Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
da mi vidimo džeko je sam rekao da zeli redovno igrati ligu prvaka,e sad juventus iduce godine nece igrati ligu prvaka ko wolfsburg,sto bi džeko onda presao tamo,daffy ti kazes igrat ce juve narednih 20 godina,pa moze on ostati onda i u wolfsburgu mozda ce i wolfsburg igrati ligu prvaka iduce godine,
po meni jedina opcija za džeku jeste chelsea,manchester i bayern
city moze dati pare ali mislim da im on netreba,
chelsea bi mogao dovesti džeku ali mislim da ce se to desiti samo ako im ne uspije transfer sa aguerom koji im je prvi na listi za kupovinu,
manchester bi mogao prodati berbatova sa kojim je ferguson ne zadovoljan,tako da bi bilo mjesta za džeku koji bi po meni najbolje pasao u manu sa rooneyem u napadu
bayern mislim da su sanse manje ali ne treba otpisati i tu opciju,bayern nema problema sa novcem,ali pitanje je hoce li otici klose i toni,onda bi bilo mjesta za jos jednog napadaca sad dali džeko vidjet cemo,i sam je rekao da bi mogao ostati i u njemackoj,mislim da je bayern jedina onda opcija za njega
po meni jedina opcija za džeku jeste chelsea,manchester i bayern
city moze dati pare ali mislim da im on netreba,
chelsea bi mogao dovesti džeku ali mislim da ce se to desiti samo ako im ne uspije transfer sa aguerom koji im je prvi na listi za kupovinu,
manchester bi mogao prodati berbatova sa kojim je ferguson ne zadovoljan,tako da bi bilo mjesta za džeku koji bi po meni najbolje pasao u manu sa rooneyem u napadu
bayern mislim da su sanse manje ali ne treba otpisati i tu opciju,bayern nema problema sa novcem,ali pitanje je hoce li otici klose i toni,onda bi bilo mjesta za jos jednog napadaca sad dali džeko vidjet cemo,i sam je rekao da bi mogao ostati i u njemackoj,mislim da je bayern jedina onda opcija za njega
Ja nikad nisam podcjenjivao nase igrace, niti sam sta govorio negativno, u odnosu na druge forumaseharishp je napisao/la:Ferguson bi i svoju rodjenu mater zamijenio ako ce mu to donijeti uspjeh.Adinjo je napisao/la:Ohani malo Hare sto bi rekao Himzo moj radni kolega. Sad eto bi Roneey izgubio mjesto ako bi nas Dzekson dosao. Malo pre optimisticno zar ne??
Dzeko zabija golove i u onakvom klimavim Vukovima i ne samo da zabija vec ima i asistencija koji Ronyu i nije bas previse u krvi.U M.U bi mu dva puta lakse bilo igrati.Jer ne mora ko" nenormalan da se vraca i u odbranu da oni sepeti nebi zaebali sto je Dzeko ili Miske zabio i uradio.
Meni se vise cini da mi bas zbog toga sto je nas vise podcjenjujemo igraca nego neki drugi.
Kako rekoh da igra u Zimbambve repci isto bi ovo rekao za njega.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- moustapha
- Kontakt:
Ja mislim da ni Dzeko ne razbija ovoliko glavu koliko pojedini forumasi. Ovoliko stranica ispisano, a vecina se toga ponavlja. Svima koji prate Edinovu karijeru, situacija je prilicno jasna. Vjerujem da ce jedna od glavnih stvari za njegov transfer biti kako da ubjedi Hoenessa da smanji cijenu, kako bi mu se u znak zahvalnosti za dobre partije pruzila mogucnost da zaigra u vecem klubu.
Ako se kojim slucajem desi da napusti Wolfsburg ovog ljeta, vjerujem da ce to biti cifra oko 30 mil., jer tih 40 mil. u ugovoru su tu da bi se Wolfsburg zastitio od nekih sitnih ponuda.
Ako se kojim slucajem desi da napusti Wolfsburg ovog ljeta, vjerujem da ce to biti cifra oko 30 mil., jer tih 40 mil. u ugovoru su tu da bi se Wolfsburg zastitio od nekih sitnih ponuda.
