FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RobertoBaggio
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la RobertoBaggio » 05 avg 2015, 21:14

propuh je napisao/la:Kolika je plata u Juznoj Americi pa koliki su transferi ili u susjedstvu da ne pominjemo Mamica hajmo na istok kao Srbijanci bi pustili takvog igraca bez par milioncica uz to standard im je sila bozija, ne mozes tako gledati i najjaci klubovi trebaju stati toj prodaji u kraj prije svega Zeljo i komsije.
Trenutno se ne možemo uopće mjeriti sa Dinamom, ili Partizanom. Ali baš nikako. Ovo je bila vijest od prije nekoliko mjeseci:

http://www.in---dex.hr/sport/clanak/din ... 20848.aspx

Dinamo u zadnjih 10 godina zaradio od transfera 88 miliona eura, a Partizan 97 miliona eura.

Mi ako uzmemo milion maraka sad za Bajića, to je u ovom trenutku "elhamdulila". Bio bi to naš najveći transfer dosad. Super, i onda na osnovu njega pokušati polako dizati cijenu i ostalima.
FK Željezničar 1921

SimkeSamke
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SimkeSamke » 05 avg 2015, 21:17

Jaozinho22 je napisao/la:a kakvu ima tetovažu ?
Draza

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 avg 2015, 21:21

Stvarno ne mogu da vjerujem sta citam. Malo milion i procenat od sl transfera. Svaka vam cast na postovima i "dizanju" atmosfere pred sutrasnju utakmicu. Mi ne zasluzujemo nista. Kako samo guzica zine. Sram vas bilo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 05 avg 2015, 21:22

Daj Bože na hajr da ovo sve bude i prođe.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

propuh
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 05 avg 2015, 21:22

RobertoBaggio je napisao/la:
propuh je napisao/la:Kolika je plata u Juznoj Americi pa koliki su transferi ili u susjedstvu da ne pominjemo Mamica hajmo na istok kao Srbijanci bi pustili takvog igraca bez par milioncica uz to standard im je sila bozija, ne mozes tako gledati i najjaci klubovi trebaju stati toj prodaji u kraj prije svega Zeljo i komsije.
Trenutno se ne možemo uopće mjeriti sa Dinamom, ili Partizanom. Ali baš nikako. Ovo je bila vijest od prije nekoliko mjeseci:

http://www.in---dex.hr/sport/clanak/din ... 20848.aspx

Dinamo u zadnjih 10 godina zaradio od transfera 88 miliona eura, a Partizan 97 miliona eura.

Mi ako uzmemo milion maraka sad za Bajića, to je u ovom trenutku "elhamdulila". Bio bi to naš najveći transfer dosad. Super, i onda na osnovu njega pokušati polako dizati cijenu i ostalima.
Ne moras se porediti s ta dva kluba ali sa Jagodinom, Splitom i sl. bi trebali bar probati. Uz to prodajes najperspektivnijeg napadaca lige (da ne kazem najboljeg) za 500k i onda ocekujes za beka uzeti vise ne ide to tako.
Da ne spominjem momenat kada nam idu ograci Kvesaa pred uzvrat sa Madjarima Baja pred uzvrat sa Standardon, ove kao prodjemo pred naredni uzvrat treba ocekivati da nam ode pola ekipe.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 avg 2015, 21:23

To **** od igraca nam ne treba, molio bi da ga nikada vise ne spominjete.sutra imamo utakmicu desetljeca , ajmo o tome malo. Animirajte sto vise prijatelja I famelije svaki navijac

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 05 avg 2015, 21:24

terabajt je napisao/la:To **** od igraca nam ne treba, molio bi da ga nikada vise ne spominjete.sutra imamo utakmicu desetljeca , ajmo o tome malo. Animirajte sto vise prijatelja I famelije svaki navijac

+1

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 avg 2015, 21:26

Valja preživjeti sutrašnju noč. :bih:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 05 avg 2015, 21:27

vrbanjusa je napisao/la:Cuj sitnis milion. Vi izgleda svi milijarderi pa vam milion sitnis. Pola godisnjeg budzeta kluba. Boze sacuvaj.
Naravno da je sitnis. A sitnis je zato sto smo mi klub kojem je valdja cilj da u sto skorije vrijeme udje u tu neku grupnu fazu LP ili EL. A klubovi koji se vrte tu po pretkolima i nekad udju u grupnu fazu a nekad ne vec godinama igrace prodaju po nekoliko miliona. Maribor, Bate, Plzen, APOEL, Partizan, Zvezda, Hajduk, Rijeka, Split i hiljadu jos takvih klubova koji onako gledaju ci po transfermarktu ne vrijede nesto puno vise od nas ali je stvar u tome sto oni igraca koji je procijenjen na milion prodaju za 5-6 miliona a mi ga prodamo za 300-400 hiljada. Fazon je u tome sto je Dinamo za Modrica par sezona odbijao sve niske ponude i onda ga prodao za 20 i kusur miliona a mi svoje igrace prodamo za sicu poslije prve sezone u kojoj dobro odigra. Prihvatimo prvu ponudu koja stigne.

