FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
znam da su domaci bili, ja sam ih postavio. nisam ova druga dva vidio.
Hehe jesu jesu i to samo jednu stranu prijeWolverine je napisao/la:znam da su domaci bili, ja sam ih postavio. nisam ova druga dva vidio.
--Pametnij popusta--
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta kukate. Gostujuci dosad najbolji. Meni prejaki dresovi. Plavo-bijela kombinacija, ubitacna, jos kako ce da stoji na njima....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
O ukusima nevrijedi raspravljatomerbavarac je napisao/la:Sta kukate. Gostujuci dosad najbolji. Meni prejaki dresovi. Plavo-bijela kombinacija, ubitacna, jos kako ce da stoji na njima....![]()
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 03 maj 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, ovo nisam očekivao.omerbavarac je napisao/la:Sta kukate. Gostujuci dosad najbolji. Meni prejaki dresovi. Plavo-bijela kombinacija, ubitacna, jos kako ce da stoji na njima....![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hahahahahahhah prejako....S-Y-L-A-R je napisao/la:Ulovi Mujo zlatnu ribicu, ona mu kaže: Pusti me i ispunit ću ti tri želje. Mujo kaže: Želio bih driblati kao Messi, pucati kao Ronaldo i trčati kao Rooney. I zlatna ribica ga pretvori u Ivicu Olića !
hahahahahahahha najbolji vic
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Ma eJ ljuDi jes to lijepo swe al j..at dresove nek oni su u VrHu igrali u superman gacama sto se mene tice
VIVA VIVA FCbayern
VIVA VIVA FCbayern
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
dribla kao Messi i puca kao Ronaldo_amel_13_BHf_ je napisao/la:hahahahahahhah prejako....S-Y-L-A-R je napisao/la:Ulovi Mujo zlatnu ribicu, ona mu kaže: Pusti me i ispunit ću ti tri želje. Mujo kaže: Želio bih driblati kao Messi, pucati kao Ronaldo i trčati kao Rooney. I zlatna ribica ga pretvori u Ivicu Olića !
hahahahahahahha najbolji vic![]()
![]()
ipak je to samo vic
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
al priznaj da je eXtra jaraneL-Train je napisao/la:dribla kao Messi i puca kao Ronaldo_amel_13_BHf_ je napisao/la:hahahahahahhah prejako....S-Y-L-A-R je napisao/la:Ulovi Mujo zlatnu ribicu, ona mu kaže: Pusti me i ispunit ću ti tri želje. Mujo kaže: Želio bih driblati kao Messi, pucati kao Ronaldo i trčati kao Rooney. I zlatna ribica ga pretvori u Ivicu Olića !
hahahahahahahha najbolji vic![]()
![]()
![]()
ipak je to samo vic
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
da ga pretvori u busketsa, onda bi bio dobar, al ovako...
K'o C.Ronaldu roze/ljubicaste pantaloneomerbavarac je napisao/la:Sta kukate. Gostujuci dosad najbolji. Meni prejaki dresovi. Plavo-bijela kombinacija, ubitacna, jos kako ce da stoji na njima....![]()
Ribery + $ = IbrahimovićRomariooo je napisao/la:"ODUVIJEK sam sanjao zaigrati za Real ili Barcelonu", izjavio je francuski nogometaš Bayerna Franck Ribery odgovarajući na pitanja čitatelja Fifa.coma.
"Naravno da postoje klubovi za koje sam oduvijek želio nastupati, o kojima sam maštao, klubovi poput Real Madrida ili Barcelone", precizno je kazao Ribery dodavši potom:
"Messi je za mene najbolji nogometaš današnjice, no ja bih najviše volio igrati uz Xavija. Oduševljava me koliko je to dobar igrač. On zna sve o nogometu i vrlo dobro organizira igru. Također je vrlo siguran na dodavanju. Trenutačno je doista u veličanstvenoj formi."
Francuz je potvrdio da je prvih šest mjeseci ove sezone bilo najgore razdoblje u njegovu životu s obzirom na ozljedu koljena zbog koje dugo nije mogao igrati.
Kao svoju najbolju utakmicu u životu izabrao je pobjedu nad Španjolskom u osmini finala Svjetskog prvenstva 2006. godine (pobjeda Francuske 3:1), u kojoj je zabio jedan, izjednačujući gol. Također je izrazio vjeru da, čak i bez njega ostane li mu izrečena Uefina suspenzija, Bayern ima velikih izgleda pobijediti Inter 22. svibnja u madridskom finalu Lige prvaka.
Na pitanje koja mu je najomiljenija pozicija u igri, Ribery je odgovorio:
"Volim imati slobodu, bez ograničenja se kretati u fazi napada. Volim trčati i puno se kretati. Mogu ipak reći da se sam sebi činim opasnijim kad djelujem po lijevoj strani."
Izgleda da ce Ribbery eto na kraju ipak zavrsiti u Barci ovog ljeta, izgleda da je Bilal nanijetio da bi prije u Barcu nego u Real, a vec se mislim i znalo da nema sanse da ostane u Bayernu. Nisam bas pristalica ove ideje, ali eto izgleda da ce se to i desiti, prijateljski smo klubovi i stvar ce se brzo tu rijesiti, cak postoji i neki sporazum o tome da ca ga Bayern prvo ponuditi Barci kad ga budu htjeli prodati, izgleda da je doslo to vrijeme. Ribbery je veliki talenat, bude li igro u Barci onako kako zna i umije, ionako daleko najjaca ekipa na svijetu ce biti nevjerovatna, ali samo eto ako Ribbery bude pruzao svoj maksimum. a to ej opet upitno. Mozda ce se sad ovdje izroditi i neka rasprava, ali ja eto vjerujem da je Ribbery rekao upravi da zeli u Barcu i da je posao tu skoro pa gotov, naravno pod uslovom da Guardiola jos uvijek zeli Riberija u ekipi. S obzirom da Riberry ima koliko znam jos neku godinu dana ugovora sa Bayernom, vjerujem da vise nije ni skup, nekih 30-35 milionceka vjerovatno. Vidjecemo sta ce biti.
samo mi je na um palo... nemojte se odmah ljutiti
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ljudi meni su gostujuci pravi dresovi , neka malo za promjene , dosadili su ovi crni i bijeli . 
- moustapha
- Kontakt:
Nevjerujem da je Ribery u tom intervjuu rekao svoj konacni sud. Kako i sam kaze Real i Barca su klubovi o kojima je oduvijek sanjao. Kad je vec o njima mastao tako dugo zasto bi takva odluka tek sad pala i to u nedorecenom intervjuu. Volio bih da Ribery sto prije odluci u vezi produzenja ugovora, a oko moguceg odlaska ce se pitati najvise Bayern. Na kraju ce presuditi najpovoljnija ponuda.
U ovom trenutku se Ribery oproavlja od sex skandala sa maloljetnom prostitutkom i vjerujem da je to jedan od razloga njegovog odugovlacenja sa konacnim odgovorom.
Ako je neko zaboravio sta se dogadjalo prosle godine da napomenem. Nakon sto su za njega raspitivali Chelsea i Real, Ribery je upravi Bayerna rekao da ako ga budu prodavali neka to bude Real. Nevjerujem da se tu mnogo toga promjenilo, iako je i tada, a i danas ima postovanje prema katalonskom klubu. Licno sumnjam da ce se Barca angazovati za dovodjenje Riberya.
Sto se tice njegove forme, tu je najvise kriva njegova ozlijeda. Dugo mu je trebalo da se oporavi. Oprovak nije tekao glatko, tacnije povreda je bila cudne prirode. Bol u koljenu nije prestajala pa su doktori vrsili razne testove i zahvate da bi ga potpuno izlijecili.
Gdje god da bude igrao slijedece sezone, bit ce mi i dalje jedan od drazih igraca. Sve navijace Bayerna je zaduzio da se prema njemu odnose sa postovanjem, a ako se pak odluci produziti saradnju, obezbjedit ce sebi mjesto medju vjecnim legendama Bayerna.
U ovom trenutku se Ribery oproavlja od sex skandala sa maloljetnom prostitutkom i vjerujem da je to jedan od razloga njegovog odugovlacenja sa konacnim odgovorom.
Ako je neko zaboravio sta se dogadjalo prosle godine da napomenem. Nakon sto su za njega raspitivali Chelsea i Real, Ribery je upravi Bayerna rekao da ako ga budu prodavali neka to bude Real. Nevjerujem da se tu mnogo toga promjenilo, iako je i tada, a i danas ima postovanje prema katalonskom klubu. Licno sumnjam da ce se Barca angazovati za dovodjenje Riberya.
Sto se tice njegove forme, tu je najvise kriva njegova ozlijeda. Dugo mu je trebalo da se oporavi. Oprovak nije tekao glatko, tacnije povreda je bila cudne prirode. Bol u koljenu nije prestajala pa su doktori vrsili razne testove i zahvate da bi ga potpuno izlijecili.
Gdje god da bude igrao slijedece sezone, bit ce mi i dalje jedan od drazih igraca. Sve navijace Bayerna je zaduzio da se prema njemu odnose sa postovanjem, a ako se pak odluci produziti saradnju, obezbjedit ce sebi mjesto medju vjecnim legendama Bayerna.
#divovi
Ribery + $ = Ibrahimović
[/quote]
Sumnjam moze samo za glavu zamjena nista + pare
Sumnjam moze samo za glavu zamjena nista + pare
Volim te Zeljo!!!
Dobri dresovi, mislim, fazon dobar, crveno bijele pruge na domacem, plavo bijeli na gostovanju, kao Atletik Bilbao brate!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Ma RiberY + $ =IbraHimovic cuj nemoze $ nama taj Kloc Ibrahimovic neTreba uopste jer se pokazalo da protiv InTera nema zive veZe o fudbaLu ako nema lopTe na tanjur iL ako je nekako ne smuLja svojom visinom..
A nevjerujem da Ribery uopste iDe jer kada je nakraju utakmice Bayern vs Bochum pocelo slavlje swi su prwo sjeli a RIBERY nes prico i onda swi ustali ale ale ale ale tako da.....
A nevjerujem da Ribery uopste iDe jer kada je nakraju utakmice Bayern vs Bochum pocelo slavlje swi su prwo sjeli a RIBERY nes prico i onda swi ustali ale ale ale ale tako da.....
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa obećao je da će im dati broj od one prostitutke.CoDe je napisao/la:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobar... moram i ja nabavitiMonolog je napisao/la:Pa obećao je da će im dati broj od one prostitutke.CoDe je napisao/la:
evo uli predstavio i svoju drugu polovicu
naime, kako je poznato, ulinator je rekao da njegovu (staru) funkciju ne moze obavljati jedan covjek. pored nerlingena sada je tu jung, zaduzen za markenting. u klubu je od '96-te, po profesiji stomatolog (pozdrav adnanu). 
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.