Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Baš često pročitam priče na taj fazon, osoba br. 1 ne primjeti tu osobu o kojoj priča, onda ova počne da prevrće oči i na kraju ovaj krivac ne progovori do kraja. 

HAHAHAHAH Jedan od bolji ofiraža na ovoj temi..Manuel je napisao/la:Evo da i ja ispricam svoju najvecu ofirazu svih vremena.
Imao sam ih bruku al ovo nikad necu zaboraviti.
Znaci zavrsio ja sesti razred i sad bio raspust i raja mi pocela pricati kako su poceli guliti majmuna,kako to ide i kako izgleda kad izadje i kakav je osjecaj.Uglavnom ono najvaznije je da ja veze nisam imao sta su oni meni pricali i znam samo da su mi objasnili da kad ti izadje da je to ko neko sjeme.
I tako nakon par dana zasteko se ja u sobu i nafatao neki film na OBN-U.Glumila Sharon Stone sve joj dobro yebem.
Poce film ovo ono i poce se ona yebavati i vidim ja meni se budala poce dizati.Ja nista hladno samo gledam film.I dodje scena kad je bila kod policije kad prekrsti noge i uhvatim ja budalu i pocnem znate sta.Jedno vrijeme ubi ga ja nogama al kako film ide sve bolje scene iz minute u minutu.Siba se ona na sve strane![]()
I ja zaboravio da ga gulim kad odjednom pocne mi izlaziti nesto bijelo,ja ne znam sta cu fisnem ga po lavoru.Sreca bio tu pored mene.I kad sam zavrsio gledam sta je ovo,kontam to je to sto su mi pricali.Sjebo se drama,malo se prepao.
I ja ko najveca budala iznosim lavor iz sobe dosao u dnevni boravak kad tamo sestra i stara.Pita me stara sto to nosis lavor kad ja budala ko iz topa![]()
Izaslo mi nakvo sjemei odem do kupatila.Stara se sjebala kaze ne pricaj to sestra ti je ovdje.Tamo skontam sta sam uradio i vracam se u dnevni boravak i govorim staroj ma povracao sam ovo ono,pokusavam se vaditi al ne ide.Dugo vremena bilo mi ofirno sto sam to tako rekao al yebat ga sad.Bilo pa proslo

