FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2015, 21:49

Ovaj Vidal je fakat rodjeni pobjednik.
Dobili smo vrhunsko pojacanje i igraca Svjetskih razmjera.

Costa je vec dolazan i suvisno je ponavljati hvalospjeve na njegov racun.

Steta zbog povrede Kimmicha, bas je lijepo usao u mec a De Jonga bi bilo sevap poderati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 avg 2015, 22:04

dok je Vidal bio Milan se nije mogo sastavit sa loptom, a što se tiče Gecea treba ga poklonit Juventusu plus doplatit da ga ne vraćaju..

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 avg 2015, 22:14

Ja nekako još uvijek vjerujem da će Goetzinho proraditi kad tad i da će napokon pokazati onu formu koju je imao u Dortmundu.

Usput; da je kako ukomponovati Costu Robbena i Riberya kad se oporavi , vidjeli bi onda mašineriju :)

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 04 avg 2015, 22:15

Joj Mullera i kretnje oko golmana kod kornera :lol: :lol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 avg 2015, 22:19

Gotze pojma nema, ne zna lopte igrati

:wave: :shhh:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la bavarian_bk » 04 avg 2015, 22:20

Počeo je :mrgreen:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 avg 2015, 22:24

koji ovo ludak komentarise na zdf-u :lol:
kaze mihajlovic uveo sve osim vozaca autobusa.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 avg 2015, 22:29

JAAAAA GOLA :tokralju:

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 avg 2015, 22:41

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2015, 22:46

Ocekivao sam puno vise od Milana s obzirom na pojacanja koja su doveli, narocito u napadackom dijelu ekipe.

Pobjeda rutinska, bez puno muke i ocito je da su momci puno bolje uigrani sa ovom formacijom no vidjeli smo protov Vukova da ce Pep forsirati cetvoricu u zadnjoj liniji tako da cemo vjerovatno na pocetku sezone gledati mix ove dvije takticke varijacije.

Gol Lewe je fenomenalan, bas je uhvatio onako kako treba. :cool:

Meni Gotze veceras nije bio los, pogotovo u drugom dijelu kada je zauzeo poziciju desnog krila.
Postignuti gol ce biti od velike vaznosti za podizanje samopouzdanja.
Lazna devetka mu nikako ne godi s obzirom da nema tu snagu da se udara sa stoperima.

Hojbjerg ce ako nastavi dobijati sansu postati najvaznija karika Bayernovog veznog reda uz Kimmicha koji djeluje bas onako prefinjeno i istancano.

Sutra sa Realom i vjerujem da ce to biti sve osim jedne prijateljske utakmice.

Samo pustiti Vidala, ima da sam pojede vezni red Reala. :kralj:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 avg 2015, 22:52

Lijepo je vidjeti kada momci grizu čitavih 90 minuta iako je riječ o egzibicionom turniru. Samo nadam se da će ovakav pristup biti i kada se budu igrale one najznačajnije utakmice.

Bez Alonsa sve izgleda mnogo brže i evidentno je da je on nakon odlično odigranog prvog dijela prošle sezone u proljetnom dijelu mnogo pao i da nastavlja sa tim padom. Nema potrebe njega forsirati kada je Hojbjerg mnogo bolje rješenje od njega. Po meni definitivno igrač utakmice.

Gotze nakon lošeg prvog poluvremena u drugom se probudio i začudo je odigrao dobro nakon što je prešao na desno krilo. Nadam se da će mu ovo podići samopouzdanje i da će sada još više gristi i dokazivati se. Nekako se još uvijek nadam da bi on mogao proraditi.

Šta reći o Milanu, oni sa ovakvom igrom ne bi mogli opstati u Bundesligi da kojim slučajem igraju tu.

I da Lewandowski :tokralju:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 avg 2015, 23:03

Costa i Vidal su fantastična pojačanja. Za drugog nisam ni sumnjao, ionako je istinska svjetska klasa, dok sam za prvog rekao kada je transfer realizovan, da i može biti pogodak i ne mora. A momak je izgleda pun pogodak i ako bude s ovakvim elanom igrao, s ovoliko truda, a potencijala nevjerovatno mnogo ima, onda bi brzo mogao dostići nivo Riberyja i Robbena kada su u top formi, a da ne govorim da bi to mogao i prevazići. Costa ima brzinu, tehniku, sjajno prima loptu, odlično barata s njom i centaršut mu je prilično dobar. Možda malo kod tog centaršuta mu treba više smirenosti, pregleda i preciznosti. A i šutinu treba malo češće da oproba, jer i tu je jak, pa bi onda mogli od njega vidjeti i dosta golova.

