bistrikboy wrote:
Treba im **** mater,ne treba nam nikakvo navijacko prijateljstvo s nekom grupom gdje nema muslimana.
Čakijaš ne mere biti svako.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bistrikboy wrote:
Treba im **** mater,ne treba nam nikakvo navijacko prijateljstvo s nekom grupom gdje nema muslimana.
Problem posjetitelja ovog foruma je taj sto sve shvaca bukvalno.Ne razumije sta je satira.Ja znam ko je bogu dodijao sa GOSK-om...i volim im sjedati na muku,uzivam.Znam sta im je bolna tacka...selo pored Capljine ispred metropole Tuzle.To da su ljudi a ne priprosti i ograniceni papci,docekali bi svoje levate od igraca i ocitali im bukvicu nakon poraza od Slavije.Ponavljam po tisuciti put...nisu ovisili od drugih rezultata,kupili su prije od GOSK-a...nisu smijeli izgubiti dva razlike i boli ih njeznik za ostale rezultate.Ali gle cuda,oni izgube,i kriv im Velez,kriv im Zeljo...oni nisu.Tu su se pokazali kao pravi papani,ono tupi pomalosamoposteno je napisao/la:cuj pranje obraza jel te stid imalo pranje obraza je kad te ljudi gaze godinama a ti se poslije njima uvlacis u supcic GOSK...mene cudi da ti nisi za zrinski poceo navijattepsija je napisao/la:Tepsija se nije zanio.Dijaspora do 1995...moze se i bez njihovih kruna i zlota...to je pranje obraza...zal i nostalgija.To su karinasi.
Da.Imam stan u vlasnistvu kraj samog stadiona.tepsija je napisao/la:Papak,uprava je smijenjena.Gdje je tvoja zgrada?Ono kad dodjes ljeti...Blizu Tusnja?
seljacinoooooooooo idi drkaj desnom i zamisljaj svedjankuTifoz je napisao/la:Posto nas kolega beclija nikad nije bio na stadionu koševu jer je napisao da je svojevremeno sa fukarama bio na sjeveru protiv Sarajeva ja cu ga ostaviti da gleda tekmu. Zamolio bi režisera prenosa da se sto vise potrudi i prikazuje kadrove naseg najveceg stadionajao seljačine koja nije dalje makla od svog sela i dva stadiona uživo vidila
![]()
gdje si ti živio grob te yebo
a veleza neko svata ozbiljno...tepsija je napisao/la:Drukara mozda,fukara nikad.Steta za Zelju i BiH...radost za ugrozene i ucmale sredine.Meni Zeljo ne predstavlja nista,gledao sam ga kao predstavnika BiH.Razumijem hordase,rivalitet i to...ali vi tuzlaci...vi se namecete kao neki faktor.Ono drago vam,busate se...tipicno seljacko dokazivanje i zelja za paznjom.A niko vas ne dozivljava ozbiljno.Boli li to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.