FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 05 avg 2015, 12:02

edo07 je napisao/la:Audi od 2003.god posjeduje 8,33% dionica
2009, ne 2003.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 avg 2015, 12:07

Nerminovic je napisao/la:
2009, ne 2003.
haha dobro si, moja greska..nisam ni gledao kad sam kucao :) u glavi 2009 i nemam pojma kako ukuca trojku :) :thumbup:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 avg 2015, 12:11

edo07 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
2009, ne 2003.
haha dobro si..nisam ni gledao kad sam kucao :) u glavi 2009 i nemam pojma kako ukuca trojku :) :thumbup:
svakome se moze desiti, sad smo ustali pa razumijem :mrgreen: :mrgreen:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 avg 2015, 12:27

thulkazal je napisao/la:Kad dođu ublehe kaljati klub i ime FC Bayern :sick:
Uli Henes likes this.

Sent from my iPhone using Tapatalk

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 avg 2015, 13:23

Stititi igraca nije sramocenje kluba. Pa i Uli se vaktile svadjao sa navijacima, galamio, jer je stitio interese kluba (kad se pricalo na Skupstini oko cijena ulaznica). Pep samo stiti svoje (u ovom slucaju njegovi su igraci), a i znamo da je insistirao da se Kimmich dovede..i sta sad fali sto je uputio par rijeci prema Nigelu? Prijateljska je u pitanju, nije finale CL, a ide se na igraca k'o lud!?
I neko je spomenuo da nocas ocekuje 4 nazad. Moze, ali ako cemo igrati sa 2 def. vezna, a znam da necemo jer Pep to ne zeli. I onda se meni ne svidja kad igramo 4-1-4-1 ili 4-1-2-1-2. 4-2-3-1 je najbolja sa 4 nazad, inace 3-2-3-2 je sasvim ok (vidjelo se sinoc). Nadam se Robbenu nocas od prve, kao i Neueru, Mulleru, Lewi, Thiagu itd.
Manu - Alaba, Mehdi, Boa - Xabi, Lahm - Costa, Thiago, Robben - Lewa, Thomica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 05 avg 2015, 14:06

Lik je troler i spamer najgore vrste. Čuj trener sramoti klub jer brani svog igrača.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 avg 2015, 14:16

A kako ga to štiti ? Tučom(a bio je haman horan) i žustrim verbalnim raspravljanjem sa protivničkim igračem. Opet pravi ciganluk koji strašno odudara od naše avlije.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 avg 2015, 14:31

Čuj RikimOlca što se javlja :mrgreen: Dugo te nije bilo, haman fešta od finala LP se produžila...

De nas nauči malo fudbalske taktike, stavi kakav link i pametuj nam kako ne shvatamo to što Ćelavac radi pa nas sve nazovi glupim :urnebes:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 avg 2015, 14:39

Nerminovic je napisao/la:svakome se moze desiti, sad smo ustali pa razumijem :mrgreen: :mrgreen:
jos jedna ispravka, iako je nebitna :) adidas je od 2009 a audi od 2011...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 avg 2015, 14:45

Centre forward je napisao/la:A kako ga to štiti ? Tučom(a bio je haman horan) i žustrim verbalnim raspravljanjem sa protivničkim igračem. Opet pravi ciganluk koji strašno odudara od naše avlije.
Nije to cinganluk nego juznjacki temperament s kojim su ovi sjeverno na vi. Ne volim kukavicluk, podvijanje repa i neke politicke odgovore i lijepe manire. Fudbal, mislim u konktekstu biznisa, nije vjerska ustanova niti neko drustvo za promociju moralnih principa nego okrutan teren gdje moras koristiti svo oruzje da bi uspio. Zato, sretan sam da toga ima i kod nas, naravno u granicama normale - a jos bi bio sretniji da Pep jos ima vise hrabrosti pa da zna prcat ili provocirati kao Murinjo.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 avg 2015, 15:04

ma mi smo ters narod, ništa nam ne godi, et da Gvardiola šuti i nije ovakav kakav jeste tj impulsivan s klupe kad traju utakmice i da ne dobacuje i ne daje upute, opet nam ne bi godilo, jer najteže je navijačima ugoditi, lično meni se svidjelo što je napao De Jonga, jer brani svoje igrače pogotv jednog mladog Kimmicha neće niko da mu se karijera dovede u pitanje, a predvidja mu se dobra nogometna priča; uglavnom to je sastavni dio trenerskog posla mislim Klopp je takav a nikad mu niko nije to zahatorio i reko da sramoti boje Mainza i Dortmunda..

