FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj portal karineta teska i "komentator" je otisao i onaj koridas Zametica msm da cak
fali novinara,a ignorisu nas nema sta ili su propali.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
frootloops
- Kontakt:
Slazem se, SRAMOTA! Predstavljamo drzavu, grad, mogao je biti bar jedan kvalitetan clanak. Mi cemo nastavljati klikat jer smo glupi!Neandertalac je napisao/la:Igraj Zeljo, igraj i pobijedi.
Iako je off, interesantno da na ibrakovicibrakovic.ba nema niti jedan clanak trenutno o tekmi. A zato mozemo svakodnevno citati o fantomskim nezvanicnim milionskim ponudama, igracima koji satro dolaze, odlaze, pregovaraju itd.
Zeljo vas je digao na noge u vakat kad vas je citalo hiljadu ljudi. Aferim
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
U koliko je sati okupljanje Manijaka na mostu Dilberovica 
Svi do jednog navijati veceras:JUG,ISTOK,ZAPAD nebitno!!!
Sad nam je prilika iskazati se u najboljem svjetlu i momcima pruziti podrsku s tribina. Oni su to itekako zasluzili. Na kraju krajeva i Željo je zasluzio veceras veliki rezultat. Medutim, moramo biti jedinstveni, SVI DO JEDNOG!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!!
Sad nam je prilika iskazati se u najboljem svjetlu i momcima pruziti podrsku s tribina. Oni su to itekako zasluzili. Na kraju krajeva i Željo je zasluzio veceras veliki rezultat. Medutim, moramo biti jedinstveni, SVI DO JEDNOG!
17:00 okupljanje. 17:30 se krece prema Hadisonu.Slobodanpad1945 je napisao/la:U koliko je sati okupljanje Manijaka na mostu Dilberovica
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
-
BlueFamily
- Kontakt:
Evo zadnji put da napišem , više se neću prijavljivat do sutra.
Mi smo najveća prednost,dok mi pjevamo,stvaramo pritisak,oni se useru a naši krenu naprijed.Cijelu utakmicu samo pjesma,konstantan pritisak na igrače i na sudiju.Moramo to radit.Kada naši pogriješe aplauzom ih nagradit,a ne psovkama, to je najbitnije!
Zato SVI GRLA I DLANOVE 90+!
Mi smo najveća prednost,dok mi pjevamo,stvaramo pritisak,oni se useru a naši krenu naprijed.Cijelu utakmicu samo pjesma,konstantan pritisak na igrače i na sudiju.Moramo to radit.Kada naši pogriješe aplauzom ih nagradit,a ne psovkama, to je najbitnije!
Zato SVI GRLA I DLANOVE 90+!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Neandertalac je napisao/la:Igraj Zeljo, igraj i pobijedi.
Iako je off, interesantno da na ibrakovicibrakovic.ba nema niti jedan clanak trenutno o tekmi. A zato mozemo svakodnevno citati o fantomskim nezvanicnim milionskim ponudama, igracima koji satro dolaze, odlaze, pregovaraju itd.
Zeljo vas je digao na noge u vakat kad vas je citalo hiljadu ljudi. Aferim
Auuuuuuuuu
Bude ponekad, npr izmisljeni clanak da Jankovicu iz Veleza se slagalo za pare. Momak zvao klub i izvinjavao se... Drago mi je da su ljudi vidjeli neke stvari, mada ce ko god napiso nesto protiv ibrakovicibrakovic.ba biti banovan al hajde... Pogledajte cistku na pdf o Sarajevo, ko se god pobunio protiv Lepog ban fasovo, a Aco ih uredno ubjedjuje da je on IN...
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Hebes ih sveeee.. jos malo i krecemooooooooooo
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
a sto ce te ban sto istinu govoris svasta pa nije ovo diktatura
Senad1921 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Igraj Zeljo, igraj i pobijedi.
Zeljo vas je digao na noge u vakat kad vas je citalo hiljadu ljudi. Aferim![]()
Auuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Bude ponekad, npr izmisljeni clanak da Jankovicu iz Veleza se slagalo za pare. Momak zvao klub i izvinjavao se... Drago mi je da su ljudi vidjeli neke stvari, mada ce ko god napiso nesto protiv ibrakovicibrakovic.ba biti banovan al hajde... Pogledajte cistku na pdf o Sarajevo, ko se god pobunio protiv Lepog ban fasovo, a Aco ih uredno ubjedjuje da je on IN...
- corleone87
- Kontakt:
Valjda nece biti kise veceras,poce grmiti..
@bistrikboy ne budalesaj..
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 06 avg 2015, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma komete da padaju...corleone87 je napisao/la:Valjda nece biti kise veceras,poce grmiti..
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako nađete stream za mobitel, šaljite na pp. Nemam TVa, a treba ovo pogledat. Ako uspijem pokrenuti radi neta, jer ne valja ništa. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Senad_tm87
- Kontakt:
Listić fejk, ko ne vjeruje nek provjeri na premierovoj stranici xDfedeltafrotta je napisao/la:
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
vece sranje nisam odavno procitao!bistrikboy je napisao/la: Treba im **** mater,ne treba nam nikakvo navijacko prijateljstvo s nekom grupom gdje nema muslimana.
moj i tvoj Zeljo su ocito dva svijeta razlicita!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
- bistrikboy
- Kontakt:
pa ovi s bistrika im glave porazbijali sad kad su bili,nisu znali gdje su krenulicorleone87 je napisao/la:Valjda nece biti kise veceras,poce grmiti..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nek` neko potvrdi da sam upravo ovo procitao posto ne vjerujem ocima da si bas ti ovo napisao?bistrikboy je napisao/la:
Treba im **** mater,ne treba nam nikakvo navijacko prijateljstvo s nekom grupom gdje nema muslimana.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Valjda nece padati veceras, pocelo da grmi... nebi nikako valjalo
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Rooney88 je napisao/la:Nek` neko potvrdi da sam upravo ovo procitao posto ne vjerujem ocima da si bas ti ovo napisao?bistrikboy je napisao/la:
Treba im **** mater,ne treba nam nikakvo navijacko prijateljstvo s nekom grupom gdje nema muslimana.
Vjerovatno misli sto se sve desilo na primjeru kona, UD od podrzavanja pe.dera, protesta protiv muslimana i sl...
Zadnja izmjena: Senad1921, dana/u 06 avg 2015, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
- plavanacija
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:pa ovi s bistrika im glave porazbijali sad kad su bili,nisu znali gdje su krenulicorleone87 je napisao/la:Valjda nece biti kise veceras,poce grmiti..
@bistrikboy ne budalesaj..Kakva ba prijateljstva nek' se nose u qrac.Dali smo im podrsku dosta ba.Bolje bi bilo da se mi između sebe sprijateljimo.
A svakako je gro manijaka sada skliznuo u desno.
Dzole pljujete turke gdje stignete i Arape naravno,ali je zato neko iz Bg cool raja pa ih vodimo na cevape.Bosnjaci.
Malo seres vis enego sto bi trebao, nemoj mi vrijedzati klub i svoje primitivno razmisljanje zadrzi za sebe!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: mavi, onajlikk, Perotti, Zeljoo1921 i 30 gostiju.