PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ustvari njega puca euforija pred Zelju, valja sutra navijati za standard 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- bistrikboy
- Kontakt:
Ima ih i u Svici...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
fks tvornica neshvacenih genija, high, radovan... nastavi niz
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ćata kao Marko Kraljević. Slijedi tronizacija bitićizma, izudinizacije, et cetera. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Bolje tronizacija nego komercalizacija. Pare uzimate na tuđoj smrti...High je napisao/la:Ćata kao Marko Kraljević. Slijedi tronizacija bitićizma, izudinizacije, et cetera.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne bih to sebi uradio; ja sam za eutenaziju - kao i Majakovski, a ne kao tvoje mecene. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesi li ti kupio majicu? Očekujem uskoro majice sa likom Raše za RS tržište. Samo pare 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne stojim iza bilo kakve mase niti me zanimaju te stereotipizirane konformističke gluposti. Mislim da si pogriješio.
The pseudoradnici i tlačitelji grada 1987Ona trojica oboriše očajno glave. Jesenji vetar strahovito huči planinom i nosi uvelo lišće; po brdima se povila magla, a kroz hladan, vlažan vazduh šušte gavranova krila i razleže se zloslutno graktanje. Sunce sakriveno oblacima, koji se kotrljaju i jure žurno nekud dalje, dalje. Ona se trojica zgledaše u smrtnom strahu.
– Kuda ćemo sad? – procedi jedan grobnim glasom.
– Ne znamo!
Zadnja izmjena: High, dana/u 05 avg 2015, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Braco, ajmo se angazovati i donirati dragim stumfovima jednog momka koji zna engleski
Nakon kvalitetne akcije " ciglom do tribine" sljedeca akcija treba da bude vezana za engleski jezik i knjizevnost.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nakon kvalitetne akcije " ciglom do tribine" sljedeca akcija treba da bude vezana za engleski jezik i knjizevnost.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
high ima povezanosti tebe i rashe, da nisi mozda neshvaceni i odbacenije genije iz kruga 99... samo nemoj za par godina bombardovati grad...
ojjjjj nemojte samo vi o cetnistvu ljudi su vam poharali stadion pobili nasu bracu dali je pitar ili manijak mi smo braca koja je prosla 4 godine grozote,i sada pricate o nekom bombardiranju u ekipi imate covjeka koji je deklarisani cetnik,ali to je nevazno ali nemojte o tome daljefedeltafrotta je napisao/la:high ima povezanosti tebe i rashe, da nisi mozda neshvaceni i odbacenije genije iz kruga 99... samo nemoj za par godina bombardovati grad...
Samo Sarajevo
Vi spominjete ubice a dizete parole podrške Vuku koji je neduznom momku uzeo mladost, isti taj Vuk se ne razlikuje od Olivera Knezovica a i pored te činjenice ste ga podrzali, znači podrzali ste ubicu koji je na isti način kao Oliver Knezović momku mladost i zivot ukrao. Onaj trenutni ni dan danas pojma nema kako su ga ipak Švabe pustile iz prdekane. I na jednoj i na drugoj strani istih govana ima, nazalost.. kanarinac, to Bojan nije deklarisani četnik? Taj mi je još gori s obzirom da je u svrhu provokacije nas sa juzne tribine ponosno digao tri prsta.. Kud se tad nije našla kakva budala sa čakijom da mu sva tri otfikari.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I taj sto vam digao 3 prsta je nesto kao uzelac vas ali ja cu biti najsretniji kad taj isti ode sa koseva a nikad nece imati podrsku i da mi bude idol kao vas kokot koji jeste deklarisani cetnik tj clan cetnickog pokreta e tebi to svidjalo se ili ne to je istinaAjzea je napisao/la:Vi spominjete ubice a dizete parole podrške Vuku koji je neduznom momku uzeo mladost, isti taj Vuk se ne razlikuje od Olivera Knezovica a i pored te činjenice ste ga podrzali, znači podrzali ste ubicu koji je na isti način kao Oliver Knezović momku mladost i zivot ukrao. Onaj trenutni ni dan danas pojma nema kako su ga ipak Švabe pustile iz prdekane. I na jednoj i na drugoj strani istih govana ima, nazalost.. kanarinac, to Bojan nije deklarisani četnik? Taj mi je još gori s obzirom da je u svrhu provokacije nas sa juzne tribine ponosno digao tri prsta.. Kud se tad nije našla kakva budala sa čakijom da mu sva tri otfikari.
Samo Sarajevo
Ima Zoran sliku i sa ljiljanima, bez zajebancijekanarinac je napisao/la:I taj sto vam digao 3 prsta je nesto kao uzelac vas ali ja cu biti najsretniji kad taj isti ode sa koseva a nikad nece imati podrsku i da mi bude idol kao vas kokot koji jeste deklarisani cetnik tj clan cetnickog pokreta e tebi to svidjalo se ili ne to je istinaAjzea je napisao/la:Vi spominjete ubice a dizete parole podrške Vuku koji je neduznom momku uzeo mladost, isti taj Vuk se ne razlikuje od Olivera Knezovica a i pored te činjenice ste ga podrzali, znači podrzali ste ubicu koji je na isti način kao Oliver Knezović momku mladost i zivot ukrao. Onaj trenutni ni dan danas pojma nema kako su ga ipak Švabe pustile iz prdekane. I na jednoj i na drugoj strani istih govana ima, nazalost.. kanarinac, to Bojan nije deklarisani četnik? Taj mi je još gori s obzirom da je u svrhu provokacije nas sa juzne tribine ponosno digao tri prsta.. Kud se tad nije našla kakva budala sa čakijom da mu sva tri otfikari.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Brate nije zbog slike vec zbog toga sto znas i znamo da je clan cetnickog pokreta mani se slikeAjzea je napisao/la:Ima Zoran sliku i sa ljiljanima, bez zajebancijekanarinac je napisao/la:I taj sto vam digao 3 prsta je nesto kao uzelac vas ali ja cu biti najsretniji kad taj isti ode sa koseva a nikad nece imati podrsku i da mi bude idol kao vas kokot koji jeste deklarisani cetnik tj clan cetnickog pokreta e tebi to svidjalo se ili ne to je istinaAjzea je napisao/la:Vi spominjete ubice a dizete parole podrške Vuku koji je neduznom momku uzeo mladost, isti taj Vuk se ne razlikuje od Olivera Knezovica a i pored te činjenice ste ga podrzali, znači podrzali ste ubicu koji je na isti način kao Oliver Knezović momku mladost i zivot ukrao. Onaj trenutni ni dan danas pojma nema kako su ga ipak Švabe pustile iz prdekane. I na jednoj i na drugoj strani istih govana ima, nazalost.. kanarinac, to Bojan nije deklarisani četnik? Taj mi je još gori s obzirom da je u svrhu provokacije nas sa juzne tribine ponosno digao tri prsta.. Kud se tad nije našla kakva budala sa čakijom da mu sva tri otfikari.
Samo Sarajevo
prepucavanja Vam je

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.