FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj sad ga pobijedimo Lišticu u nedjelju,opet će biti komentari NATO smo,šetamo se,šampioni smo već....Ibrak neće biti zaslužan,on je samo kriv kada Dženo postavi "sjajnu"taktiku. 

Nije stvar jel Kaudio toliko dobar ili nije , al po onom sto sam gledao ja a vjerujem i ti nejasno je kako nije minute dobio nikad , barem ja mislim.mma_hz je napisao/la:A jbg ovako imas Tatka koji se moze izvlaciti desno,i Barbarica lijevo..stoper vise u odbrani..ovako ocigledno ne ide..
nije Kouadio neki igrac ,koliko su nasi lose odigrali..svi svrsavaju po njemu a vidjece ubrzo..potrefi se to je tako..
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dzeno igra isu taktiku i samo mjenja igrace , on ne postavlja ili mjenja taktike , On je samo zamjenio Cimija ,Stojcevom , sto ovaj nije mogao ispunit nikako , Zasto pored Rustema Ikandea ja ne kontam.momirpeh je napisao/la:Joj sad ga pobijedimo Lišticu u nedjelju,opet će biti komentari NATO smo,šetamo se,šampioni smo već....Ibrak neće biti zaslužan,on je samo kriv kada Dženo postavi "sjajnu"taktiku.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bice postava slicna kao protiv Travnika, sa vjerovatno Delacem i Ikandejem unutra. Nema nikakvog mijenjaja opet ce na organizatoru igrati ili Mesa ili Stojcev a mozda i zajedno! Ja dok sam vidio to juce, znao sam da nece na dobro izaci sa Travnikom.paulus je napisao/la:Ja bi poslije ove predstave izveo Ikandea Rustema i Radovca naprijed , a igracine nek se odmore , i Puzigaca bi mi na klupu. Al svi znamo da Dzeno ne moze to uradit jel ono jaranski kako se kaze.
Imamo mogucnost, da dobijemo Siroki i svi problemi se po ko zna koji put pometu pod prag, ili da izgubimo i uprava napravi rezonske postupke, smjena treneru i strucnom stabu, noga par ''igracina'' itd. Ja da se pitam bolje je ovo prvo, jer ako se desi ovo zadnje uprava nece napraviti nista, par igraca se dobiti ''kaznu'', mozda odleti Dzeno ali ce opet dovesti nekog ljevog...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Oko boldiranog mozemo polemisati, shvatimo njegovu jucerasnju taktiku sa dvije desetke kao eksperiment koji se nije pokazao kao dobar. Tako da cemo u buducnosti sve manje i manje gledati eksperimente. Da se jucerasnja utakmica zavrsila pozitivno po nas svi bi (vecina) hvalila taj njegov eksperiment.uNbx je napisao/la:Nemam ja nista protiv 352, ali nit imamo twkav tip igraca koji ce odgovorit toj formaciji, a sve i da imamo, Dzeno nema muda da eksperimentise sa tim. Nadam se da grijesim za ovo zadnje, ali sam prilicno uvjeren u to.
Kad realno covjek pogleda, imamo mi igrace za 3-5-2 formaciju, ali sam 90% siguran da je nikad necemo gledati.
Ljudi moji sve se ovo fino istestira i provjeri,u skladu za zamislima i taktikom samog trenera,na pripremama i treninzima a ne u toku prvenstva nesta eksperimentisati kao sto je to Meho radio.
Druga je stvar sto mi vise nemamo skoro nikakve taktike i sto su pripreme bile nesto kao malo tezi izlet uz usput igranje lopte i zezancije sa jaranima.
Ocekujem da nas i Listica i Svinjski sada posteno naguze i da se definitivno shvati da ovo vise ne vodi nicemu...
Problem je samo sto je pitanje hoce li se i tada reagovati kako treba?
Druga je stvar sto mi vise nemamo skoro nikakve taktike i sto su pripreme bile nesto kao malo tezi izlet uz usput igranje lopte i zezancije sa jaranima.
Ocekujem da nas i Listica i Svinjski sada posteno naguze i da se definitivno shvati da ovo vise ne vodi nicemu...
Problem je samo sto je pitanje hoce li se i tada reagovati kako treba?
Prije bih rekao da je eksperimentisao sa igracima, a ne sa taktickom/formacijskom promjenom. U prvom mandatu nije ni igrace rotirao, tako da vec sad pokazuje da se izdigao iznad nekih prvobitnih okova. Kako god okrenes, fali nam te fluidnosti kao dehidriranom vode.hilmo je napisao/la:Oko boldiranog mozemo polemisati, shvatimo njegovu jucerasnju taktiku sa dvije desetke kao eksperiment koji se nije pokazao kao dobar. Tako da cemo u buducnosti sve manje i manje gledati eksperimente. Da se jucerasnja utakmica zavrsila pozitivno po nas svi bi (vecina) hvalila taj njegov eksperiment.uNbx je napisao/la:Nemam ja nista protiv 352, ali nit imamo twkav tip igraca koji ce odgovorit toj formaciji, a sve i da imamo, Dzeno nema muda da eksperimentise sa tim. Nadam se da grijesim za ovo zadnje, ali sam prilicno uvjeren u to.
Kad realno covjek pogleda, imamo mi igrace za 3-5-2 formaciju, ali sam 90% siguran da je nikad necemo gledati.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
akodje fizicki smo se spremili ko za kantonalne , mjeso da ih ugusimo trkom nista 90 minuta ih stisli nismo , Travnik ba ....
Dosta toga je izgledao neozbiljno od nasih priprema za evopu pa nadalje. Sad protiv ubica i Zrinjskog cemo vidjeti koliko su oni ozbiljno radili u poređenju sa nama. Zrinjski nas je prosle godine nadigrao, a mi uzesmo 3 boda. Valjda nam se nece to vratiti sada..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Moscardelli
- Kontakt:
Cijeli avazov "sport" o konama, al ima nesto malo i o FKS, doduse samo o transferima, kad je hilmo presto stavljat hajde da ja;
.

