Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
kad je izvlačenje ?
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Pricaj sta hoces, ali Partizan je vise pokazao u ovom dvomecu od Dinama! To sta je ocekivano, a sta nije je druga stvar...dean33 je napisao/la:[
naravno da je i dinamo jučer imao sreće, ali njegov prolaz je ipak očekivaniji ....dinamo je bolji od norvežana, a partizan je slabiji od Steaue

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ne pobjeđuje uvijek bolji...inače bi bilo dosadno
bilo je vrijeme da ioni nešto odigraju i da se dokopaju zadnjeg pretkolamarconato je napisao/la:
Pricaj sta hoces, ali Partizan je vise pokazao u ovom dvomecu od Dinama! To sta je ocekivano, a sta nije je druga stvar...
Kao prvo, Steaua nije bolje ekipa od Partizana, sto u ova 2 meca nije ni dokazala!dean33 je napisao/la:ne pobjeđuje uvijek bolje...inače bi bilo dosadno
Kao drugo, sledeci put ne trci pred rudu sa ocjenama i konstatacijama...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
jel to govoriš i onima koji idu u kladionice?marconato je napisao/la:Kao prvo, Steaua nije bolje ekipa od Partizana, sto u ova 2 meca nije ni dokazala!dean33 je napisao/la:ne pobjeđuje uvijek bolje...inače bi bilo dosadno
Kao drugo, sledeci put ne trci pred rudu sa ocjenama i konstatacijama...
vidjelo se iz aviona da je steaua puno moćnija ekipa od partizana.....ali kao što sam rekao ne pobjeđuje uvijek bolji...imali ste dosta sreće..
Da, imati majstora Živkovica u ekipi , je velika sreća!
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Videlo se, tako sto im Partizan spakovao 5 golova u 2 meca. Dok je Partizan igrao ravnopravno sa najvecim klubom istocne Evrope, Dinamo se na jedvite jade provukao protiv "uvek neugodnih" norvezana 

Ne, govorim tebi koji si tvrdio da Partizan ispada i to potkrepio pricom da si dobar prognozer, sad te samo demantujem...dean33 je napisao/la: jel to govoriš i onima koji idu u kladionice?
vidjelo se iz aviona da je steaua puno moćnija ekipa od partizana.....ali kao što sam rekao ne pobjeđuje uvijek bolji...imali ste dosta sreće..

Steaua je samo u prvih 45 min veceras bila bolji tim, tamo je Partizan bio vecinu meca bolja ekipa...

P.S. Navijac sam Zvezde

- alan_kardec
- Kontakt:
Ni po čemu Steaua nije pokazala da je bolji tim. Da su bolji, ne bi primili 5 komada u dvije utakmice. Vodili su večeras, ali vodio je i Partizan u Bukureštu.
Partizan zasluženo
Partizan zasluženo

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dean iz aviona? mora da ti je bio visoko... kako bolja... manje udaraca i na svom i na njegovom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moze Partizan sve to poizbacivat, ako se sportski gleda, osim Basela, jer ovima ce se ionako nastimat ako ih ne bude islo.Interista je napisao/la:Bravo za Partizan i Skenderbeu. Partizan moze i do grupne faze ako izbjegnu Basel i Dinamo ove druge zbog poznatih razloga.. Apoelom, Bateom i Celticom se moze igrati
Ja davno govorio da je Partizan najbolji klub balkana po formi u zadnje vrijeme. Sad da se sretnu otresli bi Dinama.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Champions Route
Astana(KAZ)-APOEL(CYP)
Skënderbeu(ALB)- GNK Dinamo Zagreb(CRO)
Celtic(SCO)-Malmö(SWE)
Basel(SUI)-M.Tel-Aviv(ISR)
BATE(BLR)-Partizan(SRB)
lagano ovi iz komsiluka idu u grupe
Astana(KAZ)-APOEL(CYP)
Skënderbeu(ALB)- GNK Dinamo Zagreb(CRO)
Celtic(SCO)-Malmö(SWE)
Basel(SUI)-M.Tel-Aviv(ISR)
BATE(BLR)-Partizan(SRB)
lagano ovi iz komsiluka idu u grupe
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
League Route
SS Lazio(ITA)-Bayer Leverkusen(GER)
Man. United(ENG)-Club Brugge KV(BEL)
Sporting CP(POR)-CSKA Moscow (RUS)
SK Rapid Wien(AUT)-Shakhtar Donetsk(UKR)
Valencia CF(ESP)-AS Monaco(FRA)
SS Lazio(ITA)-Bayer Leverkusen(GER)
Man. United(ENG)-Club Brugge KV(BEL)
Sporting CP(POR)-CSKA Moscow (RUS)
SK Rapid Wien(AUT)-Shakhtar Donetsk(UKR)
Valencia CF(ESP)-AS Monaco(FRA)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova ligaska ruta, za klasu jaca.. Po meni ovi svi trebaju igrati u LP
Sto se tice Dinama, koliko god oni slave sada toliko slavi i Skenderbeg

Sto se tice Dinama, koliko god oni slave sada toliko slavi i Skenderbeg

O hebem te logiko,nikada lošiji Dinamo protiv Albanaca,a ovamo Lacio protiv Leverkuzena..nešto mi tu pravo trulo u ovom sistemu žrijeba...ili Sporting i CSK...
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta sto su Lazio i Leverkusen u direktnom duelu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valencia-Monaco je legitiman duel osmine finala LP xd
imao je partizan sreće ali da mi je znati koje su to dobre vile i đe ih je Mamić našao...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vjerojatno u Remetincu sklopio ugovor s vragom.
Izbori
Soriano,Alan,Kampl,Mane,Sabitzer,Bruno...KopLfc je napisao/la:Auu bravo Malmo... sta se desava s oovim salzburgom? Jesu ih napustili neki kljucni igraci
Izbori

Dinamo će ući ali Partizan neće, 2 neriješena sa golom u gostima i davai BATE Borisov 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.