FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Puno smo dali za Mirandu, ne znam hoćel to opravdat i ne bi volio da i za još jednog 31-godišnjaka potrošimo 15-ak milki.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
E da bar.Ne da moze pomoc nego bi automatski bio najkvalitetniji veznjak u ekipi.Da ne spominjem koliko bi samo svojim iskustvom pomogao.Takvog vođu ova ekipa još uvijek nema i bas sam nedavno razmisljao (kad sam vidio da je Cambiasso odbio ugovor u Leicesteru...prica se o Melu,a Cambiassa se malo olako pustilo...ili ga je trebalo ostavit ili uopce nemamo sta pricat o nekakvom Melu) kako takav jedan igrač fali.arminz je napisao/la:Agent Mascherana izjavio da mu je zelja zaigrat u Italiji. Kako bi bilo dobro kad bi ga mogli dovest. Kaze plata nije problem.
Izbori
- suptilnirocker21
- Kontakt:
po meni je jedino motta bio opravdana kupovina od dmf-a koji su preko 30 godina ali on je otisao u atletico tako da sto se mene tice trenutni roster je dovoljan za pokriti tu poziciju, ali ne znam sta cekaju sa shaqiriem
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
- suptilnirocker21
- Kontakt:
shaqiri danas igrao protiv al ahlia u nekoj bezveznoj tekmi. Mozda je to znak da se odustalo od kupovine krila i da ce sipac dobiti priliku
Sa Mascheranom bi se ova ekipa slobodno mogla potuc za scudetto. Treba sve pokusat da ga se dovede ako postoji i najmanja sansa. Upravo to njegovo iskustvo u srcu veznog reda bi pravilo razliku. Odbrana bi odma bila sigurnija a i Kovacic bi sigurno procvjeto kraj njega. Jos je tu i Kondogbia. Perverzija. Jos da se opamete pa da ostave Saqirija to bi bilo to, al mislim da su male sanse da ostane.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kad bi imala kvalitetnijeg treneraarminz je napisao/la:Sa Mascheranom bi se ova ekipa slobodno mogla potuc za scudetto.
Ne vjerujem nešto u taj transfer,nije mi nimalo realno da bi odlazio iz Barcelone ovo ljeto.Ali svakako bi to bio najznačajniji dolazak ovog ljeta ako bi se realiziralo.
Nisam imao pojma da se jučer nekakva utakmica igrala.Ali je dobar znak što je Shaqiri bio u sastavu.Sad još samo da nastavi s odbijanjem prelaska u drugi klub i da Wolfsburg ne spusta cijenu za Perišića.Ovi pojedini je*ivjetri koji kvalitetom ne mogu doć do minuta ni u snovima odbijaju prelazak pa ne vidim zasto ne bi i Shaqiri do kraja po svom.
Andreolli je zadnji koji je odbio.Ne ide mu se u Bolognu.No s obzirom da od Vidića ništa ove sezone (neće uć u popis od 25?!) Andreolli bi tu mogao upast.
Izbori
Možete se okrenuti drugim rješenjima.Mascherano: "Exit rumours? A club has shown interest, but I'm totally committed to Barça, there can't be any doubt about that." #fcblive
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Steta, bilo je lijepo mastat
Rummenigge izjavio da zna zasto se hocemo rijesit Saqirija al da ne moze rec
Rummenigge izjavio da zna zasto se hocemo rijesit Saqirija al da ne moze rec
Bit će da se posvađao sa vođom svlačionice velikim Fradi Gmarinom.
Izbori
Izbori
M'Vila u Sunderlandu.Kakav talent,a propao čovjek skroz.Sumnjam da će i ovdje dugo ostati.Za Sunderland idealno pojačanje posto im zelim brzi put u niži rang.
Osvaldo u Porto.Za siću se odlicno pojacali.Klasični Porto.Čak bi po prvi puta ovaj mogao proć bez da neke probleme radi...