#divovi
Dzeko je lijepo rekao da sljedece godine moze igrati samo u klubu koji igra Ligu Sampiona pa prema tome Juventus
odpada direkt!Nadam se da ce potpisati za Celzi ili Mancester U.
odpada direkt!Nadam se da ce potpisati za Celzi ili Mancester U.
Negativno se vazda treba i govoriti i pricati ako je nazor BIH reprezentativac.Repka nije cenifa pa da se nateze u njoj kao gladan srat.Hoce zaigrati nece zaigrati.Pisaj ih isti moment a ne kritiziraj.Adinjo je napisao/la:Ja nikad nisam podcjenjivao nase igrace, niti sam sta govorio negativno, u odnosu na druge forumaseharishp je napisao/la:Ferguson bi i svoju rodjenu mater zamijenio ako ce mu to donijeti uspjeh.Adinjo je napisao/la:Ohani malo Hare sto bi rekao Himzo moj radni kolega. Sad eto bi Roneey izgubio mjesto ako bi nas Dzekson dosao. Malo pre optimisticno zar ne??
Dzeko zabija golove i u onakvom klimavim Vukovima i ne samo da zabija vec ima i asistencija koji Ronyu i nije bas previse u krvi.U M.U bi mu dva puta lakse bilo igrati.Jer ne mora ko" nenormalan da se vraca i u odbranu da oni sepeti nebi zaebali sto je Dzeko ili Miske zabio i uradio.
Meni se vise cini da mi bas zbog toga sto je nas vise podcjenjujemo igraca nego neki drugi.
Kako rekoh da igra u Zimbambve repci isto bi ovo rekao za njega.Ali sam isto realan kad su isti u pitanju. Mislim onaj shrek je trenutno top 3 igrac u Evropi, i stvarno mi je tesko vidjeti da bi ga Dzeko mogao obori i uzmeti mu mjesto,(ako se to i desi, shreka neces vise gledati u MANU), nije on igrac za klupe. Ili druga opcija je da mjenjaju formaciji. Nema teoretske da ovaj sjedi na klupi. Mi moramo nauciti isto da budemo realno kad su nasi igraci u pitanju. Dzeko jeste igracina, i prevazisao je Bundesku, ali svaka promjena sredine je isto rizik, da li ce se igraci snaci u novom klubu, da li ce biti ista masina koja je bili. Ovo se ne odnosi na Dzeka, nego generalno jer se puno puta desilo da igrac negdje razbija, promjeni sredinu i jednostavno mu ne ide kao ranije.
Ali ovo su druge price i drugi ljudi igraci koji nista drugo osim za BIH ne znaju.
Tako da to treba dobro razdvojiti i ne mjesati.
Shrek je top 3 igrac u Evropi zasto,pa zato sto je igrao skoro u takvom ''topu''kao i sto mu je ekipa.
Dzeko je isto tako u topu 10 a igra u mnogo slabijoj ekipi od M.U i opet je najbolji strelac BL.
Nije tesko skontati u kojem bi topu bio kad bi zaigrao u ekipama kao M.U ili slicnim.
P.S Dzeko nije igrac koji zivo zavisi od nekoga hoce li ga bas u trepavicu pogoditi.Nego igrac kojem nije tesko uzeti loptu sa pola terena i prosparati taj dio kao i uvaliti ga.Nije mu problem na lijevoj ili desnoj strani biti.
Volja desnom nogom ,volja lijevom,volja glavom a pokazao je i da petom zna.
Tako da taj igrac u svakoj ekipi 100% ima mjesta za pocetnu poziciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sheva je bio isto top 5 igraca, pa ode u Celzi i nestade u vidi magle. A dosao je isto tada iz top kluba. Henry je bio zila kucavica Arsenala, ode u Barcu pa se ukaki prvu sezonu, itd, itd. Zato nije sve u tome, ako igras ili ne igras u topu. Poz.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Sto se tice Sheve on je imao 29 godina prilikom tog prelaska i igrao je 7 godina za Milan, toliko je imao i Henry prilikom prelaska u Barcu i on je igrao za Arsenal 8 godina, pa ti vidi.Promjena lige nakon toliko vremena i u tim godinama je nesto sto se nemoze da poredi sa Dzekom koji ima 24 godine i igrao je 3 sezone u Njemackoj ligi.Adinjo je napisao/la:Sheva je bio isto top 5 igraca, pa ode u Celzi i nestade u vidi magle. A dosao je isto tada iz top kluba. Henry je bio zila kucavica Arsenala, ode u Barcu pa se ukaki prvu sezonu, itd, itd. Zato nije sve u tome, ako igras ili ne igras u topu. Poz.
