FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Strauss
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Strauss » 03 maj 2010, 17:20

tatamata je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:MARIĆ: MOŽEMO DO DUPLE KRUNE!

Da li je ovaj covek ovo stvarno izjavio ili je ovo jos jedna bravurija ss.ba "zurnalista"!
Jeste izjavio i ne znam sta tu ima cudno...Nece valjda reci predajemo se... :roll: Iako mislim da je moron i to teski,podrzavam ga da se ako nista drugo,borimo do kraja,bar radi obraza i casti.
Esii TM87 je napisao/la: Na osnovu cega si toliko siguran ;)
Pa jednostavno,domaci teren,14 hiljada ljudi...vasim igracima nece biti lako,kao sto ni nasima nije bilo lako na Grbavici.Mozda sam pretjerao sa tim sigurno,ali tesko cete izbjeci poraz.
Ja ne znam jel se ti praviš lud ili si fkt lud. Pa bolan kojih 14.000, iskreno da ti kažem ne vjerujem ni da 12.000 može stati, a kamoli 14.000.
Režimski mediji su čudo, evo vidim da čak mogu povećati i kapacitet stadiona :roll:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 17:22

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la:Eno sad Marić im idiot :o :o :shock: covjek ih doveo u Evropu poslije 30 godina (i pitanje je kad ce opet vidjeti evrope ocima) i opet im idiot :shock: strašno :shock:
Jesi ti stvarno glup ili se pravis?Covjece vidis li ti kako igra Borac s Maricem na celu...
Pa šta hocete više :?: :?: drugi ste na tabeli, u finalu kupa , izborili ste evropu??
Pa šta hocete više?? hocete titulu pored ovakvog Želje?' pa možete dobiti samo iza uha, da ne kažem šta 8-) pa jesi li imalo normalan i realan :shock: :shock: covjek vas doveo poslije 3 decenije u evropu i opet vam ne valja :oops: :oops:
Ma necu da se stidim i crvenim za vas...tjerajte ga,boli me briga...lopatom ga preko leđa obavezno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 maj 2010, 17:24

:lol: :mrgreen: :D
Kukali su i na Baju a evo ni ovaj ne valja.
Oni bi Mourinha za tri mjeseca izgustirali.Dosadila im evropa,sta ces pa mogu sta hoce.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 maj 2010, 17:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:25

Strauss je napisao/la: Ja ne znam jel se ti praviš lud ili si fkt lud. Pa bolan kojih 14.000, iskreno da ti kažem ne vjerujem ni da 12.000 može stati, a kamoli 14.000.
Režimski mediji su čudo, evo vidim da čak mogu povećati i kapacitet stadiona :roll:
Sjedi jedan.Da li ti znas da se na Borcev stadion moze nagurati puno vise od 14 000 ljudi?Nemoj molim te pisati ako si retardiran.

@drop

Vidim da se ne pravis glup.Vjeruj mi nisi upucen u situaciju.a vidjecemo ko ce dobiti po usima u srijedu,Borac ili zeljezniĆar.
Treci put castimo

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 03 maj 2010, 17:26

Pa jednostavno,domaci teren,14 hiljada ljudi...vasim igracima nece biti lako,kao sto ni nasima nije bilo lako na Grbavici.Mozda sam pretjerao sa tim sigurno,ali tesko cete izbjeci poraz.
14 000 krvnih zrnaca.....

