FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo sad ja bio u Fan shopu ima. Samo zavisi koji broj trazis u kojoj boji dresa. Plavi ima S, crni ima M i L, bijeli ne znam ali ima..
Zadnja izmjena: Yoyo, dana/u 05 avg 2015, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
KAD PADNE DA PLANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- corleone87
- Kontakt:
Vidite da je velika navala za dresove,ne mogu ljudi da osvoje,taman jednu posiljku posalju,ovi i zovu da opet salju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
pa i vani se na tome uzimaju pare, dres je u cijeni godišnje a idu ko halvacorleone87 je napisao/la:Vidite da je velika navala za dresove,ne mogu ljudi da osvoje,taman jednu posiljku posalju,ovi i zovu da opet salju..
-
BlueFamily
- Kontakt:
600 karti za Jug ostalo,to će se ja mislim ispred staddiona prodavat.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
To je onda za nekog cuvala crni L sigurno. Kolega trazio upravo crni L i nije ga nasao. Na kraju kod BBI uzme XXL crne od muke.Yoyo je napisao/la:Evo sad ja bio u Fan shopu ima. Samo zavisi koji broj trazis u kojoj boji dresa. Plavi ima S, crni ima M i L, bijeli ne znam ali ima..

Duznost obavljena. Za dijasporu karte tamo gdje im je mjesto, za nas bolesne karta za onu tribinu s koje nas nikad otjerati nece.. Juriiiiiiiiiš
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Tako je uvijek se dize panika bez razloga, pa sam zapad prima 16 000 valja to napuniti kakav sjever.pintol_TM87 je napisao/la:Ma ljudi moji kakav sjever, bit ce sasvim dovoljno ovo saada sto nam se nudi..jug, istok i zapad..i to ako se popuni bit ce extra..SarajlijaTM je napisao/la:Kako god,ali hvatajte se karti,idu ko halva. Sutra ce tek da bude lom
Ne znam koliko bi bilo pametno pustiti dio sjevera?
karti mora biti i sutra na dan utakmice tako da se ne brinete..na forumu svaki put nestane karti :p
meni su premali i xxl jbgDzoleZeljo je napisao/la:To je onda za nekog cuvala crni L sigurno. Kolega trazio upravo crni L i nije ga nasao. Na kraju kod BBI uzme XXL crne od muke.Yoyo je napisao/la:Evo sad ja bio u Fan shopu ima. Samo zavisi koji broj trazis u kojoj boji dresa. Plavi ima S, crni ima M i L, bijeli ne znam ali ima..(Samo da ga ima)
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mashallahpinki je napisao/la:meni su premali i xxl jbgDzoleZeljo je napisao/la:To je onda za nekog cuvala crni L sigurno. Kolega trazio upravo crni L i nije ga nasao. Na kraju kod BBI uzme XXL crne od muke.Yoyo je napisao/la:Evo sad ja bio u Fan shopu ima. Samo zavisi koji broj trazis u kojoj boji dresa. Plavi ima S, crni ima M i L, bijeli ne znam ali ima..(Samo da ga ima)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Minjore je napisao/la:
Duznost obavljena. Za dijasporu karte tamo gdje im je mjesto, za nas bolesne karta za onu tribinu s koje nas nikad otjerati nece.. Juriiiiiiiiiš
Ako vas zanima ko je onaj lik sto prodaje karte na crno, uprite prstom i Minjoreta!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
imam onaj prošli ali ko na maksumuAsharaK je napisao/la:Mashallahpinki je napisao/la:meni su premali i xxl jbgDzoleZeljo je napisao/la: To je onda za nekog cuvala crni L sigurno. Kolega trazio upravo crni L i nije ga nasao. Na kraju kod BBI uzme XXL crne od muke.(Samo da ga ima)
minjore jel to bordo majica aha otkrili smo te

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Peterski je napisao/la:Minjore je napisao/la:
Ako vas zanima ko je onaj lik sto prodaje karte na crno, uprite prstom i Minjoreta!
PRIDI BLIZE, MARKA NIZE!
EDIT: Sto se dresova tice, vise se ne pita koju ces boju?, vec koju velicinu imas?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 avg 2015, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jao guzve ispred BBI

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
DR.HOUSE je napisao/la:minjore jel to bordo majica aha otkrili smo te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Isao vise puta da kupi karte, da ga ne skontaju, pa svaki put mijenja majice, kamuflira se
- badblueboylivno
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo god @Minjoreta ispod ruke!safet13 je napisao/la:Hoće li biti ba jug sutra da se kupi
safet13 je napisao/la:Hoće li biti ba jug sutra da se kupi
Ima druze karti, ovo mi malo euforiju dizemo. Al ako umeš od Minjoreta a vrate te na ulazu...za to ne odgovaramo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.