FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 05 avg 2015, 23:57

pile87 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ovdje ima dosta lazova ,cak su pisali veci transfer od Hrgovica a ono pisljivih ni million km. Insajderiiiiii hajmo jos malo . Svaka cast dvojci ono ne lazu toliko ali ovi ostali su bruka. Transfer smijesan jos se danas o tome govori sve mufloni
Niti jedan klub u drzavi jos nije inkasirao milion KM za igraca osim sirokog za Hrgovica oni su uzeli okruglo milion. Mi smo uz transfer dobili placene pripreme na zimu. I najveci je trasfer lige ustvari trebao bi biti ujedno i Zelje.
Interesuje me postotak od narednih transfera..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2015, 23:59

Bajić je dao sve što je imao, sad bi uslijedio pad i prošlu sezonu nikad više ne bi mogao ponoviti. Imali smo mi mnogo Bajića pa smo ga na kraju popušili.

Još jedan Željin talenat ide u svijet i želim mu svu sreću ovog svijeta. Napravićemo mi još mnogo Bajića. Cifra je takva kakva jeste i za nas je odlična, vrlo je realno da ga već naredne sezone ne bi mogli prodati za toliko para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 05 avg 2015, 23:59

exbabilon je napisao/la:Dok se iz nase lige prodaje on je macak u vreci, bez obzira na statistiku. Svakim danom je sve manje interesantan trzistu, jer imaju oni omladinske pogone sa dosta Bajica, jos brzih, fizicki jacih itd. Ne zavaravajte se previse, ova cifra od 450k eura uz eventualni procenat od iduceg transfera je odlicna. Ostaju Beganovic, Kokot i Stokic.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zar opet nije ovaj procenat od narednog transfera takođe taj mačak u vreći jer ko garantuje da neće biti kao sa štilićem?

ma **** ga bajić...standard sutra
jest da mi je ovo malo poljuljalo koncepciju ali zna se prioritet
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 06 avg 2015, 00:01

Zakljucak je ako zelis da igraca prodas za vise novca on mora od tebe primati vise novca. Kako Mamic prodaje igrace za tolike novce? Pa pogledajte primanja Dinamovih igraca. Neko spomenu Modrica, to svima treba pokazati i bar pokusati objasniti zasto nam igraci odlaze za "sitnis". Za nasu ligu ovo nije sitnis.
Iskorak mozemo ocekivati kad sam klub napravi iskorak. I zato ove pare koje smo zaradili pametno iskoristiti, nasa bar bliza buducnost ovisi o tome.

Mi smo Željini, Željo je naš!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 avg 2015, 00:01

Samo da ispravim neko napisa, ovo nije bila prva ponuda za bajica i odmah prihvaćena i cak nije bila ni prva ponuda konye ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2015, 00:04

corleone87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ovdje ima dosta lazova ,cak su pisali veci transfer od Hrgovica a ono pisljivih ni million km. Insajderiiiiii hajmo jos malo . Svaka cast dvojci ono ne lazu toliko ali ovi ostali su bruka. Transfer smijesan jos se danas o tome govori sve mufloni
Niti jedan klub u drzavi jos nije inkasirao milion KM za igraca osim sirokog za Hrgovica oni su uzeli okruglo milion. Mi smo uz transfer dobili placene pripreme na zimu. I najveci je trasfer lige ustvari trebao bi biti ujedno i Zelje.
Interesuje me postotak od narednih transfera..
Ne znam tacno ali ima procenat.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2015, 00:05

uvijekuztebe1921 je napisao/la:Iskorak mozemo ocekivati kad sam klub napravi iskorak.
I klub i liga. Statistika iz jedne od najslabijih liga u Evropi ne znači apsolutno ništa, moramo biti realni. Evo sad imamo Amira i ma koliko ga mi zakivali u zvijezde, to se ne pika kod skauta, jer igrač iz PLBiH ne može biti na cijeni kao recimo igrač iz Češke ili Mađarske, treba vremena i uspjeha da se dođe na taj nivo.
Voli te tvoje Sarajevo.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 avg 2015, 00:07

Virtu4l je napisao/la:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Iskorak mozemo ocekivati kad sam klub napravi iskorak.
I klub i liga. Statistika iz jedne od najslabijih liga u Evropi ne znači apsolutno ništa, moramo biti realni. Evo sad imamo Amira i ma koliko ga mi zakivali u zvijezde, to se ne pika kod skauta, jer igrač iz PLBiH ne može biti na cijeni kao recimo igrač iz Češke ili Mađarske, treba vremena i uspjeha da se dođe na taj nivo.
Ili iz Hrvatske i Srbije ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 06 avg 2015, 00:07

Prva stvar, kažu trebalo sačekati ako se prođe Standard pa onda nešto. Tada ga niko ne bi ni tražio jer na početku sezone niko neće igrača iz BH lige, neuigranog i kako kolega napisa "mačka u vreći". Drugo, vjerovatno ima neko u klubu što misli o svemu ovome malo bolje, ja lično mislim da je ovo Bajićev vrh što se naše lige tiče, a i što se tiče njega i motivacije i svega što ide uz to.
To vam je slično ko kad kupujete majicu. Bijela majica bez NIKE znaka je 5 KM, sa NIKE znakom 50 KM. A zna se desiti da ova bez znaka traje duže i kvalitetnija je. Ali svi bi izabrali ovu sa znakom NIKE jer vjerujemo da je to dobra majica.
E Bajić je ta obična bijela majica. Bez ikakvih dodatnih znački na sebi, samo ima statistiku najboljeg strijelca lige bez značke.
Eto, malo glup primjer, al eto :mrgreen:

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 06 avg 2015, 00:10

ne da glup primjer nego preglup hahahahahahaahahah

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 06 avg 2015, 00:11

Yoyo je napisao/la:ne da glup primjer nego preglup hahahahahahaahahah
De ga uklonite kako, nije ga dugo bilo

Mi smo Željini, Željo je naš!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 06 avg 2015, 00:11

samoplavo je napisao/la:Prva stvar, kažu trebalo sačekati ako se prođe Standard pa onda nešto. Tada ga niko ne bi ni tražio jer na početku sezone niko neće igrača iz BH lige, neuigranog i kako kolega napisa "mačka u vreći". Drugo, vjerovatno ima neko u klubu što misli o svemu ovome malo bolje, ja lično mislim da je ovo Bajićev vrh što se naše lige tiče, a i što se tiče njega i motivacije i svega što ide uz to.
To vam je slično ko kad kupujete majicu. Bijela majica bez NIKE znaka je 5 KM, sa NIKE znakom 50 KM. A zna se desiti da ova bez znaka traje duže i kvalitetnija je. Ali svi bi izabrali ovu sa znakom NIKE jer vjerujemo da je to dobra majica.
E Bajić je ta obična bijela majica. Bez ikakvih dodatnih znački na sebi, samo ima statistiku najboljeg strijelca lige bez značke.
Eto, malo glup primjer, al eto :mrgreen:
malo vise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bankai
Kontakt:

Post Postao/la bankai » 06 avg 2015, 00:12

ne moze niti jedan klub prodati igraca za cijenu jednaku polovini svog ukupnog budzeta. to bi izgledalo kao da Real proda ronalda za 500 miliona recimo. Tako ni mi Bajica ne mozemo prodati za milion, jer ne moze jedan igrac vrijediti vise od citavog kluba. da je tako dobar, samim tim ne bi ni igrao u takvom klubu

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 06 avg 2015, 00:13

bankai je napisao/la:ne moze niti jedan klub prodati igraca za cijenu jednaku polovini svog ukupnog budzeta. to bi izgledalo kao da Real proda ronalda za 500 miliona recimo. Tako ni mi Bajica ne mozemo prodati za milion, jer ne moze jedan igrac vrijediti vise od citavog kluba. da je tako dobar, samim tim ne bi ni igrao u takvom klubu
ti si gori od ovog iznad hahahahhhaha sta napisa jadan nebio ne kontas ni ti sta si napisao hahahahhaahahah

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 avg 2015, 00:13

Ako za Baju naplatimo milion, ja BiH i peskes zamotao,masnu stavio i poslao Livaju da odnese..taman vala da i ostane negdje usput
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 06 avg 2015, 00:14

uvijek može gluplji primjer od glupljeg :mrgreen:

Evo npr, Yoyo je pametan.

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 06 avg 2015, 00:15

Ulazim u prodavnicu danas,hoću cigare da kupim,kad' ispred mene na kasi čovjek sa dvoje djece,dva malca,možda osnovna škola,baš djeca.Na jednom malom udbaški dres,a ovom drugom neka obična plava majica.Govorim mu ja,ti si sigurno Manijak,jelde da navijaš za Želju i zezam ga,kad' mi mali odgovori ja se sjeb'o.Kaže "za Želju se ne navija,Željo se voli".Ja ga gledam,zinuo života mi,krenuo da mu kupim čokoladu,al' stari ga ono grubo za ruku uhvati i izvede napolje haha
Pitar mu stari :D
Ja se naježio braćo bio..
Sretno nam sutra,Volim te Željo!
Volim te Željo !

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 avg 2015, 00:15

JoseMourinho je napisao/la:Samo da ispravim neko napisa, ovo nije bila prva ponuda za bajica i odmah prihvaćena i cak nije bila ni prva ponuda konye ;)
Mi nismo bili u poziciji da nas iko ucjenjuje sa ponudama tako da smo početnu prodajnu cijenu trebali podići na 1 milion eura. Ja ne znam ko ispred Želje vrši pregovore, ali za ovakvu cifru itekako je postojao dobar razlog. Najbolji strijelac lige kome je tek 21 godina. U utakmicama protiv Ferencvaroša i Standarda bio među najboljim igračima, a naš defintivno ključni igrač, iako su fudbaleri druga dva kluba bolje plaćeni, skuplji. Tek prva godina gdje igra kao starter, a veoma uspješna. Klub završio na drugom mjestu u prvenstvu. Sa ovakvim stavom mogli smo dobiti preko 700,000 eura. Čak i da nam niko ne ponudi toliko novca moglo se Bajiću povećati plata s kojom će on biti zadovoljan jer mišljenja sam da ćemo brzo uvidjeti da smo oslabljeni njegovim odlaskom. Bez njega ne bismo imali šanse ni protiv Ferencvaroša, a ni sad protiv Standarda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2015, 00:18

fedeltafrotta je napisao/la:
Ako za Baju naplatimo milion, ja BiH i peskes zamotao,masnu stavio i poslao Livaju da odnese..taman vala da i ostane negdje usput
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Evo baš čitam i oplakah :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 06 avg 2015, 00:19

Merhaba je napisao/la:Sto se tice ovog Subica bila je prica i prije par mjeseci da nisu problem ni pare ni nista nego sto je frajer deklarisani cetnik...Rekoh za Baju da ide u Tursku i eto ode...A svim silama se Amirovi menadzeri trude da ga posalju takodjer u Tursku zato sto kao ovdje ne moze napredovat , napadnut sam neku noc ni duzan ni kriv...kao da bih ja volio da ode :crazy:
Nije ti tacna informacija, momak nece da igra ni za koga u BiH osim za Borac. Nema veze uopste s nacionalizmom.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Nekadasiigrostarsno i 55 gostiju.