--Pametnij popusta--
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gdje god da Dzeko ode on ce nastaviti sa daje golove to je cinjenica a gdje ce preci ni sam bog nezna.
Licno nebi volio da ode u Chelsea,Man City i klubove slicne njima,Dzeki bi bilo dobro u Juventusu mogao bi davati dosta golova imao bi dosta prostora i odlicnog asistenta iza ledja Diega,ali ostaje da se vidi gdje ce i sta ce..
Licno nebi volio da ode u Chelsea,Man City i klubove slicne njima,Dzeki bi bilo dobro u Juventusu mogao bi davati dosta golova imao bi dosta prostora i odlicnog asistenta iza ledja Diega,ali ostaje da se vidi gdje ce i sta ce..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To je vrlo vazan i pametan argument za Juventus. Jer svi smo gledali Dzeku sa i bez Misketa. Dva razlicita igraca bez sumnje. Diego moze Misimovica zamjenit barem donekle iako ce im trebat nesto vremena da se uigraju. Ne kazem da Dzeko ne moze bez klasicnog playmakera iza sebe, ali sigurno da bi mu se bilo lakse naviknut na igru Juventusa nego na primjer igru Uniteda gdje se vise ide preko krila i centarfori su vise umjesani u igru u polju.Ponos Torina je napisao/la:Gdje god da Dzeko ode on ce nastaviti sa daje golove to je cinjenica a gdje ce preci ni sam bog nezna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moje misljenje kad bi Dzeko u Barsu otisao da bi mu broj golova bio max do 15 jer imaju puno individualaca i sve ide na Messija itd..Cartman je napisao/la:To je vrlo vazan i pametan argument za Juventus. Jer svi smo gledali Dzeku sa i bez Misketa. Dva razlicita igraca bez sumnje. Diego moze Misimovica zamjenit barem donekle iako ce im trebat nesto vremena da se uigraju. Ne kazem da Dzeko ne moze bez klasicnog playmakera iza sebe, ali sigurno da bi mu se bilo lakse naviknut na igru Juventusa nego na primjer igru Uniteda gdje se vise ide preko krila i centarfori su vise umjesani u igru u polju.Ponos Torina je napisao/la:Gdje god da Dzeko ode on ce nastaviti sa daje golove to je cinjenica a gdje ce preci ni sam bog nezna.
Za Chelsea isto misli kao i za City to su takve ekipe...
Mislim da bi njemu u Juventusu bilo fino imao bi od koga dobiti loptu i dobro bi dosao Juventusu takav napadac poput Dzeke koji i daje golove i vraca se nazad i asistira cesto sto je rijetkost da je neko tako raznovrstan...
Nije da ja sad guram Dzeku u Juve zato sto sam navijac Juventusa vec sto bi tamo dobro prosao a garantujem da bi sledece sezone bio najbolji strijelac lige dao bi preko 25 golova samo u Seriji A i plus ostala takmicenja
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Zaje*aće se ako dođe u Englesku
koja ostala takmicenja,,,, samo se to jos ceka ako juve izbori evropu mozda dzeko i ode tamo ako ne izbori ode on u City,, po meni i ne tako losa opcija,, mada bi vise volio da ode u Chelsea ili M.UnitedPonos Torina je napisao/la:Moje misljenje kad bi Dzeko u Barsu otisao da bi mu broj golova bio max do 15 jer imaju puno individualaca i sve ide na Messija itd..Cartman je napisao/la:To je vrlo vazan i pametan argument za Juventus. Jer svi smo gledali Dzeku sa i bez Misketa. Dva razlicita igraca bez sumnje. Diego moze Misimovica zamjenit barem donekle iako ce im trebat nesto vremena da se uigraju. Ne kazem da Dzeko ne moze bez klasicnog playmakera iza sebe, ali sigurno da bi mu se bilo lakse naviknut na igru Juventusa nego na primjer igru Uniteda gdje se vise ide preko krila i centarfori su vise umjesani u igru u polju.Ponos Torina je napisao/la:Gdje god da Dzeko ode on ce nastaviti sa daje golove to je cinjenica a gdje ce preci ni sam bog nezna.
