Zipa nozica kod Vidala i Coste.
Ko bi rekao da te noge tako kvalitetno igraju?
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Prvo poluvrijemegeronimo je napisao/la:Imal se gdje vidjeti kompetan meč?
Centre forward je napisao/la:Rafinja ne da je loš, on je odron. Svaku Božiju loptu vraća nazad, i to nije samo slučaj u večerašnjoj tekmi. Obično smetalo na terenu.
https://www.facebook.com/audi.football/ ... =2&theater nisam vedator al ako imaš fejs pogledaj ovdje to je jedino što ja znam..Klare je napisao/la:Ima li neko highlightse kvalitetne sa ove dvije utakmice?
http://lasthighlight.com/bayern-munich- ... HighlightsKlare je napisao/la:Ima li neko highlightse kvalitetne sa ove dvije utakmice?
Kao da je prije igrao ragbi, nema pasa a da nije nazad. Što je najgore Rafinja razumije kako treba da se igra pa iz tog razloga i igra.Centre forward je napisao/la:Rafinja ne da je loš, on je odron. Svaku Božiju loptu vraća nazad, i to nije samo slučaj u večerašnjoj tekmi. Obično smetalo na terenu.
Eh Klare, Klare, cijenim te plaho ali uz tvoj renome ne ide sljedeci post.Klare je napisao/la:Gdje vam je obraz, imate li truni jedne poštovanja prema nekome?![]()
Dantea tako otpisati mogu samo oni najgori.![]()
Costa, nisam ga pratio kao ni vi, te stoga ne komentarišite prema osjetilima kakvim, koja su kod većeine slaba, te pustite da odigra pa onda sudite.
Jedino što znam da je u dvomeču s nama bio puno nervozan, svakako osobina koja nije za pohvalu.
Willian je vrlo loš igrač, po mom sudu, samo da ne bude kao ovaj.
I ja sam skeptičan, no moramo se pomiriti sa činjenicom da zamjene za Roberija nema ni blizu, ko zna hoće li je ikada i biti, ovo što je na tržištu sve li la, di Maria bi bio najbolje rješenje, taj Grizman mene ničim nije impresionirao, a po riječima ovih nekih reklo bi se da je išao u duel sa Realovcima, a kako je bio blijed protiv Leverkusena to je posebna priča, Grizman je obična trkačica, i ako je žućo bio u planovima, onda mi je puno draži dolazak Coste, jer ovaj Kosta ako ništa zna s loptom, a Žućo ne zna ništa drugo osim trčati.
Eh...Klare je napisao/la:Odlični pregledi, Kostulja kao šilo.![]()
Dok je većina bila protiv, babuška je vikao kontra, i naravno pogodio, nije valjda da ste sumnjali.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.