FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bajic je trenutno ponajbolji igrac Premier Lige uzimajuci u obzir njegove godine i napredak..Kad primi loptu miran je stalozen uspije i da je zagradi zadrzi proslijedi dalje itd. Zao mi je sto ide u Tursku jer haman svi nasi igraci moraju otic prvo malo desno na Istok pa onda neko prebaci lijevo na Zapad..Vise bi volio kada bi nasi klubovi uspijevali prodati igrace u lige SVicarske Belgije NJemacka 2 liga ili neke nizerazredne klubove A Italijanske nego sto moraju tamo ici u Tursku,Poljsku CEsku i slicno..Sljedeci koji ima ogroman potencijal je Memija ali cini mi se da je tu Dinamo Zagreb vec dobro zagrizao..
Bilo je perioda kada je Kvesic trebao ici za dobre velike pare sj.ebala ga povreda i eto na kraju za 115k pa onda Tomic pa Stanic prije Svraka Adilovic i na kraju ode skoro za bagatelu jbg ovdje je sve lutrija igrac propadne ko kauc za pola godine..
Bilo je perioda kada je Kvesic trebao ici za dobre velike pare sj.ebala ga povreda i eto na kraju za 115k pa onda Tomic pa Stanic prije Svraka Adilovic i na kraju ode skoro za bagatelu jbg ovdje je sve lutrija igrac propadne ko kauc za pola godine..
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Samo za one koji su propustili Ferencvaroša.....
[youtube][/youtube]
Nemojte propustiti i Standarda...
[youtube][/youtube]

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
joj raja sanjao sam tekmu, bio pun zapad pravo, i hiros ga zabio 1-0 i probudim se 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Trebala bi krenuti u momentu kad se igrači pojave u tunelu...manijakdokraja je napisao/la:
Kazu da je nemoguce tri minute pres tekmu zbog himne LE ? Pa kako su jucer grobari pjevali himnu, grmilo sve. Boli ih ku.rac za himnu LŠMU'MIN T.M. je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=70jbol0682c[/youtube] 3 min.pred utakmicu
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ako sta ne zabrljaju..FKZ1921 je napisao/la:Trebala bi krenuti u momentu kad se igrači pojave u tunelu...manijakdokraja je napisao/la:
Kazu da je nemoguce tri minute pres tekmu zbog himne LE ? Pa kako su jucer grobari pjevali himnu, grmilo sve. Boli ih ku.rac za himnu LŠ"MU'MIN T.M." je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=70jbol0682c[/youtube] 3 min.pred utakmicu
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
FKZ1921 je napisao/la:Ako sta ne zabrljaju..FKZ1921 je napisao/la:Trebala bi krenuti u momentu kad se igrači pojave u tunelu...manijakdokraja je napisao/la:Kazu da je nemoguce tri minute pres tekmu zbog himne LE ? Pa kako su jucer grobari pjevali himnu, grmilo sve. Boli ih ku.rac za himnu LŠ

-
- Kontakt:
Ma samo da ne pustaju onu himnu el, prosli pit dvije minute usralo mi se u ugodjaj. Prozivanje igraca pa Grbavica dok izlaze.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Kako ide prodaja karata...ima li gužve ???
Volio bih jednom ovu čuti...
Željina se pjesma čuje, na Koševu odjekuje,
Naprijed plavi nek se zna, ....Standarda,
Manijaka svak se boji, ko na Jugu s njim ne stoji,
Jug je naša sveta strana, po "rođenju" odabrana,
Kad bi plavu krv imali, nikad ne bi umirali,
Mi smo svjesni svega toga, i volimo Želju svoga...
Volim te Željo..

Volio bih jednom ovu čuti...

Mi smo svjesni svega toga, i volimo Želju svoga...

Volim te Željo..

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Ista meta isto odstojanje.MU'MIN T.M. je napisao/la:Samo za one koji su propustili Ferencvaroša.....
[youtube][/youtube]

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Bila bi prava furka prvo Jug pa zapad pa istok to bila ludnicaMU'MIN T.M. je napisao/la:Kako ide prodaja karata...ima li gužve ???
Volio bih jednom ovu čuti...![]()
Mi smo svjesni svega toga, i volimo Želju svoga...![]()
Volim te Željo..![]()
![]()
Sretno!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa gdje njega da sanjas od toliko igraca koji igraju?fedeltafrotta je napisao/la:joj raja sanjao sam tekmu, bio pun zapad pravo, i hiros ga zabio 1-0 i probudim se

- pcelar1921
- Kontakt:
trebalo je coloniu POZVAT DA IZAĐE IZ HELIKOPTERA POLA SATA PRED UTAKMICU I ZAPJEVA OVU
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jug je naša sveta strana, po "rođenju" odabrana,....CARSON je napisao/la:Bila bi prava furka prvo Jug pa zapad pa istok to bila ludnicaMU'MIN T.M. je napisao/la:Kako ide prodaja karata...ima li gužve ???
Volio bih jednom ovu čuti...![]()
Mi smo svjesni svega toga, i volimo Želju svoga...![]()
Volim te Željo..![]()
![]()
Ovdje bi rasulo nastalo, jer bi pola tribe zapjevalo "po Islamu odabrana".....
Mislim da nije vrijeme za eksperimente. Treba im jaka i sinhronizovana podrska gdje cemo ako nista igrace Standarda dovesti u stanje gdje ce im se noge odsjeci makar prvih 20 min, a ti cak moglo djelovati sve do kraja prvih 45 min.
Sjecam se vrlo dobro utakmice na Marakani, igrali Crvena Zveda vs. FC Girondins de Bordeaux gdje su se gostima upravo noge odsjekle. Tada Zvezda nije imala igrace koji bi taj momenat mogli iskoristiti, ali ja sam ubijeden da ovi nasi momci to mogu vecearas....

-
- Kontakt:
hahahah ne znam burazeru tako se zalomilopirlo10 je napisao/la:Pa gdje njega da sanjas od toliko igraca koji igraju?fedeltafrotta je napisao/la:joj raja sanjao sam tekmu, bio pun zapad pravo, i hiros ga zabio 1-0 i probudim seOn ga nece veceras sigurno zabiti.

ocekujte lokomotivu na istoku u novom sjaju od sljedece tekme

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

fedeltafrotta je napisao/la:hahahah ne znam burazeru tako se zalomilopirlo10 je napisao/la:Pa gdje njega da sanjas od toliko igraca koji igraju?fedeltafrotta je napisao/la:joj raja sanjao sam tekmu, bio pun zapad pravo, i hiros ga zabio 1-0 i probudim seOn ga nece veceras sigurno zabiti.
![]()
![]()
ocekujte lokomotivu na istoku u novom sjaju od sljedece tekme![]()

u pm stomak me počeo zezati, to mi samo Željo može uraditi
hajde više istrčite na teren da zagrmimo

hajde više istrčite na teren da zagrmimo

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Srce na teren, znoj na dresove, glave na kopačke, dušu za manijake....
Učinite nas ponosnim, bez obzira na rezultat!
Učinite nas ponosnim, bez obzira na rezultat!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube] [youtube][/youtube]
OVO NAM TERBA VECERAS!
SVI KAO JEDAN! JAKO DO KRAJA!
NEMOJTE POSUSTAJATI AKO PRIMIMO GOL, VRATIT CEMO SE!
OVO NAM TERBA VECERAS!
SVI KAO JEDAN! JAKO DO KRAJA!
NEMOJTE POSUSTAJATI AKO PRIMIMO GOL, VRATIT CEMO SE!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sretno večeras!
Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, 7republictz, mavi, Sommersby i 46 gostiju.