Sa onakvom igrom kao protiv Travnika na domacem terenu, gdje ste JEDVA pobjedili u 94. min. iz penala, protiv Zelje koji u gostima igra odlicno, ima da primite makar jedan gol, a racunaj te da je revans na Grbavici gdje nemate nikakve sanse.
× Plava krv ispod koze ×

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:28

Eto vidjecemo sve u srijedu,a onda 19. u Sarajevu.Ne da mi se vise tuci s vjetrenjacama.
Treci put castimo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 17:33

harishp je napisao/la::lol: :mrgreen: :D
Kukali su i na Baju a evo ni ovaj ne valja.
Oni bi Mourinha za tri mjeseca izgustirali.Dosadila im evropa,sta ces pa mogu sta hoce.
Bi vala ko što gledam...Mourinhu bi našli manu garant...bila bi prica "Mourinho je kreten jer forsira Puzigacu umjesto Kajkuta" dajem primjer samo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:36

drop je napisao/la: Bi vala ko što gledam...Mourinhu bi našli manu garant...bila bi prica "Mourinho je kreten jer forsira Puzigacu umjesto Kajkuta" dajem primjer samo.
Jesi ti opsjednut Borcem?Evo najozbiljnije te pitam posto bas cesto pises na temi ovog kluba?Daj brate sta ti je vise,stvarno nikog ne zanima tvoje misljenje,koje je malo reci djetinjasto.Ako hoces finu diskusiju,okej nema frke,ali ti samo upadnes napises neki idiotizam,i pokrenes lavinu gluposti...Opet ti kazem,nisi upucen u stanje u Borcu,tako da tvoje soljenje pameti moze odmah prestati. ;)
Treci put castimo

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 03 maj 2010, 17:39

Strauss je napisao/la:
tatamata je napisao/la:

Da li je ovaj covek ovo stvarno izjavio ili je ovo jos jedna bravurija ss.ba "zurnalista"!
Jeste izjavio i ne znam sta tu ima cudno...Nece valjda reci predajemo se... :roll: Iako mislim da je moron i to teski,podrzavam ga da se ako nista drugo,borimo do kraja,bar radi obraza i casti.
Ja ne znam jel se ti praviš lud ili si fkt lud. Pa bolan kojih 14.000, iskreno da ti kažem ne vjerujem ni da 12.000 može stati, a kamoli 14.000.

Trenutni kapacitet stadiona u BL je 12 000, 4000 sjedecih na zapadu i 8000 na istoku (iako se moze na istok nagurati jos 1000-2000), znaci minimum 12 000, a nakon rekonstrukcije i postavljanja stolica na istoku, te pravljenja sjevera i juga, kapacitet ce biti nesto vise od 12 500 sjedecih mjesta!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 03 maj 2010, 17:39

tatamata je napisao/la:
Strauss je napisao/la: Ja ne znam jel se ti praviš lud ili si fkt lud. Pa bolan kojih 14.000, iskreno da ti kažem ne vjerujem ni da 12.000 može stati, a kamoli 14.000.
Sjedi jedan.Da li ti znas da se na Borcev stadion moze nagurati puno vise od 14 000 ljudi?Nemoj molim te pisati ako si retardiran.

@drop

Vidim da se ne pravis glup.Vjeruj mi nisi upucen u situaciju.a vidjecemo ko ce dobiti po usima u srijedu,Borac ili zeljezniĆar.
Jel te to tata gvožd naučio tako prosto pričati...
Ništa sa nekulturnim gvoždovima ne bih ulazio u raspravu. Eto pozdravljam te u nadi da ćeš dostignuti opšti nivo kluture i dijaloga, a dotad pozzz ;)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:41

Strauss je napisao/la: Jel te to tata gvožd naučio tako prosto pričati...
Ništa sa nekulturnim gvoždovima ne bih ulazio u raspravu. Eto pozdravljam te u nadi da ćeš dostignuti opšti nivo kluture i dijaloga, a dotad pozzz ;)
Prvo procitaj svoj post,pa onda pricaj nesto...Pozdrav i tebi.
Treci put castimo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 17:42

