FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kakva euforija kod nas. Mobilizacija 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Joj potražnje za dresovima braćo, idu k'o halva, trebaće izgleda još najmanje par pošiljki da se svi opskrbe 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Imam zastavu najveću u raji. Jeeebi malog standarda
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Volim sto sam se na vrijeme osigurao dresom vise nego ista 
- Jaozinho22
- Kontakt:
HAJDEEE SVANIIII VIIŠEEEEEEE

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Hjoooj jedva cekam
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Kad mi je danas ovako kako ce mi tek sutr biti
-
BlueFamily
- Kontakt:
Ma prolazimo!Moramo!Možemo!Volim te Željo!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Malo Sam juznije tacnije oko splita, nisam bio na forumu nekoliko Dana a zadnji put raspolozenje je bilo za linca. Sara vidim da je puno bolje, ne znam je li to od Dzekinog transfers ili su plate bile . Sinoc ovdje puni kafici, torcida gleda Dinama I navija za Norvezane, svaki put kada ovi zabiju gol ovi pokoju baklju zapale, fakat nisu normalni. Nadam we da ce sutra jug goriti pa makar I od baklju ako we prodje. Sretno.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Dolina je napisao/la:Malo Sam juznije tacnije oko splita, nisam bio na forumu nekoliko Dana a zadnji put raspolozenje je bilo za linca. Sara vidim da je puno bolje, ne znam je li to od Dzekinog transfers ili su plate bile . Sinoc ovdje puni kafici, torcida gleda Dinama I navija za Norvezane, svaki put kada ovi zabiju gol ovi pokoju baklju zapale, fakat nisu normalni. Nadam we da ce sutra jug goriti pa makar I od baklju ako we prodje. Sretno.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
BlueFamily
- Kontakt:
Ni pod razno,ali zato ce da gori u korteublack64 je napisao/la:Dolina je napisao/la:Malo Sam juznije tacnije oko splita, nisam bio na forumu nekoliko Dana a zadnji put raspolozenje je bilo za linca. Sara vidim da je puno bolje, ne znam je li to od Dzekinog transfers ili su plate bile . Sinoc ovdje puni kafici, torcida gleda Dinama I navija za Norvezane, svaki put kada ovi zabiju gol ovi pokoju baklju zapale, fakat nisu normalni. Nadam we da ce sutra jug goriti pa makar I od baklju ako we prodje. Sretno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Jao potraznje za utakmicu, raja koja nema 30 minuta premijer lige odgledanih ide
Hocemo u grupu !!!
Hocemo u grupu !!!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ja sam uspio i majku nagovorit koja je samo jednom na utakmici bila

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Moze li neko nabrojati sva mjesta gdje se mogu kupiti karte u Sa? Trebam uzet par karata za kolege iz drugih gradova, pa da vidim gdje mi je najblize, odnosno ako negdje bude prevelika guzva da idem na drugo mjesto.
Hvala!
Hvala!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
manijakdokraja
- Kontakt:
trznica u ferhadiji, zeljina kucica ispred BBI i na GrbaviciGefufna je napisao/la:Moze li neko nabrojati sva mjesta gdje se mogu kupiti karte u Sa? Trebam uzet par karata za kolege iz drugih gradova, pa da vidim gdje mi je najblize, odnosno ako negdje bude prevelika guzva da idem na drugo mjesto.
Hvala!
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Hvala drug, idem onda prvo ispred BBI, valjda nije guzvamanijakdokraja je napisao/la:trznica u ferhadiji, zeljina kucica ispred BBI i na GrbaviciGefufna je napisao/la:Moze li neko nabrojati sva mjesta gdje se mogu kupiti karte u Sa? Trebam uzet par karata za kolege iz drugih gradova, pa da vidim gdje mi je najblize, odnosno ako negdje bude prevelika guzva da idem na drugo mjesto.
Hvala!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Majku (nanu/baku) ? Nece valjda sa njom na jug ?ala_juve_tm87 je napisao/la:Ja sam uspio i majku nagovorit koja je samo jednom na utakmici bila![]()
Ne bi ti preporucio a i nema smisla.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Hoce 100%.ultra mama.Gori si od Aldina.Elegant je napisao/la:Majku (nanu/baku) ? Nece valjda sa njom na jug ?ala_juve_tm87 je napisao/la:Ja sam uspio i majku nagovorit koja je samo jednom na utakmici bila![]()
Ne bi ti preporucio a i nema smisla.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
idu karte ko halva

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.