FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel to znaci da sam ja dobio prolaznu ocjenu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dobar si!Heller je napisao/la:Jel to znaci da sam ja dobio prolaznu ocjenu![]()
Samo nemoj od Kulina bana. Jel bio poceo rat ili nije,koga boli tuki
tuzlanska Sloboda
Mjesecima se patimo? Posto ne treniram, ovo mi dodje razonoda, ubijem malo vremena, nasmijem se ako za to postoji osnove i meni ovo ko sveta vodica, nit prija nit skodizlajci je napisao/la:Bar ti skracivanje postova napredujeBatva je napisao/la:Kaj sam sad zeznul?zlajci je napisao/la: Ma ne kolektivno,nego samo solinas!
i Batva!![]()
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
zlajci, kakav je Doe, smirio se
neće čo'jk u carstvo snova, pametno 
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 06 avg 2015, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tebi razonoda,a nama kosmar!Batva je napisao/la:Mjesecima se patimo? Posto ne treniram, ovo mi dodje razonoda, ubijem malo vremena, nasmijem se ako za to postoji osnove i meni ovo ko sveta vodica, nit prija nit skodizlajci je napisao/la:Bar ti skracivanje postova napredujezlajci je napisao/la: Ma ne kolektivno,nego samo solinas!
i Batva!![]()
Kaj sam sad zeznul?
I svaka ti cast ako se nasmijes jer ja ne mogu
tuzlanska Sloboda
Pametno pametnoChinaglia je napisao/la:zlajci, kakav je Doe, smirio seneće čo'jk u carstvo snova, pametno
Povuko se na vrijeme i ovim putem ga pozdravljam
tuzlanska Sloboda
Cemu kosmar ako ne zalazis tamo? Meni je, na primjer, kosmar otici u Vivu, i pazi sad, ne idem tamo.zlajci je napisao/la:
Tebi razonoda,a nama kosmar!![]()
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ma ne tema,tvoj smisao za humor je kosmar!Batva je napisao/la:Cemu kosmar ako ne zalazis tamo? Meni je, na primjer, kosmar otici u Vivu, i pazi sad, ne idem tamo.zlajci je napisao/la:
Tebi razonoda,a nama kosmar!![]()
tuzlanska Sloboda
Ima dana kada po nekoliko postova se napise na nasem pdf-u zbog kojeg i dolazim na ovaj forum. Onu temu jedino Heller shvata jer je vise za zajebanciju barem tako je treba shvatati, a ne pokusavati dokazati nekom srednjovjekovnom dzankiju iz Mostara i njegovim brnjozama sa postovima sastavljenim od milion smajlija. Sta se imas raspravljati s nekim ciji je klub u raspadu, vise puta ispadao iz PL, niti jednom nije vidio Evropu poslije rata, vise djece na dopunskoj subotom nego iza gola i da ne pisem dalje ali uprkos tome ono bi se raspravljalo.
Meni je svejedno sta ce ko i gdje ce pisati ovo je samo mala sugestija jer ipak imamo svoj pdf koji zna danima zjapiti a ima se stosta pisati o nasem klubu.
Meni je svejedno sta ce ko i gdje ce pisati ovo je samo mala sugestija jer ipak imamo svoj pdf koji zna danima zjapiti a ima se stosta pisati o nasem klubu.
samo Sloboda
prva gostujuca trica..ahmetovic 2x
preporodjen zeba
i simultanka ordagica uz asistenciju
preporodjen zeba
i simultanka ordagica uz asistenciju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Red je da i Zeba proigra. Ja sam također optimističan u meču protiv Slavije 
Efendić auto gol, Mehidić za remi, dakle 1-1
Bili smo optimistični i pred Čelik
.
Ako ima neko da si ne moze prisutiti kartu za Sloboda Borac nek se javi meni ili zlajciju, ako se niko ne javi nacice zlajci drugi nacin, jel ok zlajci?
Nullius in verba
Imaš ga pravoZodiac je napisao/la:Bili smo optimistični i pred Čelik.
Imam dvojicu narkomana odmah,jel ok?Heller je napisao/la:Ako ima neko da si ne moze prisutiti kartu za Sloboda Borac nek se javi meni ili zlajciju, ako se niko ne javi nacice zlajci drugi nacin, jel ok zlajci?
tuzlanska Sloboda
Ja sam pisao i pred pocetak sezone da je stav u gostima " samo da ne izgubimo" jako tesko izbaciti iz glave vecini premijer ligaskim klubovima Husref je to pred Rudar naglasio da igraci trebaju shvatiti kako se vise ne bore za opstanak Imamo na papiru mnogo jacu ekipu nego prosle sezone sada to treba potvrditi na terenu.
samo Sloboda
Samo horsaši u obzir dolaze 
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.