Sto se tice naseg Cimija, bas me syeb neki puca, jer koliko god mi imali gromade od igraca tipa Benko, Stepanov, Delac, Barbaric pa i Harmony; Cimi je definitvno udario neizbrisiv pecat nasoj igri. Trebace mi poprilicno vremena da se naviknem gledati Sarajevo bez njega, ma kako dobri da budu rezultati. Zagotivio sam ga ko brata rodjenog, ali koliko mi je krivo sto ide, duplo vise mi je drago zbog njega, fakat bi grehota bilo drzati ga jos u ovom qrcu od lige, sve da ima 50k mjesecno platu.
Vidim polemise se oko Krleta i Dulje na poziciji desetke, (to se nece garant ni u ludilu desiti da neko od njih tu zaigra), ali eto dacu i ja svoj sud o tome. Mislim da bi Krste puno korisniji bio na toj poziciji nego Dulja. Krste je dosta inteligentniji i igrac je poteza, ima dosta prefinjenosti u njegovoj igri, sto je i potrebno za jednu desetku u modernom fudbalu. Nikakva prezavidna tehnika, vec taj klik koji on ima. Naravno, stavljati ga tu kad nema Mehmeda, jer bi bilo nefer njega sad ne gurati, a Milosa smo trpili previse. A Dulja je najeksplozivniji igrac u rosteru, igrac prvog koraka, ubilacke brzine i strasne sposobnosti za prodor. Bio bi previse ugusen na desetci jer nema toliko prostora za manevar koji on ispoljava. Krilo je za njega idealna pozicija, samo jos mora malkice mozak ukljucit i njemu ni nebo vise nije granica.
Protiv smradova u subotu ocekujem nesto ovako:
------------------Matej------------------
Anel------Barba------Milan-----Puzigaca(nazalost)
-----------------Samke---Ikande------------
Dulja(Amer)-------------Mesa------------Bekic2
------------------Leone------------------
Iako bih volio Radosa u svakom slucaju da vidim sad, to bi bio prevelik rizik jer momku se nije dovoljno pruzala sansa kad je to trebalo, i sad je garant pao qrcu za usi...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest