BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Eo Brejk Smith. Poklanja mu brown
Smith znaci protivnik za polufinale,dreddy se haman puhno pa mu se nije igralo
,kako se zrijeb otvara,onda vjerovatno polufinale protiv svicarskog veterana chiudinelija,finale se namece ko logican slijed dogadaja a tamo onda je sve moguce bas kao i protiv berankisa 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ovo se mora iskoristiti, valjda je i Mirza svjestan toga, finale je pod moranje ovdje nakon ovoga.. a i marcel bi mogao ispusiti do finala tako da se jos jedna ch titula smijesi nasem teniseru.. idemo mirzoni 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
alex1991 je napisao/la:Smith znaci protivnik za polufinale,dreddy se haman puhno pa mu se nije igralo,kako se zrijeb otvara,onda vjerovatno polufinale protiv svicarskog veterana chiudinelija,finale se namece ko logican slijed dogadaja a tamo onda je sve moguce bas kao i protiv berankisa
S tim da Berankisa i Granollersa ne možeš poredit. Richardas je klasa za njeg
-
thelightblue
- Kontakt:
Kraj turnira za Basica, nadam se. Nevjerovatno kako covjek mozda biti Top150, ici kuci.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Odskakuci sa temethelightblue je napisao/la:Kraj turnira za Basica, nadam se. Nevjerovatno kako covjek mozda biti Top150, ici kuci.
Na betonu jeste,mada mislim da ce granollers ispasti i prije finala,vece sanse po meni za finale ima pobjednik cetvrtfinala izmedju Donskoya i Kravchuka,ali ako mirza nastavi svoju trenutnu igru mislim da je prvi favorit za osvajanje turnira.remA1 je napisao/la:alex1991 je napisao/la:Smith znaci protivnik za polufinale,dreddy se haman puhno pa mu se nije igralo,kako se zrijeb otvara,onda vjerovatno polufinale protiv svicarskog veterana chiudinelija,finale se namece ko logican slijed dogadaja a tamo onda je sve moguce bas kao i protiv berankisa
S tim da Berankisa i Granollersa ne možeš poredit. Richardas je klasa za njeg
Kakva je šansa da dobije wild Card za us OPEN ako osvoji i ovaj turnir
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
thelightblue
- Kontakt:
0%AnelMid je napisao/la:Kakva je šansa da dobije wild Card za us OPEN ako osvoji i ovaj turnir
Basic nije igrac Grand Slam nivou - prvo, a drugo - nije iz SAD.
Osvajanje turnira bi mu značilo samo tako, jer bi bio nosilac na kvalama USOa
Svaka cast Mirza,samo da nastavi ovako kad mu se vec otvorila prilika za finale,sad je bas lijepo vidjeti 143 mjesto,prije se uvijek vrtio 200-250 . Hajmo mirza do TOP 100 11
FK Sarajevo !
-
nodyamidza
- Kontakt:
Upravo tako, nema nijedan mec na Grand Slamovima. Na US openu vrijede druga pravila u odnosu na Wimbledon ( mislim na WC ). Tad mislim da se govorilo da osvajac NEWPORTA ima veliku sansu da dobije WC da igra na Wimbledonu.thelightblue je napisao/la:0%AnelMid je napisao/la:Kakva je šansa da dobije wild Card za us OPEN ako osvoji i ovaj turnir
Osvajač Newporta baš i nema šansu da dobije pozivnicu, pošto se Newport igra poslije Wimbledona, pozivnice dobiju Britanci i možda neko iz Australije ili SAD, zbog dogovora saveza, i možda neko ko na travi prije Wimbledona ostvari dobre rezultate, što na ATP-ovima što na Challengerima.nodyamidza je napisao/la:Upravo tako, nema nijedan mec na Grand Slamovima. Na US openu vrijede druga pravila u odnosu na Wimbledon ( mislim na WC ). Tad mislim da se govorilo da osvajac NEWPORTA ima veliku sansu da dobije WC da igra na Wimbledonu.thelightblue je napisao/la:0%AnelMid je napisao/la:Kakva je šansa da dobije wild Card za us OPEN ako osvoji i ovaj turnir
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
nodyamidza
- Kontakt:
Moja greska, valjda od tekme sam puko. Mislio sam na challenger u Ilkeyu. Pred mec Mirze sa Kudlom govorilo se da bi osvajac Ilkeya trebao dobiti WC za Wibledon.
To si upravu, i pobjednici ostalih turnira na travi se mogu nadati pozivnici, dok za ostale turnire to na vrijedi, osim u slučaju da savez to dodjeljuje, kao što se zbrajaju bodovi sa Challengera na Američkoj šljaci, pa pobjednik dobije pozivnicu za RG, ili iz ove trenutne serije Challengera po Americi, pa će najbolji dobiti WC za USO, al' to vrijedi samo za domaće igračenodyamidza je napisao/la:Moja greska, valjda od tekme sam puko. Mislio sam na challenger u Ilkeyu. Pred mec Mirze sa Kudlom govorilo se da bi osvajac Ilkeya trebao dobiti WC za Wibledon.
Ontopic: Mirzoni do titule
Sutra ide lagano do polufinala, gdje ga čeka odličan žrijeb
Granollers je obična kanta od igrača, pa Futures igrač Rumenov ga pati do 7-5 u prvom
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Pa zar se lista nije pravila 03.08, bilo bi super kada bi se to desilo mada u TOP 220 ili dokle ce vec ici lista za kvale ima dobrih igraca na betonu. Bilo bi idealno kada bi ga zapala neka tri sljakasa da ih Mirza razbijeshminka je napisao/la:Osvajanje turnira bi mu značilo samo tako, jer bi bio nosilac na kvalama USOa
U svakom slucaju imamo naseg Dzumija u MD-u
Jeste ulazna lista, nositelji se određuju pred same kvalifikacije
Mirzi bi vjerovatno i finale u Segoviji bilo dovoljno za status nositelja u kvalama USO jer ce biti jos otkaza i pomjeranja prema naprijed po vise osnova. Status 'seeded' bi bio snazan vjetar u ledja za MD, ili bar trece kolo kvala, jer ovu formu mora iskoristiti za jaci iskorak i bar poziciju blizu Top 100. Dosta je bilo patnji po ch i radovanja cetvrtfinalima kao da je titula u pitanju!
@sminko, neka ti se i Pouille napokon ugurao u Top 70!
@sminko, neka ti se i Pouille napokon ugurao u Top 70!
Jucer 1.25,danas 1.30 kvota na mirzu,uvidjeli i bukmejkeri da se mirza ne sali i da ne misli prestati pobjedjivati 
Znači danas NB 18:00 i bit će stream 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.