FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 03 maj 2010, 17:57

:D :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 17:57

Šlager ,
Nije Borac kvantna fizika pa da treba neko veliko znanje i neka velika mudrost.
Željo vam je pokazao da to nije kvantna fizika.
Ovo je sportski forum, gdje je logicno da se razmjenjuju mišljenja oko sporta a ne oko fizike...ja nikome ne namecem svoje mišljenje, ali s druge strane ne dam da me tjerate ko kera...ponašate se kao da je ovo vaš privatni forum.
Kad budem kršio pravilnik foruma (kada budem psovao,vrijeđao ili provocirao) slobodno me prijavite.
Dotad cu obilato koristiti sva prava koja imam na ovom forumu ,svijedelo se to nekome ili ne.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:59

drop je napisao/la:Šlager ,
Ovo je sportski forum, gdje je logicno da se razmjenjuju mišljenja oko sporta a ne oko fizike...ja nikome ne namecem svoje mišljenje, ali s druge strane ne dam da me tjerate ko kera...ponašate se kao da je ovo vaš privatni forum.
Kad budem kršio pravilnik foruma (kada budem psovao,vrijeđao ili provocirao) slobodno me prijavite.
Dotad cu obilato koristiti sva prava koja imam na ovom forumu ,svijedelo se to nekome ili ne.
Brate da te nema trebalo bi te izmisliti.Aj zivio! :mrgreen:
Treci put castimo

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 maj 2010, 18:00

odgovorio sam na pp, a osjećam potrebu da i ovako javno napišem.
trollovanje je na ovom forumu zabranjeno i donosi trajni ban. za one koji ne znaju šta to znači, sve piše ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

znači, moguće je kršiti pravilnik i bez psovanja ili vrijeđanja, a pojedinci koji to smišljeno rade će biti udaljeni iz daljih diskusija.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 maj 2010, 18:00

Haj šuti više, dosadan si svim na ovom forumu :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 maj 2010, 18:06

Ovo je sportski forum, gdje je logicno da se razmjenjuju mišljenja oko sporta a ne oko fizike...ja nikome ne namecem svoje mišljenje, ali s druge strane ne dam da me tjerati ko kera...ponašate se kao da je ovo vaš privatni forum.
Ne da mi se traziti stare postove,ali ja sam prvi nakon vaseg gostovanja jesenas ovdje i nase pobjede od 2-0 napisao analizu utakmice i naveo da imate jako dobar tim,kad jos ni vi niste vjerovali u to i kad smo mi imali 12 bodova vise.Zeljeznicar je bio prva ekipa koja je igru postavila visoko od svog gola i dosla da se nadigrava,ali mi smo ipak u to vrijeme bili uigraniji i pobjedili,iako nam nisu igrali Ljubojevic i Bilbija. Ali daleko od toga da je Zeljeznicar nesto narocito dominantan kako vi tvrdite,zato je bolje da sacekamo ove dvije utakmice za koje ti garantujem da ce biti neizvjesne do zadnjeg minuta bez obzira sto mi vise nismo ni blijeda sjenka tima od jesenas.Nema ovdje u Bosni nekih ekipa koje svojim kvalitetom previse odskacu,neko ispliva zahvaljujuci fudbalskim i vanfudbalskim stvarima,ali vec sledece godine ga nema nigdje,sve je to u pet deka a da je to tako pokazace ti i ove dve utakmice sa nama a i vas derbi sa Sarajevom.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 18:13

Nemojte me prozivati ,a nemoj me niti vrijeđati javno...fino opemenut sam od strane administratora i necu da budem Troll i dobijem ban zbog tog...evo cak me i ovaj @fk Željo 1921 javno prozvao i opomenuo pa se suzdržavam da odgovorim na vaše procokacije.
Ne raspravljajte se sa mnom i necu ni ja ništa pisati.
Pozz
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 maj 2010, 18:15

