Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

admir12345
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la admir12345 » 06 avg 2015, 10:31

1,65 kv na nas mozemo li dobit ovo :D

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 06 avg 2015, 10:43

Danas U16 . Mogu li se spustit na zemlju sad i odigrat .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 06 avg 2015, 10:46

Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci :bih: :bih: :bih:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 06 avg 2015, 10:50

Zivot je napisao/la:Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci :bih: :bih: :bih:
Kakva je Srbija Finska i ko je jos u grupi ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 06 avg 2015, 11:09

paulus je napisao/la:
Zivot je napisao/la:Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci :bih: :bih: :bih:
Ako budemo na nivou bit ce omjer 3-0 na kraju ove grupe, nemaj brige
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 avg 2015, 11:12

paulus je napisao/la:
Kod Srbije fale glavni igraci Lazar Nikolic, Danilo Petrovic, Mihailo Jovicic.. od ovih sto si tu Andrija Marjanovic i Vuk Vulikic su kvalitetni igraci, pogotovo ovaj prvi.

Finska nista specijalno, sto ne znaci da nece praviti probleme.

Italija barem po imenima nista specijalno u ovom uzrastu, Guglielmo Carus i Michele Serpilli su za izdvojiti jedino.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 06 avg 2015, 11:27

Ethel je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Kod Srbije fale glavni igraci Lazar Nikolic, Danilo Petrovic, Mihailo Jovicic.. od ovih sto si tu Andrija Marjanovic i Vuk Vulikic su kvalitetni igraci, pogotovo ovaj prvi.

Finska nista specijalno, sto ne znaci da nece praviti probleme.

Italija barem po imenima nista specijalno u ovom uzrastu, Guglielmo Carus i Michele Serpilli su za izdvojiti jedino.

U16: "U timu nema ekstra talenata"

Skandalozna izjava selektora ili ne?

http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/ ... a-talenata
"Iаko se neki moždа neće složiti, grupа je veomа jаkа. Pogotovo аko se znа dа su nаs Itаlijаni i Bosnаci po dvа putа sаvlаdаli ove godine. Selekcijа BiH je veomа snаžnа i trebа obrаtiti pаžnju nа tri vrhunskа tаlentа Musu, Sikirаšа i Čаmpаru, koji čine okosnicu timа. Sа njimа igrаmo nа stаrtu Šаmpionаtа i ne trebа nаglаšаvаti koliko je tаj duel vаžаn i dа može dа imа veliki uticаj nа nаstаvаk turnirа. Itаlijа je tаkođe opаsаn protivnik. Rаdi se o аtipičnoj selekciji kojа je dugo nа okupu sа istim selektorom. Veomа su аgresivni, često menjаju odbrаne i nikаda se ne predаju. O Fincimа imаmo nаjаmnje informаcijа, аli ćemo se o njihovim kvаlitetimа upoznаti nа licu mestа", istakao je selektor Srbije i potom se osvrno na ciljeve, uz jednu užasnu konstataciju o talentu svojih izabranika: Nаš glаvni cilj je dа ponаšnjem i igrаmа nа terenu nа prаvi nаčin reprezentujemo Srbiju i nаšu košаrku. U timu nemа ekstrа tаlenаtа, kаo što ih je bilo u vreme bivše SFRJ, аli ovi momci su spremni dа se bore i izgаrаju nа svаkom meču. Nаš zаštitni znаk biće timskа igrа i velikа borbenost.
Nije ni čudo pod kakvim su pritiscima selektori ovih mladih momaka, od strane menadžera i klubova, da počnu da pucaju i kod nas će to postati slučaj, u onom momentu kad klubovima i školama košarke prodaja igrača postane glavno zanimanje, a to će svakako doći prije nego neki misle, jer nakon ovih rezultata sve više će biti pritisak "posrednika u bolje sutra". Ova trojica naših što ih apostrofira selektor srbije, imaju važnu ulogu, ali ipak treba reći da su ustvari samo dva šerifa u ovaoj našoj "kaznenoj ekspediciji".
Zadnja izmjena: kim, dana/u 06 avg 2015, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 avg 2015, 11:31

Pa i nemaju kada se uzme u obzir cinjenica da im fale gore navedeni igraci, ali ova izjava moze imati i dobar psiholoski efekat za njih jer ce igraci htjeti pokazati da nisu "za baciti". Jednostavno mozda i njihov selektor zeli skinuti taj pritisak koji su im stavile rezultati omladinskih selekcija prethodnih godina, tako da ne treba bas tu izjavu uzeti u obzir kao zdravu za gotovu.