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 05 avg 2015, 21:28

realno dobra cifra za igrača ako je 500 000 eura ,ne vjerujem da će nas uspjeti dva puta izraditi :D .Ko misli daje malo zavarava se,da je kojim slučajem Bajić igrač veleža niko se ne bih složio da željo plati veležu 100 000 eura obeštečenja,svi bih rekli puno nisu normalni .Za milonski transfre ćemo sačekati odlazak Amira.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 05 avg 2015, 21:28

Slobodan dan sutra,osjećam se umorno,konačno ću zaspat mirno pred utakmicu..da se odmorim,da se pripremim na sve,a u ranim popodnevnim satima u kafanu da se brže provede vrijeme..Šta god bude,nek bude,ali me je ovo za Bajkana sjeba.lo drama,nekako nisam raspolozen ko danas
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 05 avg 2015, 21:30

Hebo vas Bajic sad !!! Svi na Hadison i nosimo plave do pobjede !
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 05 avg 2015, 21:32

EmirTM87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Cuj sitnis milion. Vi izgleda svi milijarderi pa vam milion sitnis. Pola godisnjeg budzeta kluba. Boze sacuvaj.
Naravno da je sitnis. A sitnis je zato sto smo mi klub kojem je valdja cilj da u sto skorije vrijeme udje u tu neku grupnu fazu LP ili EL. A klubovi koji se vrte tu po pretkolima i nekad udju u grupnu fazu a nekad ne vec godinama igrace prodaju po nekoliko miliona. Maribor, Bate, Plzen, APOEL, Partizan, Zvezda, Hajduk, Rijeka, Split i hiljadu jos takvih klubova koji onako gledaju ci po transfermarktu ne vrijede nesto puno vise od nas ali je stvar u tome sto oni igraca koji je procijenjen na milion prodaju za 5-6 miliona a mi ga prodamo za 300-400 hiljada. Fazon je u tome sto je Dinamo za Modrica par sezona odbijao sve niske ponude i onda ga prodao za 20 i kusur miliona a mi svoje igrace prodamo za sicu poslije prve sezone u kojoj dobro odigra. Prihvatimo prvu ponudu koja stigne.
Da bih nekoga prodao za tu cijenu moraš nabiti igraču cijenu u svom klubu,recimo prije prodaje u totenhem modrić je bio reprezentativac hvatske i imao
je 350 000 eura godišnju platu u dinamu i normalno je da ide u englesku nego u belgiju kad te pare već ima u dinamu.

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 05 avg 2015, 21:32

cuj **** vas bajic...jedan od najboljih igraca zelje.....e jeste pametni...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2015, 21:34

Jeste li vidjeli kako izgleda teren Koseva. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 05 avg 2015, 21:35

Kako ide prodaja karata :?:
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 avg 2015, 21:39

A.O na štangi sutra ! HAJDE SVANIII :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 avg 2015, 21:39

@EmirTM87, Fazon je u tome da liga iz kojih ti klubovi dolaze ima neku reputaciju, klubovi iz tih liga igraju grupne faze evropskih takmicenja zato možeš igraca koji vrijedi milion prodati za 5 miliona. Kod nas 95% klubova igrace daje za mizerne iznose. Hrvatska reprezentacija je bila treća u svijetu i od tad oni za vrtoglavo velike pare prodaju svoje igrače, sa Srbijom je slično, ljudi imaju menadžere i agencije preko kojih prodaju igrace a to je u današnjem svijetu fudbala nešto najvažnije što se tice transfera. Mino Raiola, Fali Ramadani itd mogu npr. prodati i nekog navijača u bilo koju ekipu na svijetu ako hoće..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 05 avg 2015, 21:46

A koji je to dosad naš najveći transfer?
FK Željezničar 1921

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 05 avg 2015, 21:46

Bekric milion maraka.....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Majestic-12 [Bot], MSOZ101, SamoDaKazeem i 74 gosta.