FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ali pise da je on rekao agentu da zeli novi izazov u zivotu. Steta jer je lider samo takav i falit ce ovoj momcadi, ma ne mogu opisat koliko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Naravno, falit će i to kak, uvijek je bio čvrst i jak tandem barcelona, zaista ponajbolji igrač!

Ka'e zasitio se.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ne ide masche nigdje kakvo to ba,taj nema sanse da ce ic iz barce ,pustite ove neke menadzercice koji traze paznju preko novina davajuci ovakve izjave
masche je ko sto neko rece siguran ko i messi
masche je ko sto neko rece siguran ko i messi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
nije laz zato sto pise u medijima ??Lillard je napisao/la:Nije laz, Masche stvarno ide. Moj najdrazi igrac![]()
Ocito se zasitio, zeli novi izazov, nazalost. Joj tuge."They asked me to try to find a great Serie A team for him because Javier would like to finish his European career winning something with an Italian club.
"There are no problems with Barcelona. Indeed, there, he's a leader.
"Simply, Mascherano, like many Argentines of his age, grew up following the Italian league and having played in England and won everything in Spain, now he is drawn to an Italian adventure.
"It's not a question of money. He has already rejected big offers from the Premier League and Ligue 1"
Problem sto ostajemo na Piqueu i Bartri/Vermi/Matiji.
do sad bi i ja trebo bit u barci sta se sve pisalo proteklih godina
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ma kazem, kad se izvali nesto kao da je on rekao agentu da trazi klub, onda moze bit nesto. Di ima dima ima i vatre. Dakako da bi bio presretan da nista od toga nece bit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bi me čudilo iskreno. Sumnjiva mi je odmah bila potraga za novim štoperom.
el comandante ne ide nigdje ovog ljeta
naredno ljeto mozda i ode, tad ce biti vec i u godinama i vjerovatno cemo dovesti nekog stopera svjetsku klasu, pa el comandante mozda tada ode, naravno uz sve vojne pocasti jer uvijek je bio odani vojnik kluba
naredno ljeto mozda i ode, tad ce biti vec i u godinama i vjerovatno cemo dovesti nekog stopera svjetsku klasu, pa el comandante mozda tada ode, naravno uz sve vojne pocasti jer uvijek je bio odani vojnik kluba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
U kojem sastavu igrate veceras i ide li kec u hendikepu? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trebao bi famozni trio u napadu početi, ovo ostalo ti je manje-više nebitno.Gefufna je napisao/la:U kojem sastavu igrate veceras i ide li kec u hendikepu?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma kakav odlazak Maschea.To bi bio sulud potez sa njegove strane , posebno jer je u godini u kojoj Barca moze ispisati novu historiju i dici ljestvicu jos vise u odnosu na druge klubove.Naredne sezone vrlo vjerovatno , ove nikako.
Izgleda odlazi Pedro..
Mascherano je nam je ministar odbrane + kapiten (pravi)....on nam je nazad, ono što je Messi naprijed - tako da ne znam odakle ova suluda vijest da odlazi u Italiju
vezano za kapitene....Iniesta mi je najdraži igrac Barce vec godinama, ali nije za kapitena (moje mišljenje), Messi
pa nije ni on vala, ali eto.
Od trenutnih igraca - pravi kapiten može biti samo Mascherno, a njegov zamjenik Busquets. Kapiten mora biti autoritet nad ostalim igracima (ma kolike zvijezde bili), lider na terenu i covjek kojem se vjeruje u svakoj situaciji
Nakon Puyola i Xavija, mi trenutno nemamo takve karaktere (a da su domaci momci).Iniesta je previše fin i blag covjek, a Messi mi nikako nije za kapitena bez obzira što je kapiten Argentine.
vezano za kapitene....Iniesta mi je najdraži igrac Barce vec godinama, ali nije za kapitena (moje mišljenje), Messi
Od trenutnih igraca - pravi kapiten može biti samo Mascherno, a njegov zamjenik Busquets. Kapiten mora biti autoritet nad ostalim igracima (ma kolike zvijezde bili), lider na terenu i covjek kojem se vjeruje u svakoj situaciji
Nakon Puyola i Xavija, mi trenutno nemamo takve karaktere (a da su domaci momci).Iniesta je previše fin i blag covjek, a Messi mi nikako nije za kapitena bez obzira što je kapiten Argentine.
Ko je yebeni Gustavo Mascardi.
Prvo napisaše Mascheranov agent, pošto je to lako provjeriti saznamo da ipak nije već neki lik kojem je Mascheranov menađer tobože rekao da im potraži novi klub. A daaj.
Malo guglam i vidim lik radi za neku menađersku agenciju, najzvučnije ime koje pretstavljaju je Diego Benaglio.
Prvo napisaše Mascheranov agent, pošto je to lako provjeriti saznamo da ipak nije već neki lik kojem je Mascheranov menađer tobože rekao da im potraži novi klub. A daaj.
Malo guglam i vidim lik radi za neku menađersku agenciju, najzvučnije ime koje pretstavljaju je Diego Benaglio.
Don't hate what you don't understand.
Barcelona line-up (official): Ter Stegen - Alves, Bartra, Vermaelen, Mathieu - Rakitic, Mascherano, Rafinha - Messi, Suarez y Neymar #fcblive
Za 7 minuta prezentacija ekipe.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Samo prvo poluvrijeme, dok one budale budu igrale.Denno je napisao/la:Ljudi nemojTe zaprave vcrs
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Samo prvo poluvrijeme, dok one budale budu igrale.Denno je napisao/la:Ljudi nemojTe zaprave vcrs
A na yt kanalu sto si postavio prenosit ce i tekmu komplet?
embrace the chaos
Sumnjam, vjerovatno će isključiti pred početak.Denno je napisao/la:A na yt kanalu sto si postavio prenosit ce i tekmu komplet?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.