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ispričaću vam tri situacije, možda nisu smiješne koliko su ofirne.
Prva situacija mi se desila mom drugu prije par godina, išao on tetki u Zagreb i vraća se autobusom i tetak ga zamoli da ponese kutiju nečega, inače tetak hrvatski branitelj i član par udruga proistaklih iz domovinskog rata, pita on njega šta je unutra kaže on kalendari i tako to, reče mu gdje treba ostaviti jer on neće dolaziti u Bosnu a bilo nekako pred Božić pa da se to podijeli braniteljima u Bosni u božićnim paketima.
I tako on u autobus i bus bio poluprazan kako je on imao i svoje stvari zamoli vozača da kutiju stavi kod sebe na sjedište, nije Bog zna velika mogla bi mu i pod noge stati, na carini nije niko ni pregledao i tako i u Bosnu dođoše, eh iz Zagreba je sjedište do njegovog sjedio neki stariji gospodin, lik što se kaže naporan ali nema s kim pričati pa priča sa njim a eto i on da ne bude nekulturan priča sa njim i kroz priču dođe do zaključka da je gospodin iz Zagreba inače Srbin da živi u Bosni, izbjeglica da mu je sin poginuo u ratu itd itd. I autobus kod Banja Luke negdje zakoči i drugu kutija spade na prolaz između sjedišta i otvori se a po autobusu ispadoše kalendari, na kalendarima Tuđman, Gotovina, Knin, Vukovar itd. on se sjebo skroz.
Druga situacija došla prijatelju rodbina iz Njemačke, i sada to su sve poslijeratna djeca rođena tamo a eto željni zavičaja, i nisu nikad bili u Sarajevu a kako su im roditelji zauzeti kod kuće tih par dana što budu doma poveli ih ja i prijatelj u Sarajevo, kako je drug dole studirao zna sve a da i ne znaš nemaš puno šta znati, njih dva momčića 15 i 16 godina a nama 20 i kusur i obilazimo mi Baščaršiju, i vraćamo se sada i kod Katedrale stanemo u neki kafić, da popijemo šta, naravno njih dvojica hoće pivo, jbg nema roditelja tu u Njemačkoj možda i piju al hajde dobro, po malo Sarajevsko i kapak, dođemo mi kući, i ovaj jedan se ispovraća ko konj kod kuće, nemože lik sebi da dođe i pita ga stara šta je jeo, ćevape, šta je pio, pivo...
Ne sjećam se da me stara ikad ošamarila, možda dok sam bio mali, ali tada me opali žena šakom a ja unutra crvenim. Kaže vas dva mlatimudana vodite tuđu djecu po kafančetinama, hoćete da se potruju.
Treća situacija, ja sa drugom na moru u Rijeci, on tamo ima tetku ona živi vani pa tako dadne stan rodbini preko ljeta da se idu malo banjat, nas dvojica i još tri lika iz Hr njegova rođaka i ljeto za pamćenje, prvu noć se mi nalili ko konji pravo dobro nam bilo, vratimo se mi u stan eh sad 5 mrcina pijani a jedan wc, ovaj prvi što je otišao zapeo na wc šolji ima pola sata, a meni se piša ubi Bože, uzmem ja kantu neku i odem u drugu sobu da pišam u kantu pa kada dođe red na mene ja ću to baciti u toalet, al jest qrac ja pijan zemlja zrak prvo što sam jedva piš'o u tu kantu drugo u međuvremenu ovaj jedan s u wc-u ispovraćao sav sve otišlo po pločicama po šolji... i naravno ulijećem i ja u wc da vidimo šta je bilo jer ovaj zapomaže, prođe to sve i sada kaže ovaj "trebamo sada ovo sve oprati, imal gdje kakva kanta" i ja ko iz topa "ima tamo u sobi" i ovaj ode po kantu ponese, nije on ni skont'o da je neko piš'o u kantu, i zakvači za neku papuču u dnevnom i prospe se kanta po sobi...
Prva situacija mi se desila mom drugu prije par godina, išao on tetki u Zagreb i vraća se autobusom i tetak ga zamoli da ponese kutiju nečega, inače tetak hrvatski branitelj i član par udruga proistaklih iz domovinskog rata, pita on njega šta je unutra kaže on kalendari i tako to, reče mu gdje treba ostaviti jer on neće dolaziti u Bosnu a bilo nekako pred Božić pa da se to podijeli braniteljima u Bosni u božićnim paketima.
I tako on u autobus i bus bio poluprazan kako je on imao i svoje stvari zamoli vozača da kutiju stavi kod sebe na sjedište, nije Bog zna velika mogla bi mu i pod noge stati, na carini nije niko ni pregledao i tako i u Bosnu dođoše, eh iz Zagreba je sjedište do njegovog sjedio neki stariji gospodin, lik što se kaže naporan ali nema s kim pričati pa priča sa njim a eto i on da ne bude nekulturan priča sa njim i kroz priču dođe do zaključka da je gospodin iz Zagreba inače Srbin da živi u Bosni, izbjeglica da mu je sin poginuo u ratu itd itd. I autobus kod Banja Luke negdje zakoči i drugu kutija spade na prolaz između sjedišta i otvori se a po autobusu ispadoše kalendari, na kalendarima Tuđman, Gotovina, Knin, Vukovar itd. on se sjebo skroz.
Druga situacija došla prijatelju rodbina iz Njemačke, i sada to su sve poslijeratna djeca rođena tamo a eto željni zavičaja, i nisu nikad bili u Sarajevu a kako su im roditelji zauzeti kod kuće tih par dana što budu doma poveli ih ja i prijatelj u Sarajevo, kako je drug dole studirao zna sve a da i ne znaš nemaš puno šta znati, njih dva momčića 15 i 16 godina a nama 20 i kusur i obilazimo mi Baščaršiju, i vraćamo se sada i kod Katedrale stanemo u neki kafić, da popijemo šta, naravno njih dvojica hoće pivo, jbg nema roditelja tu u Njemačkoj možda i piju al hajde dobro, po malo Sarajevsko i kapak, dođemo mi kući, i ovaj jedan se ispovraća ko konj kod kuće, nemože lik sebi da dođe i pita ga stara šta je jeo, ćevape, šta je pio, pivo...
Ne sjećam se da me stara ikad ošamarila, možda dok sam bio mali, ali tada me opali žena šakom a ja unutra crvenim. Kaže vas dva mlatimudana vodite tuđu djecu po kafančetinama, hoćete da se potruju.
Treća situacija, ja sa drugom na moru u Rijeci, on tamo ima tetku ona živi vani pa tako dadne stan rodbini preko ljeta da se idu malo banjat, nas dvojica i još tri lika iz Hr njegova rođaka i ljeto za pamćenje, prvu noć se mi nalili ko konji pravo dobro nam bilo, vratimo se mi u stan eh sad 5 mrcina pijani a jedan wc, ovaj prvi što je otišao zapeo na wc šolji ima pola sata, a meni se piša ubi Bože, uzmem ja kantu neku i odem u drugu sobu da pišam u kantu pa kada dođe red na mene ja ću to baciti u toalet, al jest qrac ja pijan zemlja zrak prvo što sam jedva piš'o u tu kantu drugo u međuvremenu ovaj jedan s u wc-u ispovraćao sav sve otišlo po pločicama po šolji... i naravno ulijećem i ja u wc da vidimo šta je bilo jer ovaj zapomaže, prođe to sve i sada kaže ovaj "trebamo sada ovo sve oprati, imal gdje kakva kanta" i ja ko iz topa "ima tamo u sobi" i ovaj ode po kantu ponese, nije on ni skont'o da je neko piš'o u kantu, i zakvači za neku papuču u dnevnom i prospe se kanta po sobi...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Maloprije dolazim na bankomat a paralelno sa mnom prilazi mu i jedna gospodja i mi ono ko ce prvi a ta gospodja ima neki cudan stomak i ja kontao trudna a ono debela, ja pun sebe ono hajte vas "dvoje" prvi kad zena kaze momak sama sam nisam trudna to mi je stomak. Propao u crnu zemlju zena zavrsi nije rekla ni "a" samo ode... 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Srednja skola.
Ima jedan debelindzo.
Mozda oko 150 kg tezak, 175 cm visok, duga kosa, metalac valjda.
Ide on niz hodik, ja iza njega.
Na kraju jedne male stepenice, 2-3 stepena, on tu na vrhu stao, ne znam zasto.
Nosi vrecaste trenerke, valjda nemoze drugo nositi zbog debljine.
Skontam ja jednu opasnu foru.
Uhvatim mu trenerke, povucem dole i gurnem ga niz stepenice.
Svi se okrecu i gledaju, smiju se njegovoj goloj guzici.
Kad cujem vrisak
"SA MNOM U KANCELARIJI - ODMAH!"
Upravnik samo sto me nije ujeo.
Toliko se izderao na mene.
Ima jedan debelindzo.
Kad cujem vrisak
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ajd nam ispricaj sta ti je raja rekla kad su culi da navijas za olimpic, da se bar necemu nasmijemo veceras.Mokroguz je napisao/la:Srednja skola.
Ima jedan debelindzo.
Kad cujem vrisak
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Mene jutros mati zove s telefona u kancelariji, koji ide 320-xxx a imam druga kojem telefon ide 230-xxx i ima obicaj pitat sta radis ko i mati moja, ja ko iz topa, evo jedem ****, spavam sta cu radit u 8 bog te ****, kad mati ne psuj kretenu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
@MrWhite
Znao sam jbg, ova tema nije za mene.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Heller je napisao/la:Mene jutros mati zove s telefona u kancelariji, koji ide 320-xxx a imam druga kojem telefon ide 230-xxx i ima obicaj pitat sta radis ko i mati moja, ja ko iz topa, evo jedem ****, spavam sta cu radit u 8 bog te ****