Doktor Cambiasso u Olympiakos.Jos sezona-dvije ozbiljnog nogometa pa negdje u Katar kao trener-igrač pa Serie B ligaš ili slabiji klub Serie A i eto nam ga uskoro na trenerskoj klupi Intera.Kakav će to dan biti
Izbori
Osvaldo u Porto.Za siću se odlicno pojacali.Klasični Porto.Čak bi po prvi puta ovaj mogao proć bez da neke probleme radi...
Doktor Cambiasso u Olympiakos.Jos sezona-dvije ozbiljnog nogometa pa negdje u Katar kao trener-igrač pa Serie B ligaš ili slabiji klub Serie A i eto nam ga uskoro na trenerskoj klupi Intera.Kakav će to dan biti
Izbori
- suptilnirocker21
- Kontakt:
shaqiri sigurno odlazi. Taman pomislio ima nade jer je igrao protiv al ahlia, ali za sutrasnji mec ponovno nije u konkurenciji
Nije ni Hernanes zbog ozljede...u prijevodu idealna situacija da zaigra.Živo me zanima taj razlog.
Izbori
Izbori
Saqiri ipak u Stoke prelazi. Danas zavrsio i medicinski. Dobit cemo 16mil + 1.5 bonusa
Plaćen je 18?Kakav nakaradan potez,kakva neozbiljnost.
A sad da čujemo i taj razlog zašto se išlo na prodaju.Bolje im je da bude jako dobar.
I naravno očekuje se da se novci ne potroše na krilo tipa Perišić jer bi to bio samo još jedan dokaz prema onome da netko nema blage šta radi.
Izbori
A sad da čujemo i taj razlog zašto se išlo na prodaju.Bolje im je da bude jako dobar.
I naravno očekuje se da se novci ne potroše na krilo tipa Perišić jer bi to bio samo još jedan dokaz prema onome da netko nema blage šta radi.
Izbori
Odoše Podolski i Saqiri u tišini, a pompe kad su došli.... 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Mislis da ce rec razlog?SiamoNoi je napisao/la:Plaćen je 18?Kakav nakaradan potez,kakva neozbiljnost.
Izbori
Mancini je to, 100% mu se ovaj nesto zamjerio, jer zarade tu nema...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Mislim da sam negdje procito da je doso za 15, al svejedno nikakva zarada. Perisic ce bit novo pojacanje sigurno, mada se zadnjih dana spominje i Keita iz Lazija.
Jbt kao da je Messi a nije yebeni saciri... Iz bayrena u inter pa u stoke da sigurno je do klubova nije do njega, gdje bi bilo...
Samo da dodje Perisic i odlicno...
Samo da dodje Perisic i odlicno...
Moze im se halaliti jedino ako dovedu Reusa. Moze ili Coentrao.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Klubovima je čudno što je ga se Inter tako brzo riješava pa vjerojatno zato nije imao toliko ponuda.Iako,Schalke i Everton su bili zainteresirani,Borussia navodno.Nije ni to loše.A Shaqiri je igrač kakvog Inter nema i odluka da ga se ovako rijesi je rijetko debilna.Ajd da u istom trenutku u klubu odluce da ne racunaju ni na Guarina,Hernanesa kao prvotimca i slicne pa bi se jos shvatilo,ali ovako teško.Nešto je trulo.Manciniju ostaje da koliko toliko opravda ovo kroz sezonu i uvede ekipu u LP.Huska je napisao/la:Jbt kao da je Messi a nije yebeni saciri... Iz bayrena u inter pa u stoke da sigurno je do klubova nije do njega, gdje bi bilo...
Da nije bilo 3m za posudbu pa 15 na tri rate?arminz je napisao/la:Mislim da sam negdje procito da je doso za 15, al svejedno nikakva zarada. Perisic ce bit novo pojacanje sigurno, mada se zadnjih dana spominje i Keita iz Lazija.
Ma iscurit će nešto kad tad.A ne vidim ni ja koji bi drugi razlog bio.Tritolone je napisao/la:Mislis da ce rec razlog?![]()
Mancini je to, 100% mu se ovaj nesto zamjerio, jer zarade tu nema...
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.