Za TK smo Pariz, a vi ste za FK Sarajevo Poljice, obzirom da i pored silne vojske navijaca diljem BiH imate daleko manje ljudi na tribini od Sarajeva, i vi ste nasli pricati o seljacima, Tito te marno.Peterski je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la: Vas bodri seljadija uz svo postovanje
Niste vi radnicki klub vec Alijin jaro
Jedan od predznaka sudnjeg dana je kada tuzlak kaže nekom da je seljadija
Kraljevina SHS, Kraljevina Jugoslavija, NDH, SFR Jugoslavija i kako je sve mijenjala nazive, Republika Bosna i Hercegovina.
I od svega toga ti Aliju ubaci u priču.
Duboka je to tema haveru, preduboka, a ako nastavimo svi će ispasti okorjeli SDAovci, pogotovo vi iz Tuzle.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ma njihovo ono klasicno preseravanje i patetika..collector je napisao/la:kome ba vi suplju prosipate, radnicka klasa bez para pravili uspjehe, sto tako nije bilo jel od 2003 ili 2004 do 2009 !!! kad vam se Osim vratio i kad su vam legle pare od Dzeke bilo je pisanja po sirotinji, niko kao vi i sl, a sad satro radnicka klasa i jednom nesto napravili i svi vole vas uspjeh i sa tim se povezuju, dobro su se povezali neki dan na Grbavici pravo !!!Peterski je napisao/la:Ne prijatelju. Upavo zbog tog stava vas i ne podrzava raja koja nije iz Tuzle. Zato sto neopravdano sa visine gledate na ostale. U Želji se pronalazi običan narod, koji kuburi i koji većinom živi od danas do sutra. Zato što je i Željo sam takav, nikad nije bilo para, a i kad je bilo mi po svom, skromno i s obrazom bez busanja u prsa. Raja zavoli taj uspjeh, pogotovo ako on dođe ni iz čega. I kad na sve to dodaš uspjeh, tradiciju i veličinu....dobiješ podršku iz svih slojeva društva, ne samo od gradske raje. Željo je uber alles, ne grad!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala na lijepim uvredama. To valjda tako u Parizu ide, kultura, nivo i tako to. Doduše u Parizu su i topla braća normalna pojava, pa ne ne čudi ta ljubav prema fks.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Koja logika i povezivanje!Peterski je napisao/la:Hvala na lijepim uvredama. To valjda tako u Parizu ide, kultura, nivo i tako to. Doduše u Parizu su i topla braća normalna pojava, pa ne ne čudi ta ljubav prema fks.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Problemi u grupi koji su vjerovatno i nekoliko puta veći nego što su bili kod pitara su uzrokovali ovakvu posjećenost, ja sam prvi poslije utakmice spomenuo jug u negativnom kontekstu s obzirom da je mlađa garda navijala 20 min a onda i stalaBadrHari je napisao/la:
valjda ih vise bude u 3rd legu
btw pastrmka zasro humorom zadnjih par stranaal kako dobru prognozu baci za trece kolo
Kako bi bilo prijatelju da se ja smijem vašoj tribini na kojoj nikog nema iako ste u bojkotu.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Moli se Ivica Osim da opiše jug kao religiju, život, stil kriminalnog življenja i reketarenja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
sergejevic
- Kontakt:
Ne moze tvoj mozak to shvatiti...High je napisao/la:Moli se Ivica Osim da opiše jug kao religiju, život, stil kriminalnog življenja i reketarenja.
Mozel tvoj mozak shvatiti kako igrate 3rd leg?sergejevic je napisao/la:Ne moze tvoj mozak to shvatiti...High je napisao/la:Moli se Ivica Osim da opiše jug kao religiju, život, stil kriminalnog življenja i reketarenja.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sa sjevera ide huk, uvijek s' nama ubica Vuk...High je napisao/la:Moli se Ivica Osim da opiše jug kao religiju, život, stil kriminalnog življenja i reketarenja.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
sergejevic
- Kontakt:
Je li ti ovo decko, pa ga branis ?pinoglavi je napisao/la:Mozel tvoj mozak shvatiti kako igrate 3rd leg?sergejevic je napisao/la:Ne moze tvoj mozak to shvatiti...High je napisao/la:Moli se Ivica Osim da opiše jug kao religiju, život, stil kriminalnog življenja i reketarenja.
Urbicid i kancerizacija grada;
[youtube][/youtube]
Tronizacija nedavno ubijenog zbog dilerane...
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja vi ste akademici ko da ste sahovski klub. Urbicid je kad sidje kobilja glava komplet da navija za vas.High je napisao/la:Urbicid i kancerizacija grada;
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
A nista vutrasi jel?High je napisao/la:Urbicid i kancerizacija grada;
[youtube][/youtube]
Ovaj klip isto skolski godisnjak
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Onako sam se zakacio, dugo pratim fudbal a nikad nisam za 3rd leg cuo, pa pitam mozda ti jesi, ipak vam na karti to pisesergejevic je napisao/la: Je li ti ovo decko, pa ga branis ?
Nad tobom sunce najljepše sja
A evo i prve forumske kurtizane pileta u želji da odbrani krimogeni kler s Mercedes arene.
U najavi Gojerovi soneti o južnoj idili.
-
sergejevic
- Kontakt:
Ovaj pinoglavi bi nesto pucao, kaze kaci se, pa sta znas ?brile je napisao/la:I higha puca euforija pred stadndard
Sve fini a u Njemačkoj robijajubistrikboy je napisao/la:A nista vutrasi jel?High je napisao/la:Urbicid i kancerizacija grada;
[youtube][/youtube]
Ovaj klip isto skolski godisnjak
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.