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
TobejarabiHeller je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene jutros mati zove s telefona u kancelariji, koji ide 320-xxx a imam druga kojem telefon ide 230-xxx i ima obicaj pitat sta radis ko i mati moja, ja ko iz topa, evo jedem ****, spavam sta cu radit u 8 bog te ****, kad mati ne psuj kretenu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
stvarno??? ma svaka castHeller je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ovo je moj najveci sjeb u zivotu, posto imam problem sa prepricavanjem prica mozda i ne bude toliko sega na kraju al haj. Helem u 4 razredu srednje bio sam na nekom kucnom derneku kod ovog jednog havera i haj ima tu neke raje, treba vako nako. Cugo sam ja tu citavu noc i zaspalo se. I haj budim se ja ujutru, a globalno imam problem sa stomakom od kako sam dijete i ne mogu ja do kuce da izdrzim i bog. I haj odem ja jednom u halu sve ok, odem drugi put. I sad treba da se krene kuci ja sam sa autom,a sa mnom idu jos ove neke 3 trebe ja cu ih do kuce trznut, a s jednom sam u nekoj semi. Kontam se to mi je pola sata mene onaj stomak uzeo opet ****. I udjem ja jos jednom u halu prije nego sto cemo krenuti. A wc je odmah pored izlaznih vrata i tu stoje te trebe cekaju me da krenem. Vrata od wca nemaju kljuca posto je to neki birvaktile stan.I haj obavio sam ja to i trebam se oprat nema toaleta nema nista, samo ima kada pored i nagnem se ja preko one kade da operem guzove. I taman ja poceo da plakam guzove kad jedna otvori vrata i pita haj dokle si vise. A upravo ta s kojom sam u semi. Ne znam ko se vise sjebao u tom trenutku ona ili ja. Zatvorio sam vrata izaso iz hale i pokuso da se pravim lud ko da se nista nije desilo. I onda smo imali ugodnih 10 minuta u autu njoj se ofirno smijat,meni ofirno gledat. I dan danas kad na to pomislim nije mi dobro. Ofirno mi preko anonimnog profila.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHHHHHHAAHAHAHAHAHAAAAAAAHAHAHAHProfesor je napisao/la:kad smo vec kod tehnologije i starih, joooooooooooj ofirazeee ljudi
Jedan dan gledam slike na telefonu od starog, dao mi neku sliku da pogledam a ja iz neke navike poceo gledat dalje. Listam, listam kad od jednom naletim na kitu. Da, stari si sliko kitumajke mi, stid me bilo samog sebe. Istog trenutka sam ostavio telefon, i zakleo se da ne diram tudje "galerije" na telefonu.