Zadnja izmjena: Moscardelli, dana/u 04 avg 2015, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
- trunks1946
- Kontakt:
Ni jedna slika ti nevaljaMoscardelli je napisao/la:Cijeli avazov "sport" o konama, al ima nesto malo i o FKS, doduse samo o transferima, kad je hilmo presto stavljat hajde da ja;
.![]()
![]()

orde del male
- Moscardelli
- Kontakt:
Haha, vidio sam, probaj sadatrunks1946 je napisao/la:Ni jedna slika ti nevaljaMoscardelli je napisao/la:Cijeli avazov "sport" o konama, al ima nesto malo i o FKS, doduse samo o transferima, kad je hilmo presto stavljat hajde da ja;
.![]()
![]()

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
http://postimg.org/image/6b173dud7/
http://postimg.org/image/p6vujp9jr/
http://postimg.org/image/chof6uj67/
Eto tih njegovih linkova. "VelkoVski
" Lupanje oko cijene Stojčeva
Ne uzimajte žutu štampu uopšte. 
EDIT: Eto ispravio je i on već linkove u međuvremenu.
http://postimg.org/image/p6vujp9jr/
http://postimg.org/image/chof6uj67/
Eto tih njegovih linkova. "VelkoVski

EDIT: Eto ispravio je i on već linkove u međuvremenu.
1946
600k eura za Stojceva nasi traze? Ovo Avaz mora da lupa, pa ja bih za njega ovih 200k uzeo i trazio od Boga oprost sto ljude budalama napravismo. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je isitna za Stojceva, ovih 200k, prodati odmah.
Za Velkoskog ako je istina, prodati odmah
I Cimirota naravno prodati za 1m ako je istina
To je nekih 1 700 000E, to su velike pare ljudi.
A sigurno da cemo moci dovesti nekog kapitalca koji ce ostati bez kluba tamo pocetkom Septembra, bez ugovora.
Nasi ljudi se digli opasno, pa kontaju da mogu igrace prodati po vrijednosti koja je napisana na TM...
Glupost
Il nas Tan zajebava, pa ne zeli da prodaje igrace..
Sacekajmoo
Za Velkoskog ako je istina, prodati odmah
I Cimirota naravno prodati za 1m ako je istina
To je nekih 1 700 000E, to su velike pare ljudi.
A sigurno da cemo moci dovesti nekog kapitalca koji ce ostati bez kluba tamo pocetkom Septembra, bez ugovora.
Nasi ljudi se digli opasno, pa kontaju da mogu igrace prodati po vrijednosti koja je napisana na TM...
Glupost
Il nas Tan zajebava, pa ne zeli da prodaje igrace..
Sacekajmoo
@hilmi doslo u glavuMoscardelli je napisao/la:Cijeli avazov "sport" o konama, al ima nesto malo i o FKS, doduse samo o transferima, kad je hilmo presto stavljat hajde da ja;

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Za Stojčeva 200k odmah prihvatiti ako treba dati i Puzigacu nek idu skupa... Velkoski ekstra ponuda 500k nezz gdje je problem...
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Pa cijena onda pada ako se daje i Puzigaća 

Od kako je dosao Hebibovic, kod Ahme je samo eat, sleep i to je to!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nek se onda cjenkaju oko Stojceva, jedno 400k bi bilo mislim prihvatljivo.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, hase73, skoJaa, supervizor i 54 gosta.