Batva je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:

sad ja htjedoh nesto slicno napisati.Nije njima dzaba ukinuta tema Sarajevskog derbija, brzo odu u nepotrebne i bezveze rasprave.
Pastrmka vs tuzlaci puno bolje izgleda, on njih natjera da slike svojih zgrada postavljaju

Ti navijas za Velez, a do Vrapcica bolan ne znas otici. Svaka tekma koja pocinje, covjek moljaka po netu da mu javljaju rezultat i izvjestaje, a nema sta sa Velezom 'bajagi nije prosao nekad davno, u vrijeme otomana. Tipa Pastrmka
Kad sam sa balkona uz Tuzlaka gledao tekme, ti si po Mircu ljude spopadao da ti izvjestavaju o Velezu.

Moj momcicu da znas kad je rodjenisa isao na utakmice ,vjerovatno te babo ni u mudima nije nos'o

i umjesto da se drzis podalje od ove teme, s obzirom da si davno obecao kako neces ovdje slova napisati, a ti se nastavio provaljivati pa ces mi opet za dan- dva otkriti svoj identitet

kad te opet stigne bolna i neumoljiva istina koja kaze da u historiji navijaca iz Tuzle nema gostovanja u Mostaru kod Veleza ( osim jednog junackog poduhvata 11 momaka), a onda ti babo isprica kako su jedne godine navijaci Veleza protutnjali kroz tvoju lijepu Tuzlu i do dana danasnjeg se takvo nesto nije ponovilo.Pozdravi mi raju iz stare garde i malo ucite djeco od njih,ne igrajte se navijaca, to zna biti bolno i opasno i o tome vam vasi mogu puno pricati
PS pozdrav i postovanje za @ solinasa, momka koji pored silnih forumasa slobodasa iz daleke dijaspore yeba mamicu lafo mangupima i spasi cast i obraz novije generacije fukara i zaustavi verbalni linc vaseg spasioca gospodina Husica, a ovaj mu se gospodski oduzi.Ucite djeco, ucite...
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..