veliki gospon je nas presjednik.fino nas je primio,kako i dolikuje velikom covjeku.
trening je prekinut,igraci napravili pauzu,pucali su selfiji,slikice,sa predsjednikom,husrefom,zebom,i onda sa cijelim prvim timom.
sloboda je bila dogovorila transfer pirica,ostali su potpisi,a onda se u isti umijesao gospodin husaric.
zetezalo se,nadmudrivalo,da bi seljacina na kraju uspio sjebati transfer vrijedan okruglo 250 000 eura plus procenat.
ono sto mi je zaparalo usi je peripetija oko husare.
naime,uzecemo primjer pirica.
piric ima ugovor na 2.5 godine,plate su redovne,vjerujte nesmijem reci kolike su,iznenadicete se.
medjutim,sloboda zbog reprograma,i dugova svih vrsta ne isplacuje bas sve obaveze na vrijeme,recimo kasni se nekada sa penzionim,osiguranjem,i tim sitnim peripetijama,eh pazi sad,u slucaju da sloboda kasni samo jedan mjesec sa time,i ovaj tuzi u tom datom momentu,bez obzira sto su to mizerne cifre,i sto je plata redovna,igrac moze dobiti raskid za 10-tak dana...i tu husaric i slicni njemu drze slobodu za damu.
slicno se desilo skoro u poznatoj sagi oko pirica i sarajeva,kada je husic uspio da ih nadmudri,ali mi tu nemozemo puno ruke su nam zavezane
jer je zakon u nasoj drzavi katastrofalan..
kostic bi trebao dobiti potrebne papire do borca,barem je jedan covjek u savezu tako obecao husicu..vidicemo i to
skahic je fakticki nas igrac,medjutim koce ovi iz njihovog saveza dole,trebaju dostaviti neke papire u savez,i velez zavlaci,uglavnom nije do slobode,mi smo svoje obavili,nama je sad cekati.zakonski smo cisti,vise nije u nasim rukama,prema njegovim rijecima,mi smo uradili sve po zakonu,papire predali na vrijeme,dokazano je da je ugovor neregularan sa velezom,sad nam je cekati.
reprogram smo davno predali,i cekamo sta ce biti,medjutim husic je zabrinut,ili ako hocete razocaran,jer su propala sva obecanja koja su data,tj iza reprograma nece niko da stane,kako kaze nije ba problem,necu ja dopustiti da sloboda potone,ali sam razocaran,prica se jedno,kada se treba realizovat drugo.tako da po mom misljenju,cekaju da to on rijesi,opet,sramota..
sloboda nije moj klub,niti ja hocu da bude samo moj,ponovio je po 100-ti put.
i jedna mi se recenica urezala....ONI NEZNAJU STA DA RADE SA SLOBODOM:::
ljudi sloboda je na azmirovim ledjima,kako kaze,pokusavaju i meni da ogade ovo sve,i da ovo komplet cucne,sto se kaze..ali bice to sve dobro,rece na kraju.sramota za grad...sramota.
presretan je brojem sezonaca,jako zadovoljan,pogotovo brojem gledalaca,protiv rudara..
stadion je status kvo,cekamo,da ne duzim post,licno sam vam sve pisao,da se ponavljam nema smisla.
slusam husrefa,dogovaraju se,on i azmir na atletskoj stazi,mi cemo izgleda dat sve na kup,a u ligi igrat za raju,sto se kaze.
i kaze,azmir husrefu,
sefe,nemam ja nista protiv zelje,sarajeva,sirokog,ali svi imaju nekoga u savezu,mi nikoga..jos nas guraju u provaliju...
nisam htio vise zadrzavati ljude,pozdravim se,svojim putem,velikog covjeka imamo,ali bojim se da ce mu prekipiti kada tada.
evo ga

to je to ima jedna jos sa zebom ali nije neki covjek...neka je sinovima bilo zanimljivo