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la: Bi vala ko što gledam...Mourinhu bi našli manu garant...bila bi prica "Mourinho je kreten jer forsira Puzigacu umjesto Kajkuta" dajem primjer samo.
Jesi ti opsjednut Borcem?Evo najozbiljnije te pitam posto bas cesto pises na temi ovog kluba?Daj brate sta ti je vise,stvarno nikog ne zanima tvoje misljenje,koje je malo reci djetinjasto.Ako hoces finu diskusiju,okej nema frke,ali ti samo upadnes napises neki idiotizam,i pokrenes lavinu gluposti...Opet ti kazem,nisi upucen u stanje u Borcu,tako da tvoje soljenje pameti moze odmah prestati. ;)
Iskreno govoreci , opsjednut sam sa Borcem...ovaj srpski junak sa foruma Obilić Miloš me nazvao kompleksašem i ja to javno priznajem...u cemu je onda problem :?: ...nikoga licno ne vrijeđam niti psujem drugim forumašima i imam pravo biti opsjednut sa Borcem,tim predivnim timom....ne možeš mi to zabraniti, ma koliko god ti smetali moji komentari ... samo uživaj 8-)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:44

nasborik je napisao/la: Trenutni kapacitet stadiona u BL je 12 000, 4000 sjedecih na zapadu i 8000 na istoku (iako se moze na istok nagurati jos 1000-2000), znaci minimum 12 000, a nakon rekonstrukcije i postavljanja stolica na istoku, te pravljenja sjevera i juga, kapacitet ce biti nesto vise od 12 500 sjedecih mjesta!
Ja ti tvrdim da na Gradski stadion moze stati 15 000 ljudi sigurno!Vjeruj znam sta pricam... ;) Inace samo da kazem,da je kapacitet Grbavice 12 000,a nakon utakmice sa Borcem neki objektivni navijaci Zeljeznicara su pricali kako je na stadionu bilo 15 pa cak i 16 000 ljudi... ;)

@drop

Ne zelim ti ja zabraniti,niti mogu,vec ti pokusavam reci da vodimo malo ozbiljnije diskusije,a ne da se sve svodi na provokacije.
Treci put castimo

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 03 maj 2010, 17:46

tatamata je napisao/la:

drug jednostavno domaci teren vam neznaci nista,ljoze je to ove godine dokazao u gostima...13-14 hiljada jest prednost tipa pritisak na sudije,nasi navikli na te posjete..tako da i to nije kapitalno...nek bude fer i posteno,i naravno nek pobjedi bolji..nama je bitno samo da ga uvalimo,za sve ostalo tu je Ibrahim Sehic :mrgreen:
1921-2011

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 17:47

tatamata je napisao/la:
nasborik je napisao/la: Trenutni kapacitet stadiona u BL je 12 000, 4000 sjedecih na zapadu i 8000 na istoku (iako se moze na istok nagurati jos 1000-2000), znaci minimum 12 000, a nakon rekonstrukcije i postavljanja stolica na istoku, te pravljenja sjevera i juga, kapacitet ce biti nesto vise od 12 500 sjedecih mjesta!
Ja ti tvrdim da na Gradski stadion moze stati 15 000 ljudi sigurno!Vjeruj znam sta pricam... ;) Inace samo da kazem,da je kapacitet Grbavice 12 000,a nakon utakmice sa Borcem neki objektivni navijaci Zeljeznicara su pricali kako je na stadionu bilo 15 pa cak i 16 000 ljudi... ;)

@drop

Ne zelim ti ja zabraniti,niti mogu,vec ti pokusavam reci da vodimo malo ozbiljnije diskusije,a ne da se sve svodi na provokacije.
Nikoga ja nisam provocirao vec samo iznosio svoje mišljenje na koje imam domokratsko pravo na ovom forumu (kao i ostali forumaši)...to što se nekome ne sviđa moje mišljenje- pa Bože moj , hiljadu ljudi hiljadu cudi.
To što se neko našo isprovociranim u mojim postovima , to opet nije moja krivica...ja opet ponavljam, nikoga licno ne prozivam,nikoga ne vrijeđam,nikome ne psujem...to što vi imate problema sa komunikacijom i rasuđivanjem i što u svemu pronalazite neke provokacije - e to je vaš problem jbg.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:51

