Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Za Adu je u pitanju posudba, mislim da bi to bilo odlično i za njega i za nas, dobio bi potrebne minute i igrao u Premu redovno, tako da bi napokon dobio priliku da pokaže svoj puni potencijal, a s druge strane mi bi smanjili muke za LVG-a kad je u pitanju odabir startnih 11 zbog konkurencije na toj poziciji a ujedno bi i učinili dobru stvar za Adu i njegov razvoj.
De Bruyne ako igdje bude išao to će biti City i on nije krilo, nego AM, a tu smo dobro popunjeni.
De Bruyne ako igdje bude išao to će biti City i on nije krilo, nego AM, a tu smo dobro popunjeni.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam neki fan Pedra da budem iskren,ali isto tako,možda bi bilo čak i dobro kad bi došao..Nekako ,onako kad dođe dokazano ime,tipa Falcao,Di Maria,kojeg smo puno platili (I falcao bi skup bio da smo pristali da ga kupimo),previše ocekujes,a na kraju se mozes razocarati..Pedro nije toliko skup,a zahvalan je igrač,naravno,nije kao Suarez,Messi i Neymar tamo,ali je radilica,i konstatno je opasan,pokušava,tako da,u onu formaciju,što bih ja volio da igramo,mislim da bi se mogao uklopiti,a to je :
---DDG---
Darmian--Smalling--Blind--Shaw
---------Morgan------
-------Schweinsteiger--Herrera
--Pedro----Rooney----Depay
Naravno,ne bih volio da igramo onu formaciju kao na turneji,to bi moglo prolaziti protiv slabijih timova,ali kao što je Van Gaal rekao,da zeli da imamo dinamicnu i pokretljivu ekipu,onda mora koristiti Herreru u svakoj kombinaciji veznog reda,i Depaya na krilo,jer je veliki upgrade u odnosu na Matu,koji je spor,i koji bi napokon mogao ove sezone zaigrati kao AM,što mu najvise i odgovara ja mislim..
Samo me zanima koliko cemo jos igrača dovesti..Jednog ili dvojicu..Ako cemo dvojicu,volio bih da prodamo Hernandeza,jer nude oko 7-8M funti,sto i nije tako malo..
Ali sam poprilično siguran da ce Van Gaal koristiti formaciju kao i protiv Barce i PSG-a.. kuknjava
---DDG---
Darmian--Smalling--Blind--Shaw
---------Morgan------
-------Schweinsteiger--Herrera
--Pedro----Rooney----Depay
Naravno,ne bih volio da igramo onu formaciju kao na turneji,to bi moglo prolaziti protiv slabijih timova,ali kao što je Van Gaal rekao,da zeli da imamo dinamicnu i pokretljivu ekipu,onda mora koristiti Herreru u svakoj kombinaciji veznog reda,i Depaya na krilo,jer je veliki upgrade u odnosu na Matu,koji je spor,i koji bi napokon mogao ove sezone zaigrati kao AM,što mu najvise i odgovara ja mislim..
Samo me zanima koliko cemo jos igrača dovesti..Jednog ili dvojicu..Ako cemo dvojicu,volio bih da prodamo Hernandeza,jer nude oko 7-8M funti,sto i nije tako malo..
Ali sam poprilično siguran da ce Van Gaal koristiti formaciju kao i protiv Barce i PSG-a.. kuknjava
Nico Gaitán is close to sign for Manchester United as Di María leaves. [La Nacion]
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
MrParanoic
- Kontakt:
Hhhaaah dokle viseAsteriks je napisao/la:Nico Gaitán is close to sign for Manchester United as Di María leaves. [La Nacion]
Horror. Kada se spomene Gaitan, odma mi se zeludac okrene.
Neki je govorio da je Gaitan bolji od Pedra
Zeljeznicar! 1921 !
Gledao sam neki sastav na jednoj stranici gdje su Gaitana stavili na 10 iza Runija a po strani Depay i Pedro
Mata je za klasu bolji od Gaitana. Mata mora igrati 10 ku,pravi plejmejker.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
To ti reci Van Galu kod njega sve i svasta moze samo kako bi mi zeljeli ne mozeKopLfc je napisao/la:Mata je za klasu bolji od Gaitana. Mata mora igrati 10 ku,pravi plejmejker.
Pa i Depay je za klasu bolji od Mate 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Strasan potencijal je Depay. Brz i prodoran kao krilo + odlican scorer.
E sad govoriti da je za klasu bolji od Mate koji je dokazan prvo u Spanskoj ligi,a zatim i u Engleskoj je suludo...
To sto ne igra na svojoj pravoj poziciji je druga prica,Mata je igracina
E sad govoriti da je za klasu bolji od Mate koji je dokazan prvo u Spanskoj ligi,a zatim i u Engleskoj je suludo...
To sto ne igra na svojoj pravoj poziciji je druga prica,Mata je igracina
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Kane nije u sastavu Tottenhama u utakmici protiv Milana
Da on hoce doci samo, molim te boze
Domo23
Dobro i Ado je u tim nekim kombinacijama.Poligon10 je napisao/la:Zaboravio si Januzaja u tom nekom uzem krugu na desnom krilu i Lingarda koji ce vjerovatno dobijati sansu.To bi onda bilo to,mislim da je i dovoljno a nadati se da ce ti igraci dobijati sansu samo na krilima eventualno Mata da igra na desetki,ovi ostali samo uz aut liniju
Znaci ovako
-------------------David
Darmian------Small-------X------Shaw
------------------Carrick
----------Bastian--------Morgan
Young-----------------------------Depay
--------------------Rooney
-------------------Romero
Panj-----Jones-----------McNair----Rojo
--------------------Blind
------------Ander-------Perreira/Ado
--------------------Mata
-----------Pedro---------Wilson
Et Pedra sam ubacio kao nekog lijevog poluspica. Tu su jos Fella, Chica, Blackett i ona ubleha od stopera.
Ma nema šanse, Poketino odmarao vecinu startera za subotu.Kestrel je napisao/la:Kane nije u sastavu Tottenhama u utakmici protiv Milana
Never say NeverBelmin6 je napisao/la:Ma nema šanse, Poketino odmarao vecinu startera za subotu.Kestrel je napisao/la:Kane nije u sastavu Tottenhama u utakmici protiv Milana
Domo23
Klub je potvrdio odlazak Di Monkeya , hvala mu 
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
MrParanoic
- Kontakt:
Zadnja izmjena: MrParanoic, dana/u 06 avg 2015, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Kane će biti najbolji napadač EPL-a ove sezone, bolje ga uzet odma 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Odlican napadac, ali bi morali prilagoditi sistem, tj. dva spica, u kojem bi opet Rooney igrao dalje od svoje pozicije.
To bi znacilo i zrtve ili na krilu (cak i Depay) ili na sredini, a ne vjerujem da bi igrali 442 klasicnu.
To bi znacilo i zrtve ili na krilu (cak i Depay) ili na sredini, a ne vjerujem da bi igrali 442 klasicnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.