Postavim jedno konkretno pitanje, niko da odgovori, a kad treba suplju bacati, svi ulijecu, ybteakisarajevo92 je napisao/la:Mrzi me citat unazad, mozda je vec bilo pitanje, da li ce biti moguce kupiti karte na Kosevu, oko 19h?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Don't believe the hype.
- champions1921
Odgovorio ti je neko cini mi se.. Bice karata, osim mozda za jug..akisarajevo92 je napisao/la:Postavim jedno konkretno pitanje, niko da odgovori, a kad trenu suplju baciti, svi ulijecu, ybteakisarajevo92 je napisao/la:Mrzi me citat unazad, mozda je vec bilo pitanje, da li ce biti moguce kupiti karte na Kosevu, oko 19h?
BUDI ŽELJO !!!
Trebalo bi bit sve osim juga, mozda i za istok bude problema, zapada ce biti 100%akisarajevo92 je napisao/la:Postavim jedno konkretno pitanje, niko da odgovori, a kad treba suplju bacati, svi ulijecu, ybteakisarajevo92 je napisao/la:Mrzi me citat unazad, mozda je vec bilo pitanje, da li ce biti moguce kupiti karte na Kosevu, oko 19h?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Evo me idem na Ciglane hahafedeltafrotta je napisao/la:aharaK ako si u blizini ciglana javi se imas pivu
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Moram se ugristi za jezik, evo ima jedan clanak o nama - "hiljadu maraka na Želju!"
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Daj bitrikboy nemoj tisra ,neka momaka ne treba nesto ekstra ali da posmatraju Zelju su svi dobro dosli. Kad onaj iz vojkovica moze igrati za nas I Dzole nas prozivati na forumu zbog Palestine uz to Bog nam poslati aldina muslimana ,eh onda pusti I ove nek navijaju.
btw kakvo bratstvo pa necemo se lizat ko anamo oni
Samo nek se bore na terenu I srce na teren pa sta Bog da.
btw kakvo bratstvo pa necemo se lizat ko anamo oni

Samo nek se bore na terenu I srce na teren pa sta Bog da.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Vala s obzirom da dolazis izvan Sarajeva i sjecam se i prosli put si bio i bio najpozitivniji ovdje, i od mene imas pivu ako zelis.AsharaK je napisao/la:Evo me idem na Ciglane hahafedeltafrotta je napisao/la:aharaK ako si u blizini ciglana javi se imas pivu
Posalji mi broj mobitela na pp, ja sam oko pola 7 na ciglanama pa da te i ja pocastim.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Ma joj ljudi kakvo to, vidimo se 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Re: RE: Re: FK Željezničar
A koji ce ti qrac plakat zivota ti.....CARSON je napisao/la:cuj sta treba uraditi ,evo sinoc sam bio u gradu ma nigdje nisam vidio bilo kakv plakat za utakmicu vjeruj mi da je to smjesno
De ba ne ttazite dlaku u jajetu.....
- zenicacelik
- Kontakt:
kakva je atmosfera u dgra??????
ocekujel se stadion pun ili....????
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Ako bude 20-25 hiljada, niko sretniji od mene.zenicacelik je napisao/la:kakva je atmosfera u dgra??????
A atmosfera, pa drug Zeljo igra, kakvo je to pitanje?

Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
- plavanacija
- Kontakt:
Vaaradero goriiii 

-
- Kontakt:
nisam skonto da se i 20 godina nakon rata ovdje prebrojavaju vjerska (a sta je sa ateistima?) i nacionalna krvna zrnca. reko ja da je pukao onaj fini građanski sloj Sarajlija pred rat pa je normalno da Sarajevo danas ima mnogo vise navijaca od Zelje. Jer, osamdesetih to je bilo skoro pola-pola, bez obzira sto ljudi koji naseljavaju grad iz nekog razloga imaju potrebu da mu se ulizuju pa je i navijanje sa istoimeni klub dio toga...ne znam koliko je cinicna opaska frajera sa Bistrika (ili odakle vec) vec da je Osim - najveca legena kluba. A jeste. Odreci se legnede znaci odreci se sebe. A nije jedina, naravno... Kako se moze o tome razmisljati a ici da navijas da neki Kosoric, Blagojevic ili Odovic (Oda je kolko ja znam Srbin) ili ko vec danas ili bilo kad odradi nesto za klub? Sumnjiv je i Bajic? A nije, ****, zove se Rijad....H, HA..Uh, kolko mi je godra sto sam bio Zeljovac u ONA vremena. Sretno veceras i nek "pravi" (nas) igrac zabije gol! Šalim se. Nisu velike sanse, ali ko zna. Mozda je navijacima kljucna utakmica danas, ali Odovicu je to ona u nedjelju. Ako ne uzme tri boda - ode. Pa ce valjda biti sve ok?.
pa
Sta promasi cni Ćuriću?!
pa
Sta promasi cni Ćuriću?!
- zenicacelik
- Kontakt:
flwz je napisao/la:Ako bude 20-25 hiljada, niko sretniji od mene.zenicacelik je napisao/la:kakva je atmosfera u dgra??????
A atmosfera, pa drug Zeljo igra, kakvo je to pitanje?

Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Puno srece veceras i da vas gledamo sto duze u EL a uvijek ste bili i bit cete veci klub od rezimasa
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- plavanacija
- Kontakt:
Malo ga ponjelo, sve je to normalno, ovdje je tema Zeljo!!!!!! Srce ce mi stati od Euforije...
Kako god zavrsilo, Zeljo mi te volimo
Kako god zavrsilo, Zeljo mi te volimo
Antolović, Memija, Mladenović, Kosorić, Bogdanović, Hadžiahmetović, Blagojević, D. Sadiković, Kokot, Đelmić i Bajić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel HAdziahmetovic zamjena za Kvesica
Beganovic, Diata, Sadikovic E. - izmjene.Virtu4l je napisao/la:Antolović, Memija, Mladenović, Kosorić, Bogdanović, Hadžiahmetović, Blagojević, D. Sadiković, Kokot, Đelmić i Bajić
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako li njih povezazgembo89 je napisao/la:Jel HAdziahmetovic zamjena za Kvesica

Amir je buduci zadnji vezni repke, a zamjena za Kvesu je Mladenovic
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.