Esii TM87 je napisao/la: drug jednostavno domaci teren vam neznaci nista,ljoze je to ove godine dokazao u gostima...13-14 hiljada jest prednost tipa pritisak na sudije,nasi navikli na te posjete..tako da i to nije kapitalno...nek bude fer i posteno,i naravno nek pobjedi bolji..nama je bitno samo da ga uvalimo,za sve ostalo tu je Ibrahim Sehic :mrgreen:
Jbg ne bi se slozio s tobom,jer Zeljeznicar jos nije imao ovako vruce gostovanje...Jeste u prvoj polusezoni na Gradskom ali ste tad bili u losoj formi,pa ne racunam.Tako da ne vjerujem da su bas navikli.A realno gledajuci u ovoj sezoni Grbavica i Gradski su najtezi stadioni za goste,sto zbog same atmosfere sto zbog broja ljudi na tribinama...
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 maj 2010, 17:52

drop je napisao/la:
tatamata je napisao/la:

@drop

Nikoga ja nisam provocirao vec samo iznosio svoje mišljenje na koje imam domokratsko pravo na ovom forumu (kao i ostali forumaši)...to što se nekome ne sviđa moje mišljenje- pa Bože moj , hiljadu ljudi hiljadu cudi.
To što se neko našo isprovociranim u mojim postovima , to opet nije moja krivica...ja opet ponavljam, nikoga licno ne prozivam,nikoga ne vrijeđam,nikome ne psujem...to što vi imate problema sa komunikacijom i rasuđivanjem i što u svemu pronalazite neke provokacije - e to je vaš problem jbg.

Problem je sto si jako lose upucen u problematiku,a hoces da budes svakom loncu poklopac. To je kao da se ja uclanim na forum o kvantnoj fizici,tamo smaram ljude svojim "misljenjem" i pozivam se na slobodu izrazavanja i govorim kako ne vrijedjam nikoga,i pitam ih u cemu je problem da i ja iznesem svoje misljenje :D :D

A sto se tice Evrope,nije nam cilj da izadjemo tamo i primimo 7 golova,vec hocemo da se ne obrukamo.

U Evropi je igralo i Zepce i Orasje,i Modrica,pa su primali po 5-6 golova,a i tvoj Zeljeznicar 7 od Litexa,nije nam to cilj da u korumpiranoj ligi izborimo Evropu,nego da imamo pristojan tim zbog kojeg se necemo crveniti ni u BiH ni u Evropi..

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 03 maj 2010, 17:53

Sto bi rekao nas Stole...Bice kako bude ;) moram na posao :o
1921-2011

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 03 maj 2010, 17:55

tatamata je napisao/la:

Moguce da moze i 15 000, i cini mi se da je bilo u prvenstvenoj protiv Zeljeznicara vise od 12 000, sad koliko vise, ne znam, mada su pricali kad je beogradska Zvezda gostovala zadnji put, da je bilo 15 000...
Ne znam koliko ce pustati karata sad u prodaju za srijedu, vjerovatno 10 000 kao u jesenjem dijelu...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 03 maj 2010, 17:55

Schlager je napisao/la: Problem je sto si jako lose upucen u problematiku,a hoces da budes svakom loncu poklopac. To je kao da se ja uclanim na forum o kvantnoj fizici,tamo smaram ljude svojim "misljenjem" i pozivam se na slobodu izrazavanja i govorim kako ne vrijedjam nikoga,i pitam ih u cemu je problem da i ja iznesem svoje misljenje :D :D

A sto se tice Evrope,nije nam cilj da izadjemo tamo i primimo 7 golova,vec hocemo da se ne obrukamo.

U Evropi je igralo i Zepce i Orasje,i Modrica,pa su primali po 5-6 golova,a i tvoj Zeljeznicar 7 od Litexa,nije nam to cilj.
Evo nesto za tebe... :mrgreen:

http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=49853
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []