Malta, Hrasno...BlueFamily je napisao/la:Čvila cijela Plavo-Bijela,tako nešto je i na Pofalićima danas, za dalje ne znam..Od ranih jutarnjih sati svi smo u Plavom!!!!!!Jaozinho22 je napisao/la:Imal atmosfere u gradu,kakva je situacija ? Vioril se plavo ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ne znam na kakve Pofalice ti mislis, ali ovo ovdje pitarska mahala 1/1. Valjda to potvrdjuje i 200 metara dug grafit kod energoinvestaBlueFamily je napisao/la:Čvila cijela Plavo-Bijela,tako nešto je i na Pofalićima danas, za dalje ne znam..Od ranih jutarnjih sati svi smo u Plavom!!!!!!Jaozinho22 je napisao/la:Imal atmosfere u gradu,kakva je situacija ? Vioril se plavo ?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zna li se slucajno kad ce bus sa njihovim kroz grad do Koseve od Radon Plaze?
Treba ih malo prestrasiti sa atmosferom. Naravno nista huliganski, ali makar pored ceste stati i navijati..
Sjecam se da je jednom Torcida pjevala cijelu noc igracima Rome ispred Hotela..

Treba ih malo prestrasiti sa atmosferom. Naravno nista huliganski, ali makar pored ceste stati i navijati..
Sjecam se da je jednom Torcida pjevala cijelu noc igracima Rome ispred Hotela..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 avg 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne sekiram se ja za posjetu, bice nas. Samo hrabro pa sta bude. Hvala im za sve do sad!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ja sam spremio paradajz i cekam ih.......DzoleZeljo je napisao/la:Zna li se slucajno kad ce bus sa njihovim kroz grad do Koseve od Radon Plaze?
-
BlueFamily
- Kontakt:
Svrati ljubi te brat kod Muje u Tuborg pa ću te pitatbankai je napisao/la:Ne znam na kakve Pofalice ti mislis, ali ovo ovdje pitarska mahala 1/1. Valjda to potvrdjuje i 200 metara dug grafit kod energoinvestaBlueFamily je napisao/la:Čvila cijela Plavo-Bijela,tako nešto je i na Pofalićima danas, za dalje ne znam..Od ranih jutarnjih sati svi smo u Plavom!!!!!!Jaozinho22 je napisao/la:Imal atmosfere u gradu,kakva je situacija ? Vioril se plavo ?Ali eto, ima nas par sto smo i u plavom.
Samo GRLA I DLANOVI 90+!!!!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Evo jedna plejlista, HAJDEEEEEEEEEEE ŽELJOOOOOOOOOOOOO
https://www.youtube.com/watch?v=VcfeANx ... bi&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=VcfeANx ... bi&index=2
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
-
BlueFamily
- Kontakt:
Vidjoh i ja ovo sad,ovom momku kip sagradit! Ko god da je burazeru da Bog da dobio i hairli ih potrošio!fedeltafrotta je napisao/la:
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Pa ga je ponistio, il bolje da se kladio sa kompa, ne bi placao porezfedeltafrotta je napisao/la:
embrace the chaos
- corleone87
- Kontakt:
Daj zaigraj, zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921 
PS:Bice oko 5-10 Ferencovih navijaca veceras sa nama
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sve krenem odigrati listić i uz našeg keca uklopiti još koji rezulat al brate ne mogu razmišljati nema šanse 
Fudbalski klub Željezničar u zadnjih mjesec dana zaradio je ogromne novce za naše uslove od transfera i nastupa u Evropskoj ligi.
Prelaskom Edina Džeke u Romu Željo će dobiti 1.173.000 KM, ako se bude radilo o transferu od 20 miliona eura.
Od Kvesićeve prodaje u Antalyaspor Plavi su zaradili 225.000 KM, dok bi od Bajićeve prodaje u Konyaspor tim s Grbavice trebao inkasirati 978.000 KM.
Od nastupa na evropskim utakmicama Plavi su zaradili do sada 1.230.000 KM.
Na kraju dolazimo do cifre da je Željezničar u zadnjih mjesec dana zaradio preko 3,6 miliona KM i to bez večerašnje utakmice.
Treba napomenuti da bi prolaskom Željezničara u naredni krug kvalifikacija za Evropsku ligu svoju kasu podebljao za još pola miliona maraka.
Nadam se da je za baju bar pola miliona KM veca ponuda
Misli čovjek na urbani donji dio Pofalića. Naravno da ne misli na ove novopridošle na brdima.bankai je napisao/la:Ne znam na kakve Pofalice ti mislis, ali ovo ovdje pitarska mahala 1/1. Valjda to potvrdjuje i 200 metara dug grafit kod energoinvestaBlueFamily je napisao/la:Čvila cijela Plavo-Bijela,tako nešto je i na Pofalićima danas, za dalje ne znam..Od ranih jutarnjih sati svi smo u Plavom!!!!!!Jaozinho22 je napisao/la:Imal atmosfere u gradu,kakva je situacija ? Vioril se plavo ?Ali eto, ima nas par sto smo i u plavom.
Treba napravit prijateljstvo sa njima, docekat ljude da valja.corleone87 je napisao/la:Daj zaigraj, zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921
embrace the chaos
Zeljo 1Žvaka je napisao/la:Sve krenem odigrati listić i uz našeg keca uklopiti još koji rezulat al brate ne mogu razmišljati nema šanse
Hajduk x2
West Ham 2 ( nema sanse da ispadnu od ove astre)
Kvota je ja mislim oko 20
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Ja odigrao 6 listica. Na svih 6 zeljo prolaz 
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
I kod mene je kec na tri listica, dabogda se oparili veceras.manijakdokraja je napisao/la:Ja odigrao 6 listica. Na svih 6 zeljo prolaz
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Neandertalac
- Kontakt:
Igraj Zeljo, igraj i pobijedi.
Iako je off, interesantno da na ibrakovicibrakovic.ba nema niti jedan clanak trenutno o tekmi. A zato mozemo svakodnevno citati o fantomskim nezvanicnim milionskim ponudama, igracima koji satro dolaze, odlaze, pregovaraju itd.
Zeljo vas je digao na noge u vakat kad vas je citalo hiljadu ljudi. Aferim
Iako je off, interesantno da na ibrakovicibrakovic.ba nema niti jedan clanak trenutno o tekmi. A zato mozemo svakodnevno citati o fantomskim nezvanicnim milionskim ponudama, igracima koji satro dolaze, odlaze, pregovaraju itd.
Zeljo vas je digao na noge u vakat kad vas je citalo hiljadu ljudi. Aferim
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ibrakovicibrakovic.ba hahhaa dobro si skontao ime
...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, DoktorXabaras, Paromlinac i 25 gostiju.