FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Fazon je kad imaš pik na nekog.
PS za razgovor je potrebno dvoje. kad vidim šta se piše ovdje, nekad volim da šutim.
PS za razgovor je potrebno dvoje. kad vidim šta se piše ovdje, nekad volim da šutim.
Oko čega se vodi rasprava.
Pa majku mu nije izašao na pres konferenciju skinuo gaće i popišao sve, ne treba niko biti cvjećka treba pokazati damu kad treba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa nema baš aerodroma na svakom ćoškuCentre forward je napisao/la:Pošto si iz Dubrava, ako je lokacija tačna, rado ću ti odgovorit'.![]()
Temperament.
uglavnom ako je Klopp temperamentan onda je i Pep, ako je Klopp cigan onda je i Pep..
budući da nam je Klopp poslije Pepa najbliži trenerskoj klupi trebali bi se navić na ove trenerske ispade plus Klopp je još oštriji na jeziku, nemojte od muhe pravit slona, treba nekad Gvardiolu i pohvalit pa makar i izvan terena..
Murinjo što misli to i kaže i nema uljepšavanja. Nekada bubne ko idiot a nekada je i u pravu. Na drugoj strani imaš lika koji bi da je gospodin a isto da ponekad ima ciganske ispade. E pa ne ide...muamerc je napisao/la:Nisam nigdje generalizovao samo sam naveo dva primjera preko kojih vidim razliku u one gore dvije navedene osobine. Naravno ispalo je tako da sam Murinja etiketirao kao "papka" što nije uredu a nije ni tačno. Umjesto toga bolje je navesti onaj primjer Pepa i one sudijice za koji mislim da je papanluk.thulkazal je napisao/la:Jest vala baš Murinjo papak a Ćelavac i Prcelona sveci
Kako god. Možda sam i ja pretjerao sa prvim postom ali da se ne vidi ni trunka ciganluk u ovome
I dalje Pepoljubci su kivni na glavnog ćelavca - ublehu
Drago mi je što su se neki trollovi iz prošlosti javili da ih mogu opet na ignore staviti. Ne znam ni kako ste otišli sa te list
I da za @effe...
Ciganluk na kvadrat a ovakvih situacija ima još desetak koje su nevezane za sudije...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Da se dotaknem i tog žaljenje kod sudija koje mi može samo smučiti fudbal. Ciganluk je zarazan. On prelazi na ekipu, igrače i čitav klub. Šta sam puta gledao Real-Barcu i ugasio TV jer mi idu na neku stvar sa okupljanjem oko sudije a u ove dvije godine ni igrači Bayerna nisu nevini po tom pitanju.
Vidio sam kako on uči fudbalsku taktiku bez da sastavi prostoproširenu rečenicuStevieM je napisao/la: Liku kojeg si citirao, nisi ni koliko crno ispod nokta. I fakat, da imaš malo zdrave pameti, mogao bi ti biti učitelj fudbalske taktike.
Neuer - Benatia, Costa, Rafinha, Alonso, Boateng, Götze, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba
znaci bit ce patnja od tekme..cim tu igra X.Alonso
znaci bit ce patnja od tekme..cim tu igra X.Alonso
al je ovo preseravanje sa otvaranjima tekme ko da su OI
Thomas Müller - Fußballgott
-
Nerminovic
- Kontakt:
FC Bayern München
100% sam siguran da je Audi od 2009edo07 je napisao/la:jos jedna ispravka, iako je nebitnaNerminovic je napisao/la:svakome se moze desiti, sad smo ustali pa razumijem![]()
adidas je od 2009 a audi od 2011...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Obje ekipe na aparatima. Jedva se pomjeraju po terenu.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ZDFMrWhite je napisao/la:Ko prenosi utakmicu?
BackSpace United
BackSpace United
Ekipa koja koristi igrace kao sto su Rafinja u ozbiljnijim kombinacijama nema sta da trazi u borbi za LP.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Marcelo nije znao kuda da ide
BackSpace United
BackSpace United
Ovo je najprijateljskija tekma koju sam ikad gledao.
Ja se nadam da su ovo eksperimenti, ovo sto stavlja Lahma na krilo a Rafinju na beka, ne znam sta hoce da nam dokaze svima majko mila
Nego Gvardiola nema žene, Rafinja nema žene; ja mislim da su oni u potencijalnoj gej vezi pa ga ovako forsira..
Nego Gvardiola nema žene, Rafinja nema žene; ja mislim da su oni u potencijalnoj gej vezi pa ga ovako forsira..
-
Nerminovic
- Kontakt:
FC Bayern München
Bravo Alonso samo jako
BackSpace United
BackSpace United
- schweinsteiger
- Kontakt:
Koja je masina ovaj Costa.
Da hoce uci Bale umjesto Isca u drugom poluvremenu,bio bih siguran da nece dati gola
Da hoce uci Bale umjesto Isca u drugom poluvremenu,bio bih siguran da nece dati gola
#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
Costa me oduševio, samo da ovu ičkiju prenese i na prave utakmice i nema zime. Mario ne pogađa go ni kad golman leži, možda mu se skloni idući puta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Protiv ove vrhunske ekipe se vidi ko sta moze i ko zasluzuje prvi tim. Nadam se da si/ste vidjeli.Centre forward je napisao/la:Costa me oduševio, samo da ovu ičkiju prenese i na prave utakmice i nema zime. Mario ne pogađa go ni kad golman leži, možda mu se skloni idući puta.
Ove dubinske lopte od Boatenga i Rafinje su nesto najjadnije i najpoganije sto se moze viditi na terenu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Xabi je bas los, nista pametno u prvom dijelu nije napravio, naprotiv, vecina njegovih dodavanja su bili pogresni a sto je najgore to je sve u opasnoj zoni.
Sa ovakvom igrom n vjerujem da ce dugo izdrzati u prvoj postavi.
Ostali igraju koliko toliko kvalitetnije, ne grijese u toj mjeri kao gore spomenuti Alonso no treba imati na umu da je ovo prijateljski mec i da nema previse naboja.
Ali, kakva gospoda na tribinama.
Niti jednog jedinog zvizduka za Kroosa.
Sa ovakvom igrom n vjerujem da ce dugo izdrzati u prvoj postavi.
Ostali igraju koliko toliko kvalitetnije, ne grijese u toj mjeri kao gore spomenuti Alonso no treba imati na umu da je ovo prijateljski mec i da nema previse naboja.
Ali, kakva gospoda na tribinama.
Niti jednog jedinog zvizduka za Kroosa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
sta odbrani čovječe
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.