Za Chelsea isto misli kao i za City to su takve ekipe...
Mislim da bi njemu u Juventusu bilo fino imao bi od koga dobiti loptu i dobro bi dosao Juventusu takav napadac poput Dzeke koji i daje golove i vraca se nazad i asistira cesto sto je rijetkost da je neko tako raznovrstan...
Nije da ja sad guram Dzeku u Juve zato sto sam navijac Juventusa vec sto bi tamo dobro prosao a garantujem da bi sledece sezone bio najbolji strijelac lige dao bi preko 25 golova samo u Seriji A i plus ostala takmicenja
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Juve je izborio evropu koliko vam se puta mora reci? vise ni matematicki ni fizicki Genova ih ne moze stici..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
ako ode u englesku,zaboravite ga u reprezentaciji,kao sto Bugari neracunaju na onog starog berbatova,kao sto hrvati ne racunaju na pola repke,ti igraci igraju bezbroj utakmica,ozljede iscrpljenost,repka im je zadnja u glavi ..
italija je vec druga prica,posebno juve,koji ove sezone je slab,ali vec iduce su izdvojili ogromna sredstva,a ujedno to je najveci talijanski klub i on se za sezonu dvije sigurno vracca u vrh evrope i talijanskog fudbala .....idu sa mladjim igracima od iduce sezone,diego,dzeko.....
italija je vec druga prica,posebno juve,koji ove sezone je slab,ali vec iduce su izdvojili ogromna sredstva,a ujedno to je najveci talijanski klub i on se za sezonu dvije sigurno vracca u vrh evrope i talijanskog fudbala .....idu sa mladjim igracima od iduce sezone,diego,dzeko.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
To je sigurno.A tek kad udari po usima onda ce biti koj mu klinac bi da ode u ''A''ngleze.johnnyHZ je napisao/la:ako ode u englesku,zaboravite ga u reprezentaciji,kao sto Bugari neracunaju na onog starog berbatova,kao sto hrvati ne racunaju na pola repke,ti igraci igraju bezbroj utakmica,ozljede iscrpljenost,repka im je zadnja u glavi ..
Njemu pase M.U al ga bilo ko kome je stalo do repke nebo volio medju tim mesarima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a jeli Jube igra u Italiji ,,,nisam primjetiodaffy je napisao/la:Juve je izborio evropu koliko vam se puta mora reci? vise ni matematicki ni fizicki Genova ih ne moze stici..
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
prvi eduardo nije spojio u ovo par sezona 10 utakica u nizu....i kranjcar malo malo pa ozljedjen...a kada sam vidio da su runija uspjeli dokrajciti
e onda stvarno
hehhee ...sve u svemu ....ili italija i repka ili engleska ... ;:D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A u Italiji Totti malo-malo, pa povrijeđen. Amauri, Iaquinta, Trezeguet...johnnyHZ je napisao/la:prvi eduardo nije spojio u ovo par sezona 10 utakica u nizu....i kranjcar malo malo pa ozljedjen...a kada sam vidio da su runija uspjeli dokrajcitie onda stvarno
Btw, kako god da okreneš, repka će ispaštati, osim ukoliko neki klub ne kupi paket Džeko - Miske.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gluposti pricas, to sto Eduardo i Kranjcar nisu dovoljno spremni je njihov problem. A Rooney je se povrijedio protiv Bayerna. Znaci Dzeko treba bjezat iz Njemacke sto prije? Koja logika. Ronaldo nikad nije bio povrijdjen u Engleskoj, isto vazi i za Lamparda, Gerrarda itd itd. Nista vise povreda nema u Engleskoj nego u bilo kojoj drugoj ligi. Ako imas neku statistiku da pokaze nesto drugo, bujrum postavi je.johnnyHZ je napisao/la:prvi eduardo nije spojio u ovo par sezona 10 utakica u nizu....i kranjcar malo malo pa ozljedjen...a kada sam vidio da su runija uspjeli dokrajcitie onda stvarno
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Marseille84
- Kontakt:
FORZA JUVE
Džeko usmjeri se na pravi put

Džeko usmjeri se na pravi put
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, adicrnac, Bing [Bot], Drum, emir79, Hightower, jasmin10, Jet2Holiday, jurisicduska, Sheyi i 64 gosta.