Goetze je cijelu utakmicu odigrao solidno, a u drugom poluvremenu je bio dobar. Zabio je lijep gol, gdje je faktički sve odradio. U par navrata je pravio dobre akcije po krilu, ali ga u šesnaestercu opšte nisu pratili na pravi način, pa je s pasom morao otezati ili igrati neki komplikovani pas. S ovakvim pristupom i dodavanjem još jedne brzine više, ovo za njega može biti fantastična sezona.
Samo je problem što Goetze mora uvijek praviti čuda da bi ga neko pohvalio.... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 avg 2015, 23:03

:kafa: :kafa:
slika

BackSpace United

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 avg 2015, 23:10

Koliko se da primjetiti, nama je Pep trn u oku isto koliko i Goetze (većini, da ne bude zabune). Nikako jednog ne iskritikovati a ne dotaći se drugog (zato se ove jadne ankete sve iste vrte :D ).
Neki bi ih poslali u paketu za le manš, dok su drugi stanovišta da su isti dar od Boga. Doduše, ima i onih koji više nisu za jednog, dok za drugog još uvijek vide šansu.
Ne znam, mislim da je Marionov (ne)uspjeh u Bayernu usko povezan sa ovim trenerom.
Za nadati se da obojicu ne izgubimo (bar u isto vrijeme, čisto radi spoznaje) :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2015, 23:13

Nerminovic je napisao/la:
:kafa: :kafa:
slika
A bas sam krenuo da postavim ovu sliku. :D

Nevjerovatno koliko mu je vecerasnji gol vazan. :kafa:

PS: veceras se navrsilo tacno 12 godina od prvog Bayernovog visemilionskog ulaganja u jednog igraca a u to vrijeme je doveden Makaay ( hvala majstore za sve a posebno za najbrzi gol u historiji LP-a ) za 19,75 miliona iz Deportiva i ta cifra je u to vrijeme bila rekordna kada je Bayern u pitanju.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 04 avg 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 04 avg 2015, 23:13

Lijepa predstava Bayerna, iako znamo da nije to onaj Milan , mogli su vise i oni dati u ovom mecu, kad se uzme u obzir da su doveli par vrhunnskih pojacanja kao sto su Bacca ili Adriano !

No Bayo rutinski pobjedio, napokon da i Bernatu udje neki sut, i prosle godine je imao onakvih uleta i pokusaja udarca ali nista specijalno, sad neki odbitak i gol.

Gotze je fino izgledao na tom krilu, a Vidal i Costa su pojeli sve definitivno, Vidal odlicno igra glavom to sam primjetio, par suteva malo je falilo.

kod Milana bi bilo znacajno istaknuti onaj sut De Jonga kada mu je lopta bas nasjela ali pored gola !

Sutra sa Realom nadam se sa 4 nazad i pustit Vidala .. Malo je rec da ce i Costa orat po krilu :lol:
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 avg 2015, 23:17

geronimo je napisao/la:Koliko se da primjetiti, nama je Pep trn u oku isto koliko i Goetze (većini, da ne bude zabune). Nikako jednog ne iskritikovati a ne dotaći se drugog (zato se ove jadne ankete sve iste vrte :D ).
Neki bi ih poslali u paketu za le manš, dok su drugi stanovišta da su isti dar od Boga. Doduše, ima i onih koji više nisu za jednog, dok za drugog još uvijek vide šansu.
Ne znam, mislim da je Marionov (ne)uspjeh u Bayernu usko povezan sa ovim trenerom.
Za nadati se da obojicu ne izgubimo (bar u isto vrijeme, čisto radi spoznaje) :cool:
Čekaj, čekaj....Sad je ovdje mnogo diplomatije u tvom postu, a nisi bio dovoljno direktan.... :)
Npr. ja smatram da Goetzeu treba više podrške od strane Pepa i govorio sam prije da oni nekako kao da se ne razumiju baš najbolje (da ne ulazim u detalje).
E sada ti meni reci, jel ti želiš odlazak Pepa? Ili bi se ipak prije riješio Goetzea? Zbunjuje ovo što kažeš da ne bi valjalo da obojicu istovremeno izgubimo.... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 avg 2015, 23:41

