FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda je vise svima jasno da Dzenan nikad nece 352 postavit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jest vala...raja dosadna sa 3 5 2 i dva napadaca, ubise.uNbx je napisao/la:Valjda je vise svima jasno da Dzenan nikad nece 352 postavit.
I ne da nece Dzenan nego nijedan tim na svijetu vise ne igra 3 5 2, to je izumrlo sa memnunom suljagicem kad je igrao libero kod nas.
Ali stalno ista pricaa.
4 5 1 je buducnost fudbala i svi tome teze, samo kod nas se ovakve budalastine pisu.
Potpis!Zip je napisao/la:Ja bih prihvatio poraz od listice samo da se rjesimo problema i truhle atmosfere u ekipi.
Samo sto je ovo prvo vrlo realno,a ovo drugo jos uvijek nije...
Trebamo igrat ko nekad Napoli 4-3-3 djece mi brze kontre rokat da haramo Evropom hahahha
Ako se ne misli igrati 3-5-2 nikako onda nam je jedan od realno boljih igraca Velkoski visak protiv iole jacih protivnika a da u evropi ( liga prvaka ) ne govorimo. Covjek donekle moze napadacki odglumiti krilo ali defanzivno jako tesko sve i da hoce. Covjek je snazni centarfor i nemoze on da zuji po krilu kao Hebibovic, Bekic i nerealno je to od njega ocekivati. U tom slucaju bi bilo pametno prodati jednog takvog igraca i za te pare kupiti vrhunsko krilo, defanzivnog veznog ili na kojoj god poziciji bi bio najpotrebniji igrac.
Sto se tice CImirota njega se moze prodati kad god za milion+ samo pod uslovom da produzi ugovor. Njemu vrijednost sigurno nece padati osim u slucaju neke stvarno teze povrede inace nema sanse.
Sto se tice CImirota njega se moze prodati kad god za milion+ samo pod uslovom da produzi ugovor. Njemu vrijednost sigurno nece padati osim u slucaju neke stvarno teze povrede inace nema sanse.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 avg 2015, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Neozbiljni ste vise sa tim sastavljanjem formacija i sastava...
Najmanje je bitna formacija,vise je bitno kakvi su igraci u njoj i kakva je atmosfera.
Mi smo isto ko ferari kojeg vozi neki dedica,pa ti njemu mozes nabaciti i nove gume i ofarbati ga ali ga on ne zna voziti i gotovo.
Najmanje je bitna formacija,vise je bitno kakvi su igraci u njoj i kakva je atmosfera.
Mi smo isto ko ferari kojeg vozi neki dedica,pa ti njemu mozes nabaciti i nove gume i ofarbati ga ali ga on ne zna voziti i gotovo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma kakva crna 3-5-2, jeste li svijesni da bi mi smiješno izgledali u toj formaciji? Pa zamislite samo kakav bi propuh bio po stranama 

1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Teren ponovo u normalnom stanju
Samo da ga smradovi ne unište opet protiv Belgijanaca.

1946
Joj likova ovdje cuj nevalja formacija 3-5-2.

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
To je lijek protiv bunkera a mi 80 % utakmica igramo protiv te igre. Ta formacija je veoma slicna onoj 532 samo bekovi stoje ofanzivno u 352. To se mijenja u toku utakmice u zavisnosti od rez. i sl. Pazljivom oku nije promaklo da smo jucer u drugom poluvremenu jedan dio igre igrali upravo 352 -stoperi i Radovac- a bekovi su bili na njihovoj polovini. Samo guzva u vezi i odsjecenost nadaca su nam dosli glave.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma kakva crna 3-5-2, jeste li svijesni da bi mi smiješno izgledali u toj formaciji? Pa zamislite samo kakav bi propuh bio po stranama
Pa mi smo po bokovima toliko losi da ne mozemo igrati ni kada imamo poduplano, a ne da nam npr Hebibovic pokriva sam cijelu stranu. Malo realnosti nije na odmet.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako bi ja zelio vidjeti na poziciji 10-ke ili Dulju ili Ikandea
znam da jim nije to prirodna pozicija ali imam neki osjecaj da bi razigravali, podvaljivali lopte, pravili smjesnim protivnicke odbrane...
A pakleni dvojac Stojcev-Mesa na klupicu fino, ovaj prvi moze da ide i iz kluba vec jednom!

A pakleni dvojac Stojcev-Mesa na klupicu fino, ovaj prvi moze da ide i iz kluba vec jednom!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nemam ja nista protiv 352, ali nit imamo twkav tip igraca koji ce odgovorit toj formaciji, a sve i da imamo, Dzeno nema muda da eksperimentise sa tim. Nadam se da grijesim za ovo zadnje, ali sam prilicno uvjeren u to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Protiv Listice ako izvede Stojceva i Alispahica ja cu pojest ekran
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kako nemas...Hebibovic i AL.Bekic bi mogli igrati tako...Dulja poluspic i gore Krste i Benko...nazad imas Tatka,Barbarica i Stepanova ko osigurace...uNbx je napisao/la:Nemam ja nista protiv 352, ali nit imamo twkav tip igraca koji ce odgovorit toj formaciji, a sve i da imamo, Dzeno nema muda da eksperimentise sa tim. Nadam se da grijesim za ovo zadnje, ali sam prilicno uvjeren u to.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
simon je napisao/la:Najkonkretniji je grčki PAOK koji nudi milionsku cifru za veznjaka Sarajeva, a osim Grka konkretne ponude poslali su i belgijski Genk, kao i Kortrijk. Iz izvora bliskih klubu s Koševa saznali smo da se transfer Cimirota privodi kraju, ali još uvijek nije poznato u kojem će od ova tri kluba završiti fudbaler Sarajeva.
Tan daje konacnu odluku,i na njemu je hoce li se transfer realizovati.
Ja bi poslije ove predstave izveo Ikandea Rustema i Radovca naprijed , a igracine nek se odmore , i Puzigaca bi mi na klupu. Al svi znamo da Dzeno ne moze to uradit jel ono jaranski kako se kaze.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma buraz, sto rece neko nama je propuh nazad sa strana i kad je poduplano, a pogotovo ovako...mma_hz je napisao/la:Kako nemas...Hebibovic i AL.Bekic bi mogli igrati tako...Dulja poluspic i gore Krste i Benko...nazad imas Tatka,Barbarica i Stepanova ko osigurace...uNbx je napisao/la:Nemam ja nista protiv 352, ali nit imamo twkav tip igraca koji ce odgovorit toj formaciji, a sve i da imamo, Dzeno nema muda da eksperimentise sa tim. Nadam se da grijesim za ovo zadnje, ali sam prilicno uvjeren u to.u sredini Ikande i Radovac--ili Cimirot ako se ne proda..moze i Dulja u spic a Radovac na poluspica..milion kombinacija..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A jbg ovako imas Tatka koji se moze izvlaciti desno,i Barbarica lijevo..stoper vise u odbrani..ovako ocigledno ne ide..
nije Kouadio neki igrac ,koliko su nasi lose odigrali..svi svrsavaju po njemu a vidjece ubrzo..potrefi se to je tako..
nije Kouadio neki igrac ,koliko su nasi lose odigrali..svi svrsavaju po njemu a vidjece ubrzo..potrefi se to je tako..
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Serha i 57 gostiju.