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 avg 2015, 15:07

Muamere postoji razlika između temperamenta i ciganluka. Miler je npr. temperamentan igrač al' ne odiše ciganlukom k'o Pep. Ne pomažu ni odijela od par hiljada ojra i adidas originals majice.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 avg 2015, 15:09

Centre forward je napisao/la:Muamere postoji razlika između temperamenta i ciganluka. Miler je npr. temperamentan igrač al' ne odiše ciganlukom k'o Pep. Ne pomažu ni odijela od par hiljada ojra i adidas originals majice.
ključno pitanje jel Klopp temperamentan il odiše ciganlukom?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 avg 2015, 15:16

Pošto si iz Dubrava, ako je lokacija tačna, rado ću ti odgovorit'. :D

Temperament. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 avg 2015, 15:22

I da bitno napomenuti Klopp ne glumi gospodina.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 avg 2015, 15:29

Dobro sada se malo pretjeruje i svašta se pokušava Pepu strpat i natovarit.... :)

Hajmo realno, ono što je Pep sinoć uradio na putu do svlačionice niti je šta strašno, niti je nešto što već nismo vidjeli od Kahna, Effenberga, Van Bommela, Hoenessa, pogotovo dok je sjedio na klupi kao menadžer, pa i Sammera (čuveni njegovi obračuni s Kloppom, samo jedan od primjera). Znači u Bayernu je uvijek bilo ratobornih , vatrenih igrača koji su ginuli na terenu i izvan njega i na različite načine se obračunavali s protivnicima. Ali opet većinom samo u granicama normalnog. Znači jedno je bespotrebno naguravanje, valjanje po terenu, glumljenje (poput slučaja Pepe-a iz Reala), a drugo su žestoki dueli, naguravanje na terenu, ali po potrebi i verbalni obračun izvan terena gdje se protivniku ukazuje na krive, nefer poteze.
Nikad u Bayernu nije bilo mirno (apsurd je često što Nijemce i nazivaju hladnim, a u fudbalu su uvijek bili ratoborni i emocionalni), uvijek je bilo vatre. Onaj jedan period od 2010. godine pa negdje do sezone kada smo osvojili Ligu prvaka 2012/13 mi je toliko bilo mirno u klubu, da skoro Bayern nisi mogao prepoznati. Mnogi su se ko pi.kice ponašali. Zato me tada i jeste obradovao dolazak Mandže pa i Dantea. Zbog vatre sam uvijek cijenio Schweinija, a ranije naravno Van Bommela, Kahna, Effea....
U ovom segmentu stvarno je bespotrebno kritikovati Pepa. Možemo ga u drugim stvarima kritikovati.

A ako ćemo govoriti o ciganluku, onda o tome kod njega možemo jedino govoriti kada se navaljuje na vrat onoj ženskoj sudiji (kada je bila četvrti sudija u jednoj utakmici BuLi), pa kada je opsjeda bespotrebno i na jedan dosadan način ili ako dobacuje sudijama bez prijeke potrebe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 avg 2015, 15:33

Centre forward je napisao/la:Muamere postoji razlika između temperamenta i ciganluka. Miler je npr. temperamentan igrač al' ne odiše ciganlukom k'o Pep. Ne pomažu ni odijela od par hiljada ojra i adidas originals majice.
Tanka je razlika između papanluka (ciganluka) i temperamenta. Tako da je govoriti za nekoga da je temperamentan ili "cigan" pitanje osjećaja, subjektivne ocjene. Ja gledam šta se tim djelom želi postići - ako se brani tuđi ili javni interes i ako ne prelazi granicu dobrog ukusa onda je temperament a ono ostalo ili suprotno tome je papanluk. U ovom slučaju Pep mi je regularno postupio a dok, na primjer, u slučaju Murinja i "prsta u oko" je papanluk.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 avg 2015, 15:36

O jalijaškom ponašanju Pepuna u Bayernu može se napisati čitava stranica i pored odnosa prema sudijama...

Jest vala baš Murinjo papak a Ćelavac i Prcelona sveci :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 avg 2015, 15:45

Pep inace izbjegava sa drugima prepucavanje, pa sad ljudima malo cudno kad se on 'zakaci' sa nekim iz protivnickog tabora :D
Dok Mou je uvijek sa nekim u raspravi, jednostavno lik tako djeluje, i moze psihicki to podnijeti.
Klopp je temperamentan, ali nije cigan. Dok je npr. Mou po meni cigan, jer uvijek (ali bas uvijek) on nesta ima za reci, i nekakvi potezi prema protivniku...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 avg 2015, 15:51

thulkazal je napisao/la:Jest vala baš Murinjo papak a Ćelavac i Prcelona sveci :D
Nisam nigdje generalizovao samo sam naveo dva primjera preko kojih vidim razliku u one gore dvije navedene osobine. Naravno ispalo je tako da sam Murinja etiketirao kao "papka" što nije uredu a nije ni tačno. Umjesto toga bolje je navesti onaj primjer Pepa i one sudijice za koji mislim da je papanluk.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []