Neće.Bassha je napisao/la:Sutra u 14:15 pokazati komsijama tko je gazda.
Da li ce onaj mali izdajnik sutra igrati za Srb ?
Nije upao u u16, igra za njihovu u15.
Ako bude na kladionici sutrašnji meč obavezno igrati na nas jer su srbi očajni.
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Neće.Bassha je napisao/la:Sutra u 14:15 pokazati komsijama tko je gazda.
remA1 je napisao/la:Srbija sutra sa dosta jačim sastavom od ovog sa EYOF-a.
Bit će prijenos na Youtube.
mislis na ilica? ma jokBassha je napisao/la:Sutra u 14:15 pokazati komsijama tko je gazda.
13:15, lijep terminkovacic je napisao/la:Igra li nam Njegoš?
Sutra 99% neće igrati, ali ni on sam još ne zna 100%kovacic je napisao/la:Čekam odgovor:13:15, lijep terminkovacic je napisao/la:Igra li nam Njegoš?
Ja očekujem otprilike utakmicu kao protiv Španije, tako da sam na tvom mjestu igrao bih na nas.baglama je napisao/la:Volio bih vidjeti Atica u njemackoj, negdje gdje ce igrati...Nikolic je otisao u Bamberg, ne bi ga bilo lose tamo vidjet
ostanak u Sparsima vjerovatno znaci stagnaciju
hebem ti povredu, makar bih zbog njega jedva cekao Euro
ako mozemo dobit srbiju bez sikirasa, ne treba ni igrat prvi krug ako nije spreman, nek se prikljuci kad bude potrebniji...valjda tad bude spreman
igrao bih kladionicu na BiH, ali ne znam mozemo li dobit srbiju bez Sikirasa?
Mogli bi i mi malo prestatiti dizati euforiju ipak su ovo djeca i naravno vecina njih cita ove forume. Trebaju se momci spusti za ovo kratko vrijeme na zemlju kao sto je selektor Pandza rekao i hladne glave docekati svaku utakmicu. Jesmo favoriti ali u ovim godistima strasne oscilacije se desavaju, nije ni malo lagan posao pred Pandzom i njegovim timom, mnogo se od njega i njih ocekuje i ako nas je zamolio sve da ne dizem euforiju, hajmo ga malo ispostovati.Tracy3McGrady je napisao/la:Ova reprezentacija Srbije je do sada izgubila sve prijateljske utakmice. izgubili su cak i od svojih u14 i u15. Jedan srbin sto prati vrlo ove omladince mi reče da nikad lošija u16 nije išla na neko prvenstvo. Javite čim budu kvote
Volvic je napisao/la:remA1 je napisao/la:Srbija sutra sa dosta jačim sastavom od ovog sa EYOF-a.
Bit će prijenos na Youtube.
Neka njima igra ko hoce, mi imamo Musu![]()
Lotus je napisao/la:UBICA![]()
Ma to sa srcem je proslost.Ja se sjecam da su poslije snimali to radili pretrage i utvrdjeno da je sve ok sa srcem.Volvic je napisao/la:Lotus je napisao/la:UBICA![]()
Samo da mu Srce nepravi probleme i da moze svojim putem ic. The sky is the limit...
Lotus je napisao/la:Ma to sa srcem je proslost.Ja se sjecam da su poslije snimali to radili pretrage i utvrdjeno da je sve ok sa srcem.Volvic je napisao/la:Lotus je napisao/la:UBICA![]()
Samo da mu Srce nepravi probleme i da moze svojim putem ic. The sky is the limit...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.