PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Čekajte, ljudi se stvarno svojevoljno, pri zdravoj pameti i razumu, stvarno kupaju u ovoj bari? I još kao neko sa strane dolazi da se kupa tu?

Tifoz je napisao/la:Bola otvorite sebi temu Psovanje![]()
Samo da ne dobije Zeljo sutra nekog neatraktivnog a jakog tipa Astra...
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Jao kolere i tifusa ovogBaader je napisao/la:Čekajte, ljudi se stvarno svojevoljno, pri zdravoj pameti i razumu, stvarno kupaju u ovoj bari? I još kao neko sa strane dolazi da se kupa tu?![]()
DŽELO ODLAZI
ma jok ba natjeraju 150 000 ljudi dnevno da dodju iz svih krajeva BiH i regiona da plate i da se kupajuBaader je napisao/la:Čekajte, ljudi se stvarno svojevoljno, pri zdravoj pameti i razumu, stvarno kupaju u ovoj bari? I još kao neko sa strane dolazi da se kupa tu?![]()
znaci,kredit ti digao i dao velezu 600 000...koji smradek si tiTifoz je napisao/la:Jao kolere i tifusa ovogBaader je napisao/la:Čekajte, ljudi se stvarno svojevoljno, pri zdravoj pameti i razumu, stvarno kupaju u ovoj bari? I još kao neko sa strane dolazi da se kupa tu?![]()
![]()
![]()
pa bola ovo je pišansko a ne panonsko jezero
kralj trolanja sa 150 nikova
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
@Neandertalac

Bola zamisli kad se svi po jednom popišaju u onu baru
opale se pišakom i razvežu kolo
jao cirkusa. Vrhunac dana borba bikova 
DŽELO ODLAZI
Pa naravno da laze, on sam je svjestan da laze samo jos @Tepsijica nije svjestan togasolinas je napisao/la:Znaci lazes picko....opet![]()
Samo budala KO ti moze izvaliti takvu glupost.
Cuj mi digli 600 milja..![]()
Koji vi sirotinjo znas li ti papak sta ti sve trebali za TU cifru.
Sigurno si ti Motel zalozio onaj Sto furas djecu po forumu **** ti usta lazljiva
![]()
Jako si zanimljiv lik..znam ja da je tebi forum sve na svijetu neka te..uzivaj
Izlazi novi Mostarski film: 600.000 razloga zasto gotiviti RAju iz dijaspore
@Neandertalac - izdrzi momak, bez mozga to sve ide ko po loju
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
coelho41 je napisao/la:
ma jok ba natjeraju 150 000 ljudi dnevno da dodju iz svih krajeva BiH i regiona da plate i da se kupajuplus njemački 'Die Zeit' piše tekst o jezerima nema ba i Nijemci postali seljaci ostala gospoda samo još u Mostaru
Prijatelju, u ovakvu baricu, u ovakvim uslovima, ja ne bih nogom kročio da mi je stan odmah iznad jezera, ko Batvi iznad Tušnja (sa novim otvorima, podrumom od 30m2 i parketom od oraha).
Svaka čast što švabe pišu
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 06 avg 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
jezero kao jezero je fenomenalno, ali ova kolicina ljudi je bolesna. 2726252 bolesti na dohvat ruke.Baader je napisao/la:Čekajte, ljudi se stvarno svojevoljno, pri zdravoj pameti i razumu, stvarno kupaju u ovoj bari? I još kao neko sa strane dolazi da se kupa tu?![]()
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- Neandertalac
- Kontakt:
Pusi **** pasce, ovaj je u redu sto nas zove smradovima, kebo ti on mater a ti njemu. Pasce seosko...[/quote]
Znaci, odgovara ti da te zove smradom? Nema, nesto se desava sa tobom, ovo nece na dobro.
[/quote][/quote]
Neka te anabolicar, uz nogu.
Znaci, odgovara ti da te zove smradom? Nema, nesto se desava sa tobom, ovo nece na dobro.
Neka te anabolicar, uz nogu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
nije to ništa ranije to je STANDARDNO za ove što idu na posaoHead je napisao/la:Komsije veceras ranije LIJEŽU.
Sad sam vidio da je ovaj što sam ga citirao napisao 150 hiljada ljudi DNEVNO.
Tuzlaci definitivno imaju problema sa brojevima, između ostalog.
amstaff: da, mogu se složiti da je ideja jezera odlična, no ovo je potpuno nerazumno mjesto u ovakvim uslovima na slici.
Tuzlaci definitivno imaju problema sa brojevima, između ostalog.
amstaff: da, mogu se složiti da je ideja jezera odlična, no ovo je potpuno nerazumno mjesto u ovakvim uslovima na slici.
Jasta, vel'ki su to Radnici.coelho41 je napisao/la:nije to ništa ranije to je STANDARDNO za ove što idu na posaoHead je napisao/la:Komsije veceras ranije LIJEŽU.
1946
Dizali ovo pretkolo kao da je finale a Sarajevo redovno u ovom pretkolu igra, čak smo i prosli 2 puta do play-offaChinaglia je napisao/la:meni je drago što su smradovi ispali, pišaj ih
Tri plusa iz Mostara za humorHead je napisao/la:Jasta, vel'ki su to Radnici.coelho41 je napisao/la:nije to ništa ranije to je STANDARDNO za ove što idu na posaoHead je napisao/la:Komsije veceras ranije LIJEŽU.
Ucite retardi kalesijski grob vas yebo
DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.