Mlade ne mogu igrat a kad je egal zavrsnica svaka se boji preuzet odgovrnost osim zene trenera, a ona ima dobru

mahy.i tako i daljee bez medalje. Tuzla daje Zelji sampionat. Vuci siti a ovce na broju.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ma da, 3:3TaRgEt_ je napisao/la:Traktorista je napisao/la:Ako bi sve ekipe na kraju imale 4:4 omjer, ko bi bio prvakTaRgEt_ je napisao/la:KAo sto sam i predpostavio zadnje kolo ce sve da odlucuje , nikada zanimljivije nikada bolje .....
3:3 mislisa odlucivao bi medjusobni omjer između međutim i ako bi se tu krug zatvorio a evo sve su sanse moguce onda koš razlika inace u zadnjoj tekmi MK 35:28 Zeljeznicar na poluvremenu
Tuzlakurbalija je napisao/la:Mk sa ovom ekipom u igri klupom ,str. stabom. i nosiociima igre (zakula ,Deura)lice na iscjedjen limun.
Mlade ne mogu igrat a kad je egal zavrsnica svaka se boji preuzet odgovrnost osim zene trenera, a ona ima dobru![]()
mahy.i tako i daljee bez medalje. Tuzla daje Zelji sampionat. Vuci siti a ovce na broju.![]()
Da se sve zna i dogovara,onda bi Zeljo vec davno bio 1 i uveliko slavio titulu,a ne da se ne zna do zadnje utakmiceposmatrač je napisao/la:Tuzla uzela Kup, Željo prvenstvo i... ne znam ni zašto se igra prvenstvo kad se sve unaprijed dogovara.
amertiger je napisao/la:Nego mene zanima oce biti organizovan o+dolazak Maniaca na utakmicu?? Ako neko slucajno zna, inace bih pitao na drugoj temi ali nema teme o KK Zeljeznicaru pa sam morao ovdje da postaim pitanje.
I kad se igra ovo posljednje kolo?
KK_Bosna je napisao/la:ja stvarno ne znam ko je losiji - bajkusa ili jurcenko.
toliko glupih i nepromisljenih poteza sa obje strane su i dovele utakmicu u egal
jurcenko - lik je stvarno izgubljen. pa zeljo ima samo demirovicku pod kosem i kad sam vidio prvu petorku rekoh targetu "ovo je pametno, zeljo nema centra, normalno da ce napasti demirovicku sa maksimovic i zubak" ... al umjesto da se lopta spusta jeleni, neke se trojke sutiraju, crnkinja glumi jamala crawforda (sama protiv svih)... i tu demirovicka zabije 20 i kusur poena prije nego konacno ispadne...
bajkusa - jel ona zna koliko igracica ima pravo uvesti? bajicka ne moze bazen pogoditi, gagicka igrala dobro dok je imala snage, pocela na skrge disati pred kraj a vrancicka presjedi utakmicu na klupi. pa kad je zaigrala sa dva playa (bajic-gagic) tu se tek vidjelo da ne ide nikako, al jok... onda kad je demirovicka ispala ona stavlja baletic na 4 a kovacevic na 5? genijalno, nema sta. tu je jelena zabila jedno 10 poena. onda neke zone koje ustvari nista ne pokrivaju (sreca pa ona johnson iz jedinstva ne zna poloziti loptu na prazan kos)... a mala dzinic sjedi na klupi cijelu utakmicu... ma uzas, uzas, nemam sta drugo reci.
da je na klupi bilo kojeg tima bio jedan edo omanic, bilo bi +20 za njegovu ekipu.
sudjenje zaista ne bih komentarisao. babic je navlacio za zelju, a ostala dvojica ne znaju. valjda msle da sude rukomet, jedno 10 puta su pravljeni preofirni trokoraci![]()
sve u svemu, zelji zasluzeno titula, jedinstvo je bilo blizu sto mi je veoma drago, mladi krajisnik najvece razocarenje a celik je za mene najvece iznenadjenje. prije pocetka sam rekao da nece uzeti nijednu tekmu a eto uzese sampionke
kurbalija je napisao/la:Procito sam i ne mogu vjerovat.
Protec ce jos puno vode bosnom do vi TUPSONI shvatite sta su
genijalni treneri tjeli odigrat. Al nemaju s kim.
Oni su definitivno visi nivo koji ni igracice ni publika ne kontaju.
A onda dodje vlast u pisti i duvaju li duvaju.
I prodje ipak jas jedna interesantna sezona.
nauci se osnovnoj kulturi. kad ti ovaj sedmodnevni ban istekne pojasni "sta su genijalni treneri tjeli odigrati"kurbalija je napisao/la:Procito sam i ne mogu vjerovat.
Protec ce jos puno vode bosnom do vi TUPSONI shvatite sta su
genijalni treneri tjeli odigrat. Al nemaju s kim.
Oni su definitivno visi nivo koji ni igracice ni publika ne kontaju.
A onda dodje vlast u pisti i duvaju li duvaju.
I prodje ipak jas jedna interesantna sezona.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.