Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dogovoreno je 15M odma i 3M bonusi,ostala je samo papirologija da se sredi i da Dzeko potpise...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hvala Bogu više. Baš sam skeptičan bio, ali dobro je da nisam u pravu bio.
Sretno Edine, aBd da nastaviš zabijati onako kako ti znaš i umiješ. Puno sreće u Romi
Sretno Edine, aBd da nastaviš zabijati onako kako ti znaš i umiješ. Puno sreće u Romi
Stigao je Dzeksonnnnn
Pjanke + Dzeko = nema uslova ni ove godine
Pjanke + Dzeko = nema uslova ni ove godine
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Goalgetter
- Kontakt:
SportSport.ba jako optimistican, znaci oni prvi ugrabise mustuluk i objavise da je gotovo.

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Eto ga yesss
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa cim je sky objavio to je to, oni kad objave transfer se realizuje sigurno, cijena je 20M € ipak se isplatilo čekanje tome dobiše ga jeftino 
Sto su se nakotili ovi Egipcani na FB stranici Rome, uspjeli su marginalizirati velike internet ratnike Bosance 
Znači gotovo je, novčaniceeeeeeeeeeeee 
Neka je sa srećom Edine i da na spisku najboljih strijelaca talijanske lige na kraju sezone vidimo tvoje ime na samom vrhu
Neka je sa srećom Edine i da na spisku najboljih strijelaca talijanske lige na kraju sezone vidimo tvoje ime na samom vrhu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Neka je sretno Edine 
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
Nek' je sa srećom Edine, da ti i Pjanić budete kao nekada ti i Miske.
Jest lijepo biti navijač Želje. 
- DragonGirl
- Kontakt:
Meni muštuluk...
Twitter je pun zahvala Cityevih navijača, mislim da je to to i da je samo pitanje sata kada će doći i službene potvrde od klubova.
Uglavnom, drago mi je što se konačno odlučio za promjenu i mislim da je ovim prelaskom u Romu napravio pravi potez jer će biti negdje gdje će ponovo moći pokazati svoj talenat, igrati redovno, i nadam se ponovo pokazati želju za igrom i pronaći motiv i ambiciju koju je izgubio u Cityu u posljednje vrijeme. Imaće Pjanića uz sebe i to je samo dodatni bonus i nešto što mu itekako može koristiti, a da ne spominjem i koliko će njihova dodatna uigranost značiti i za reprezentaciju. Iako talijanska liga nije toliko atraktivna, mislim da će ove sezone Roma dobiti novu armiju navijača iz BiH tako da, šta još dodati osim, forza Roma i sretno Edine i Miraleme!

Twitter je pun zahvala Cityevih navijača, mislim da je to to i da je samo pitanje sata kada će doći i službene potvrde od klubova.
Ja castim.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pjanic-Dzeko...
Zamisli ih u derbijima sa Milanom, Laziom, Interom, Juveom.... Pa, te utakmice ce se cekati danima...

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Out...

IN

IN

GracanicaAA je napisao/la:Out...
IN![]()
![]()
Tacno nikad vise utakmicu Citya necu pogledat, futavci jbeni
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Hah brate ko da ja hocu ?? Sad je ROMA IN hahahahaElddar je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Out...
IN![]()
![]()
![]()
![]()
Tacno nikad vise utakmicu Citya necu pogledat, futavci jbeni
Kazu da je to to , e pa Edine najbolji sine Bosanski nek ti je sa srecom i sve najbolje sa Miralemom zajedno da osvojite ove sezone skudeto i da das baar minimum 20+ golova , i nek ti se vrati stari sjaj nas Dijamantu i sjaj jos dugo duuuuuggooooooo

- Goalgetter
- Kontakt:

U petak se ocekuje potpis.
- SlevinKelevra
- Kontakt:

Ajmo pratit broj lajkova na njegovoj stranici.
Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 04 avg 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Zglavkar i 34 gosta.