Treba meni javim se porukomMrEdo je napisao/la:Treba li kome karta za zapad 10 km ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Re: FK Željezničar
Dosta dobrih se napravilo ovo ljeto, neka se ta prica nastavi i veceras, ja ocekujem preko 25k na stadionu, prolaz i puno kosevo u PO.
Samo hrabro do pobjede nove!
Samo hrabro do pobjede nove!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Evo jedna prava za stare MANIJAKE, sretno!
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cvaja realno, ali što neko reko prava cvaja, a ne Bahina.
Sve preko toga je odlično. Godišnji su odmori, Standard nije neki magnet, nije se ni klub potrudio da napuni stadion itd.
Kad je bio Plzen sličan je rezultat bio i plus LŠ pa je bila cvaja nategnuta.
Sve preko toga je odlično. Godišnji su odmori, Standard nije neki magnet, nije se ni klub potrudio da napuni stadion itd.
U 7 sati me dočekala tužna vijest, jutro u bolnici proveo, padam s nogu ali imam snage. Biti ću večeras na jugu i gledati svog Želju. Željo sve do pobjede!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ali fakat klub nista nije uradio da veceras bude raje na utakmicirodom s Mejtaša je napisao/la:Cvaja realno, ali što neko reko prava cvaja, a ne Bahina.

hvala nasim momcima na svemu sto se mene tice veceras kakav god bio ishod

Sta je reci prijatelju? Mene je jucer sjebala vijest, ali sad je sve dobro hvala Bogu.Peterski je napisao/la:U 7 sati me dočekala tužna vijest, jutro u bolnici proveo, padam s nogu ali imam snage. Biti ću večeras na jugu i gledati svog Želju. Željo sve do pobjede!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kada bi se u obzir uzeo voljni momenat i želja za prolazom, mislim da bi ih dobili, u hendikepu. Igrački možda jesu jači, ali uz 120% mogućnosti i uz 11 srčanih mišića ostavljenih na terenu, uz prepoznatljivu podršku, siguran sam da željeni rezultat neće izostati. Sretno Željo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Uzeta karta 
Idemo večeras do pobjede

Idemo večeras do pobjede

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 3 min.pred utakmicu 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- pintol_TM87
- Kontakt:
ne znam stvarno sta je klub trebao..napravit tramvaj za ovu tekmu..i zar je trebao neki poziv,reklama za ovo dnaas..samo prodjes gradom i znat ces i koje boje kopacki imaju nasi igraci..CARSON je napisao/la:Ali fakat klub nista nije uradio da veceras bude raje na utakmicirodom s Mejtaša je napisao/la:Cvaja realno, ali što neko reko prava cvaja, a ne Bahina.
![]()
![]()
kakvi su to mozgovi meni samo nije jasno ali drugom prilikom
hvala nasim momcima na svemu sto se mene tice veceras kakav god bio ishod![]()
![]()
![]()
![]()
P.s. veceras sam na fejs tv :p penali da bude zanimljivije hahah
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Stize nas 6 iz Tuzle ajmooooo

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:

Kazu da je nemoguce tri minute pres tekmu zbog himne LE ? Pa kako su jucer grobari pjevali himnu, grmilo sve. Boli ih ku.rac za himnu LŠMU'MIN T.M. je napisao/la:[youtube][/youtube] 3 min.pred utakmicu
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
cuj sta treba uraditi ,evo sinoc sam bio u gradu ma nigdje nisam vidio bilo kakv plakat za utakmicu vjeruj mi da je to smjesno
Ma pricajte sta hocete, nas 2000 clanova ili 3000 onih koji su bili protiv Radnika ne treba niko zvati, ali idealnu priliku imas da na stadion dovedes ljude koji samo simpatisu Zelju ili cak ni to, nego samo da mozda budu tu, da ne propuste nesto veliko i nasi ne pomjere guzicu. Ali hajde, danas je veliki dan i necemo unosit negativnu energiju, al poslije tekme cu se morati osvrnuti na sve sto mi je zasmetalo zadnjih dana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Veceras prolazimo 1-0 autogol onaj Brus Li ili Van Dame....
Citao sam jucer kao dato zeleno svijetlo za dovodjenje 2 igraca. Koliko sad realno i mozemo naci neke kvalitetne zamjene. Imali se sta u planu. Ili picemo do zime...
Samo da nisu S.K i S.B....
Sretno nam veceras i hrabro do pobjede. Tamo nas iznenadio presing i nasa mlaka igra,sad jako i cvrsto,posjed lopte je nas kljuc uspjeha
Citao sam jucer kao dato zeleno svijetlo za dovodjenje 2 igraca. Koliko sad realno i mozemo naci neke kvalitetne zamjene. Imali se sta u planu. Ili picemo do zime...
Samo da nisu S.K i S.B....
Sretno nam veceras i hrabro do pobjede. Tamo nas iznenadio presing i nasa mlaka igra,sad jako i cvrsto,posjed lopte je nas kljuc uspjeha
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Bruka ako nas ne bude 25k veceras. Uz nasu podrsku i bez sranja na Jugu, siguran sam da momci ne mogu ponoviti ono prvo poluvrijeme iz Liega. A ako odigraju bar kao u drugom poluvremenu tamo imamo se cemu nadati.
Molim te Boze jedan rani gol, da im se popisamo na taktiku u startu
Molim te Boze jedan rani gol, da im se popisamo na taktiku u startu

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma isti smo brate mi s obje strane,ja prvi nekad navijam za protivnika Sarajeva samo radi pojedinica,al takvih ima s obje strane,sve u svemo u ovakvim utakmocama svi igramo za BH fudbal.paulus je napisao/la:Komsije sretno . Gledam koliko je vazan taj koeficijent i sa kim Dinamo i Hajduk igraju u trecem predkolu i Dinamo sretni ce nosilac bit i u 4 jer je tacno 3 kolko im je trebalo favorita ispalo. Mi radi listice I svinjskog ne mozemo maknut . Ko mi i vi nesta i uradimo ponekad, a ovo ostalo poispada odma. Neko mora do grupa da ne igramo odma sa Lechom, Ferncom, Standardom. Zato nema bahilanja dok ne povecamo taj koeficijent vise. I svakako se ne mogu natjerat da navijam za Belgijske gube koliko god me nekad iznervirale kona prozivke
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Idemo plaviiiiiiiiiiiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.