A mozda i zele da podcijenimo njihovu reprezentaciju i mi i sve ostale repke u grupi, ali vjerujem da Enes i Josip to nece dozvoliti.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 06 avg 2015, 11:37

Ethel je napisao/la:Pa i nemaju kada se uzme u obzir cinjenica da im fale gore navedeni igraci, ali ova izjava moze imati i dobar psiholoski efekat za njih jer ce igraci htjeti pokazati da nisu "za baciti". Jednostavno mozda i njihov selektor zeli skinuti taj pritisak koji su im stavile rezultati omladinskih selekcija prethodnih godina, tako da ne treba bas tu izjavu uzeti u obzir kao zdravu za gotovu.
Iako smo u prednosti, bit će to ipak knap meč.

Uvijek je motiv na vrhuncu kad igraš protiv komšija.
Pa se tako nadomjesti i manjak kvaliteta.

Nadam se pobjedi. :bih:

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 06 avg 2015, 11:42

Ethel je napisao/la:Pa i nemaju kada se uzme u obzir cinjenica da im fale gore navedeni igraci, ali ova izjava moze imati i dobar psiholoski efekat za njih jer ce igraci htjeti pokazati da nisu "za baciti". Jednostavno mozda i njihov selektor zeli skinuti taj pritisak koji su im stavile rezultati omladinskih selekcija prethodnih godina, tako da ne treba bas tu izjavu uzeti u obzir kao zdravu za gotovu.

A mozda i zele da podcijenimo njihovu reprezentaciju i mi i sve ostale repke u grupi, ali vjerujem da Enes i Josip to nece dozvoliti.

Može biti a i ne mora, što bi se reklo tupi pilu naopako, ali dobro biće to prilika da se odmjerimo, mada ne sumnjam da če njihov motivacijski govor biti bolji.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 06 avg 2015, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 06 avg 2015, 11:45

[youtube][/youtube]
Tekma krece u 13:15 SRETNOOOOOOOOOOOOO

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 06 avg 2015, 12:28

Svi mi govorimo o Musi, Njegosu i Campari; ali malo paznje posvecujemo Lazaru Muticu. Mislim da Momak neigra dzaba u Realu...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 06 avg 2015, 12:53

Volvic je napisao/la:Svi mi govorimo o Musi, Njegosu i Campari; ali malo paznje posvecujemo Lazaru Muticu. Mislim da Momak neigra dzaba u Realu...
Dobar je Lazar i bio bi sigurno puno bolji da je na primjer igrao u Sparsu,a ne tamo.Procitao sam na twiteru da on prelazi u neki drugi klub u Spaniji,malo je poduze ime pa sam zaboravio.Sigurno ide gdje ce vise igrati sto mu je pametan potez.Menadzeri su najvece zlo za mlade igrace.Svoj interes gledaju i da vise zarade,a briga njih da li ce ti momci tamo igrati i kako i koliko ce trenirati.Malo da se povede vise racuna kod nas u klubovima i posveti vise paznje mladjim kategorijama ja odgovorno tvrdim da bi mi svako prvenstvo juniorsko i kadetsko mogli se nadati medalji.

Evo "left Real, now in Torrelodones"

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 avg 2015, 13:18

Lotus je napisao/la:
Volvic je napisao/la:Svi mi govorimo o Musi, Njegosu i Campari; ali malo paznje posvecujemo Lazaru Muticu. Mislim da Momak neigra dzaba u Realu...
Dobar je Lazar i bio bi sigurno puno bolji da je na primjer igrao u Sparsu,a ne tamo.Procitao sam na twiteru da on prelazi u neki drugi klub u Spaniji,malo je poduze ime pa sam zaboravio.Sigurno ide gdje ce vise igrati sto mu je pametan potez.Menadzeri su najvece zlo za mlade igrace.Svoj interes gledaju i da vise zarade,a briga njih da li ce ti momci tamo igrati i kako i koliko ce trenirati.Malo da se povede vise racuna kod nas u klubovima i posveti vise paznje mladjim kategorijama ja odgovorno tvrdim da bi mi svako prvenstvo juniorsko i kadetsko mogli se nadati medalji.

Koji je to twitter profil?

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 06 avg 2015, 13:19

Ethel je napisao/la:
Lotus je napisao/la:

Koji je to twitter profil?
Eurohopes

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 avg 2015, 13:22

Radil kod vas ovaj YT link ? Kod mene nema prijenos
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 06 avg 2015, 13:22

Bihac96 je napisao/la:Radil kod vas ovaj YT link ? Kod mene nema prijenos

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 06 avg 2015, 13:30

Musa za sad zvijer
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 avg 2015, 13:34

A sranja i prenosa.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 avg 2015, 13:34

loše zasad, mogu ovi momci bolje, nadam se da i hoće
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []