali igraci Lazia da igraju kako hoce,nisu 2 lopte sutnuli prema golmanu kako treba,ako dodju 16 metara pred go,lafo zbune se,stvarno sramota za italijanski fudbal.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 03 maj 2010, 14:00

JuveSissoko je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:a nemate sta prigovarati laziju ... ovo je čisti propust Ital. Saveza
pa nije njemacka liga kriva sto je uzela talijnima cetvrtog prredstavnika u LP. i to sto je juventus sedmi na tabeli,i sto je ispao u grupnoj fazi, nije njemacka liga kriva sto je milan ispao u osmini, nije njemacka kriva sto je roma ispala od panatenaikosa......itd

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 03 maj 2010, 14:05

to sto je lazio pustio tekmu ide njima na dušu a ne igracima intera,
i da člazio nije pustio tekmu interu,,inter bi to opet dobio,,mozda i sa vecim rezultatom, tabela sve govori,
a laziu bi trebalo udezat par bodova,,pa da ubuduce razmisljaju,,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2010, 14:09

edulle je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
pa nije njemacka liga kriva sto je uzela talijnima cetvrtog prredstavnika u LP. i to sto je juventus sedmi na tabeli,i sto je ispao u grupnoj fazi, nije njemacka liga kriva sto je milan ispao u osmini, nije njemacka kriva sto je roma ispala od panatenaikosa......itd

Nije jos uzela decko...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 03 maj 2010, 14:33

sta cete tako se to radi i tako bi bilo i da su strane obrnute....samo da komsija ne bude prvak, jos kad navijaci zahtjevaju..tako je svuda po svijetu, to vas ne treba cudit....i da reko sam da Inter mora u 90 minuta pobjediti Bayern da bi sacuvao serijiA 4 tima u l.p i naredne sezone,nista kroz penale

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 03 maj 2010, 14:39

sta se zalite bezveze kada bi i Juventusa dao bodove Milanu da im je potrebno za titule.. ma 1000% bi dali samo da inter ne bude prvak..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 maj 2010, 15:15

cappy je napisao/la:sta cete tako se to radi i tako bi bilo i da su strane obrnute....samo da komsija ne bude prvak, jos kad navijaci zahtjevaju..tako je svuda po svijetu, to vas ne treba cudit....

da razumijem ja igrače i navijače lazija što su pustili ... ali zar nebi trebao Savez napraviti bolji raspored utakmica e sada skontaj da li je tu korupcija ili je nesposobnost Saveza ja u to neću da ulazim ionako nisam ljubitelj Italijanske lige ima već 6-7 godina ali ovo je dno dna u rangu Turske lige -.-

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 03 maj 2010, 15:33

ko je pomisljao na ljeto da ce Roma uopste biti medju prve 4. ekipe, a kamoli da ce biti prvaci? cuj trebali su gledati na raspored.. :roll:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 maj 2010, 16:03

daffy je napisao/la:ko je pomisljao na ljeto da ce Roma uopste biti medju prve 4. ekipe, a kamoli da ce biti prvaci? cuj trebali su gledati na raspored.. :roll:
nezz u pravu si ... ali opet glupo je staviti 7 utakmica u 15:00 a zadnja se igra u 20:30 ... šta to trebao da bude neki derbi meh ...

a to ko je mislio da ce Roma biti top 4 huh jbg kako ja znam Roma ovih zadnji sezona se uvijek gurala za top 4 čak i za titulu (nezz možda griješim ovo za titulu)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 03 maj 2010, 16:15

zadnja sezona je govorila dosta, jos prodaja Aquilanija je tome pridonjela.. onda otkrice Napolija i Genove su tome puno pridonjeli, a i Viole.. tako, da se mene pitalo ja bi rekao oko 6-7 pozicije..

a to je tako uvijek u Italiji, u 20:30 se igra derbi..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 maj 2010, 16:50

cappy je napisao/la:sta cete tako se to radi i tako bi bilo i da su strane obrnute....samo da komsija ne bude prvak, jos kad navijaci zahtjevaju..tako je svuda po svijetu, to vas ne treba cudit....i da reko sam da Inter mora u 90 minuta pobjediti Bayern da bi sacuvao serijiA 4 tima u l.p i naredne sezone,nista kroz penale
daj mi primjer?
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Delvechio i 4 gosta.