Sabinho odlican takodje, imao sam slicno iskustvo. Nisam znao da se mozes posrati negdje tako u po kuce do taj put. kuknjava

- majestic24
- Kontakt:
Neki dan odem sa zenom u goste kod njenog roda. I bile su tu sve zene osim tog jednog njenog rodjaka,tip stariji,ima blizu 60 godina,ali legenda covjek. I zena sjede u boravku,mi za trepezarijskim stolom jedemo mezu,pijemo pivu ,neku dobru rakiju od jabuka i na to sve,bijeli luk. Dobro ide sa mezom,majku mu.
Sad ,u mene zena inace kaze da joj piva smrdi i da te noci kad "smrdim" na pivu nema nista u krevetu. I tako zapili smo se mi prilicno bgm,popio svaki po 4-5 komada one od 0,5 l ,jos kad dodas i rakiju uz to sve,nastane haos. I trebamo mi krenuti kuci,pitam ja zenu tako pred svima "zeno tebi samo miris pive smeta,jel tako",kaze ona da ,a ja cu njoj "onda si moja veceras". Fkt piva se nije ni osjetila iz mene,ali jest saka bijelog luka sto smo nas dvojica pojeli uz to. Jbt,iducih 3 dana luk se osjetio iz mene . nepomaze pasta za zube ni voda za ispiranje usta niti ista.
Sad ,u mene zena inace kaze da joj piva smrdi i da te noci kad "smrdim" na pivu nema nista u krevetu. I tako zapili smo se mi prilicno bgm,popio svaki po 4-5 komada one od 0,5 l ,jos kad dodas i rakiju uz to sve,nastane haos. I trebamo mi krenuti kuci,pitam ja zenu tako pred svima "zeno tebi samo miris pive smeta,jel tako",kaze ona da ,a ja cu njoj "onda si moja veceras". Fkt piva se nije ni osjetila iz mene,ali jest saka bijelog luka sto smo nas dvojica pojeli uz to. Jbt,iducih 3 dana luk se osjetio iz mene . nepomaze pasta za zube ni voda za ispiranje usta niti ista.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
I tako se cetri havera i ja napili socijalnom(park dvoga i lagano) varijantom prije odlaska u kafic,i sad ti mi ulazimo u kafanu,sjedamo.U tome dolazi konobar i pita sta ce te piti,Ja govorim daj cetri pive i meni sta pijem.Frajer oplako od smijeha a i jarani isto, a ja nista nisam skonto u tom trenutku.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 17 nov 2015, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja.
Dobar si ja sam jednom zaspo u kafićusonpenn je napisao/la:I tako se cetri havera i ja napili socijalnom(park dvoga i lagano) varijantom prije odlaska u kafic,i sad ti mi ulazimo u kafanu,sjedamo.U tome dolazi konobar i pita sta ce te piti,Ja govorim daj cetri pive i meni sta pijem.Frajer oplako od smijeha i jarane a ja nista nisam konto u tom trenutki.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
BvB09 je napisao/la:Dobar si ja sam jednom zaspo u kafićusonpenn je napisao/la:I tako se cetri havera i ja napili socijalnom(park dvoga i lagano) varijantom prije odlaska u kafic,i sad ti mi ulazimo u kafanu,sjedamo.U tome dolazi konobar i pita sta ce te piti,Ja govorim daj cetri pive i meni sta pijem.Frajer oplako od smijeha i jarane a ja nista nisam konto u tom trenutki.

A jarane meni se desi da zaspem i prije ulaska u kafic,kad se olesim socijalom.HAHA
Sarajevo ljubavi moja.
I ja sam zaspao u wcu, zagrlio solju a raja me trazila po kaficu, ispred kafica i onda kad su vidjeli ogroman red ispred wca valdja skontali da sam tu. Sto je najgore zakljucao se pa morali vrata razvaljivati.BvB09 je napisao/la:Dobar si ja sam jednom zaspo u kafićusonpenn je napisao/la:I tako se cetri havera i ja napili socijalnom(park dvoga i lagano) varijantom prije odlaska u kafic,i sad ti mi ulazimo u kafanu,sjedamo.U tome dolazi konobar i pita sta ce te piti,Ja govorim daj cetri pive i meni sta pijem.Frajer oplako od smijeha i jarane a ja nista nisam konto u tom trenutki.
To sam vece drugu ispovracao citavo auto, nista nisam preskocio

Od tada vise ne pijem, ima 4-5 godina.