effe_sa je napisao/la: Čekaj, čekaj....Sad je ovdje mnogo diplomatije u tvom postu, a nisi bio dovoljno direktan.... :)
Direktan sam samo kada sam ljut. :D
effe_sa je napisao/la: Npr. ja smatram da Goetzeu treba više podrške od strane Pepa i govorio sam prije da oni nekako kao da se ne razumiju baš najbolje (da ne ulazim u detalje).
To je opšte poznato. Ko je krivac - ne znam. Vjerovatno obojica.
effe_sa je napisao/la: E sada ti meni reci, jel ti želiš odlazak Pepa? Ili bi se ipak prije riješio Goetzea? Zbunjuje ovo što kažeš da ne bi valjalo da obojicu istovremeno izgubimo.... :)
Ne bi valjalo iz sljedećih razloga, malog maria smo svi smatrali velikim genijem (tehre, koji i Pep mora istrpiti) ali to što ima ili posjeduje nije pokazao u Bayernu i sa tim će se svi složiti koji iole realno diskutuju na ovom forumu.

Dakle, ja striktno nisam ni protiv jednog niti protiv drugog, nego pokušavam da vidim šta je najbolje za ovaj klub. Kako stvari stoje Pepun bi mogao biti bivši, a za MG ćemo konačno saznati koje buhe izazivaju svrab.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 avg 2015, 23:59

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Čekaj, čekaj....Sad je ovdje mnogo diplomatije u tvom postu, a nisi bio dovoljno direktan.... :)
Direktan sam samo kada sam ljut. :D
Ne bi bilo loše, da si i inače direktan. :D Kad si ljut onda ne možeš biti ni realan.... :)
effe_sa je napisao/la: Npr. ja smatram da Goetzeu treba više podrške od strane Pepa i govorio sam prije da oni nekako kao da se ne razumiju baš najbolje (da ne ulazim u detalje).
To je opšte poznato. Ko je krivac - ne znam. Vjerovatno obojica.[/quote]
Moguće....Samo u ovom slučaju ja mislim da bi on pod nekim drugim trenerom, nekim sličnim koji je već trenirao Bayern, razvaljivao.
effe_sa je napisao/la: E sada ti meni reci, jel ti želiš odlazak Pepa? Ili bi se ipak prije riješio Goetzea? Zbunjuje ovo što kažeš da ne bi valjalo da obojicu istovremeno izgubimo.... :)
Ne bi valjalo iz sljedećih razloga, malog maria smo svi smatrali velikim genijem (tehre, koji i Pep mora istrpiti) ali to što ima ili posjeduje nije pokazao u Bayernu i sa tim će se svi složiti koji iole realno diskutuju na ovom forumu.[/quote]
On i jeste genije i ubjeđen sam da će on još "procvjetati" kod nas, bilo pod Pepom ili pod nekim drugim trenerom. Ti se možda nećeš složiti, ali činjenica je da od momka se očekuju i čuda. Pa on evo i kada odigra dobro, kao večeras, manjka na pohvalama. Niko od Goetzea ne želi vidjeti samo dobru igru, nego se želi vidjeti spektakularna, fantastična igra. Svi od njega samo čekaju da on igra kao Messi. I sve ispod toga mnogima ne odgovara, jer su sebi u glavi zacrtali koliko od njega očekuju.
A da je imao dosta i prosječnih i loših partija to stoji. To je bez daljnjeg. Samo što one dobre partije ne žele neki vidjeti... :)
geronimo je napisao/la: Dakle, ja striktno nisam ni protiv jednog niti protiv drugog, nego pokušavam da vidim šta je najbolje za ovaj klub. Kako stvari stoje Pepun bi mogao biti bivši, a za MG ćemo konačno saznati koje buhe izazivaju svrab.
Pa i meni je najbitniji klub. Ja sam u početku i dugo, dugo vremena bio potpuno na Pepovoj strani, uz neke male kritike. Ali poslije me par stvari frapiralo i negativno iznenadilo, da sam dosta list okrenuo. Opet pokušavam sagledati stvari realno i kada bude trebalo šta Pepovo pohvaliti, uvijek ću to učiniti, a ono što mi se ne sviđa uvijek ću kritikovati. Samo da bi imali pravi uspjeh pod Pepom,on mora par stvari korigovati. Nisu to čak ni toliko velike korekcije, ali su presudne za velike utakmice.
I pošto kažem klub mi je bitan, onda nije opšte bitno hoću li ja prognozirati da Pep odlazi za par sedmica, prije kraja sezone ili sl. ili ću prognozirati nešto drugo, u konačnici je bitno da klub ima uspjeha i da se imam čemu radovati kao i svaki drugi navijač koji istinski voli Bayern... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 avg 2015, 00:21

Kompletniji napadač od Lewe zaigro' nije u Bayernu... effe_sa, ga je cak nazvao krampom :rol: Mene stid :oops:
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 05 avg 2015, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.