Niko te nece prozivati ako svratis i normalno diskutujes o fudbalu. Pozdrav
HAJ FAJV

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 03 maj 2010, 18:18

Direktni okršaj u kupu če pokazati ko je trenutno bolji Borac ili Željo.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 03 maj 2010, 18:22

crespo je napisao/la:Direktni okršaj u kupu če pokazati ko je trenutno bolji Borac ili Željo.
Slazem se, dvomec je najbolji pokazatelj stvarnih snaga i jednog i drugog tima... ;)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 maj 2010, 19:59

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 03 maj 2010, 21:27

Eno maloprije sam u Gospodskoj vidio preko u onom prolazu preko puta apoteke veliki natpis SVI NA KUP!
Ne znam kako je na medijima propraceno... A mogla bi ova tv malo da reklamira Borac da nisu dzaba dobili onu novu zgradu :D

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 03 maj 2010, 21:31

pajkan85 je napisao/la:Eno maloprije sam u Gospodskoj vidio preko u onom prolazu preko puta apoteke veliki natpis SVI NA KUP!
Ne znam kako je na medijima propraceno... A mogla bi ova tv malo da reklamira Borac da nisu dzaba dobili onu novu zgradu :D

evo ljepe i plakate po gradu

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 maj 2010, 21:39

Eno maloprije sam u Gospodskoj vidio preko u onom prolazu preko puta apoteke veliki natpis SVI NA KUP!
Ne znam kako je na medijima propraceno... A mogla bi ova tv malo da reklamira Borac da nisu dzaba dobili onu novu zgradu
Toj televiziji koju ti pominjes je Borac deseta rupa na svirali! Na svakih 10 prenosa Partizana,ili Zvezde nas klub ce biti prenosen jednom ili nijednom,u prosjeku jednom u 5 godina! Ja ne znam da li je to uredjivacka politika koja hoce da nam stvori privid da zivimo u drugoj drzavi ili nesto drugo,ali dosta puta mi se desilo da cekam poslije Dnevnika onu sportsku rubriku da bih vidio izvjestaj sa neke nase utakmice,a oni to pomenu onako usput kao zadnju vijest nakon sto pet minuta pricaju o Davis kup mecu reprezentacije Srbije,vaterpolistima Partizana, i ostalim dogadjajima. pa yebem mu mater,zar ne bi najvaznije trebalo biti sta se ovdje desava pa tek onda tamo?
Podrzavam sto prenose meceve fudbalske reprezentacije Srbije jer ovdje 95% ljudi navija za nju,i ja medju njima,cak cesto i odem na Marakanu,ali daj malo i Borca,Slavije,pa ima i nas koji placamo pretplatu a kojima je to najvaznije,a ne da se ponasas prema nasim klubovima kao da ne postoje!

Kad je Borac bio na RTRS zadnji put?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 maj 2010, 22:08

Pozdrav navijacima Borca.Drago mi je da je finale sa Borcem jer Borac je ipak ime u BiH fudbalu a posteno imaju i navijace.**** finale gdje dodje 2000ljudi,a ovako garant Spetakl.Nek pobjedi bolji i to je to.Vozdra.

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 03 maj 2010, 22:31

Ima na tranzitu,na jednom od nadvoznjaka parola 5.5.2010. SVI NA FINALE KUPA ,ili slicno nesto pise,uglavnom poziv na utakmicu :)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 03 maj 2010, 22:35

?, ? се у " у " овога % " & за РТРС. " ' " ¥, " & " ? ' " " не /. $ " & $ ? ",? то је " ? за " " захтјева ' $... Не " " ? " $ ? ? за $ ? & " ? ? ' попут РТС-а ? ХРТ-а, ? ово $ нас је ¥ $ $ ?. :evil:

% се " " у $, ја $ &. $ се $ - то " $ фер " & " у & - " $ $. & се $ $ - & $ & $ " $ ? $ " ". & ове $ ? " - ? је & % &.
& пун $, $ се $ - " $ $ $ " " & " него " ". :) (" вас " &, па се $ $ ? $ ' ;) ) За " се $. " је $, % & $ " ", ? $ ' $ " за & $ $ " $ &!
& " на све ? & у $ $ сезоне, " је & & ? $ $ Европу " " се за $ & " ? $ ? ? $ " " $ " $ на $, % ?, ? " ".
У $ " на $!
"" ПУТ ""

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 03 maj 2010, 22:47

Bez skole,i bez posla i bez djevojke ,stara majka brine za mene a ja i dalje srecan zbog tebe !!! Svi na utakmicu !!!
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 03 maj 2010, 23:15

Schlager je napisao/la:
Ne znam kako je na medijima propraceno... A mogla bi ova tv malo da reklamira Borac da nisu dzaba dobili onu novu zgradu
Toj televiziji koju ti pominjes je Borac deseta rupa na svirali! Na svakih 10 prenosa Partizana,ili Zvezde nas klub ce biti prenosen jednom ili nijednom,u prosjeku jednom u 5 godina! Ja ne znam da li je to uredjivacka politika koja hoce da nam stvori privid da zivimo u drugoj drzavi ili nesto drugo,ali dosta puta mi se desilo da cekam poslije Dnevnika onu sportsku rubriku da bih vidio izvjestaj sa neke nase utakmice,a oni to pomenu onako usput kao zadnju vijest nakon sto pet minuta pricaju o Davis kup mecu reprezentacije Srbije,vaterpolistima Partizana, i ostalim dogadjajima. pa yebem mu mater,zar ne bi najvaznije trebalo biti sta se ovdje desava pa tek onda tamo?
Podrzavam sto prenose meceve fudbalske reprezentacije Srbije jer ovdje 95% ljudi navija za nju,i ja medju njima,cak cesto i odem na Marakanu,ali daj malo i Borca,Slavije,pa ima i nas koji placamo pretplatu a kojima je to najvaznije,a ne da se ponasas prema nasim klubovima kao da ne postoje!

Kad je Borac bio na RTRS zadnji put?
Ja se iskreno nesto i ne sjecam kad je zadnji put bio... Ali eto ima i ova druga tv koja je poprilicno jaka, ne znam sad kakve su njihove tehnicke mogucnosti za prenose utakmica. Slazem se da dosta ljudi vole da gledaju Srbiju u bilo kom sportu, ali opet sportski program im je tanak...a ovo malo jada sto prenose ( LS utorkom ) je cirkus... igraca ako potrefe, netacne statisticke informacije, ispustaju neke cudne zvukove tipa mmmmmmm ili dramske pauze... Uglavnom jad i cemer, ali eto ako se hvale da sad imaju opremu i novu zgradu...ja vjerujem da u ovom gradu postoji novinara koji imaju slifa za prenos utakmica i koji vole Borac...da se ne sramoti Bl i RS. Evo jos cu nesto napomenuti sto sam primjetio...Nigdje ozbiljne sportske emisije, gostovanja, evo Borac je sad u vrhu, gdje su intervjui, analize...nista...i na kraju ne samo Borac...ako je to zaista tv RS ajde malo prica i desavanja iz drugih sportskih kolektiva...vise saznam o Borcu preko neki bh portala i tamo prije nadjem video zapis i izjave igraca :)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 maj 2010, 23:49

Upravo tako,Borac ce ove sezone ,racunajuci i ove dve Kup utakmice,biti 7 puta direktno na BHT,a na RTRS nijednom!!

Po meni je to bruka i sramota za RTRS,neka se stide.....

Da ne bi neko pomislio da su u pitanju prava za prenos,to nema pojma,moze prenositi ili davati snimak ko god hoce i ko plati,kao sto radi TV Vogosca sa FK Sarajevo i FK Zeljeznicar,TV Simic sa utakmicama FK Laktasi i sl...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.