FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala momcima na svemu! Svi smo htjeli samo hrabru igru, pa nema veze i ako ispadnu i tako je i bilo. Nisam ni vidio da smo stativu pogodili dok nisam dosao kuci i vidio snimak, steta. O igri i utakmici je suvisno pricati, presudio je kvalitet.
Posjeta odlicna ali moram malo kritikovati momka sa sipke. U par navrata kad je stadion bio na nogama i paklena atmosfera glupe su pjesme krenule, moglo je bolje.
Posjeta odlicna ali moram malo kritikovati momka sa sipke. U par navrata kad je stadion bio na nogama i paklena atmosfera glupe su pjesme krenule, moglo je bolje.
Po meni Mladenović kako je imao vatreno krštenje bio je i dobar. Nazad malo panika (vjerujem da je to pritisak na njega lično) a naprijed nam bekovi nisu nešto ni pokušavali jer nisu smjeli ostaviti prostor, to nam je bio hendikep večeras, al' opet se nije ni moglo drugačije jednostavno nismo mogli napasti svim silama do 75, 80te nije se smjelo rizikovati, kažem šteta što primismo gol volio bih da sam vidio naš pritisak i igrača i navijača na njih zadnjih 15-ak minuta al' svejedno svaka im čast svima.rodom s Mejtaša je napisao/la:Koliko nam je samo falio Kvesa jer realno Mladenović ga ne može mijenjati ni u jednom segmentu igre.
Tek sad vidim na TV-u kako je grmilo navijanje. Šteta što nismo dali go jer bi nastao delirijum.
Jeste primijetili da je dosta raje na zapadu bilo sa kartama od istoka. Nisu im dali na istok jer je već prepun.
Opet koristim priliku da se zahvalim ljudima koji su došli iz drugih gradova da ih sad ne nabrajam jer bilo je raje gotovo iz svih gradova. To je Željo. Nadam se da ne vraćate kući razočarani i da ćete nam opet doći.
Još večeras smo svi malo razočarani, od sutra vjerujem da ćemo svi biti neizmjerno ponosni na naše momke

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Pa igramo sa centralnim napadačem i dva krilna, znači 3Yoyo je napisao/la:Jedine sanse smo napravili preko strasnog Djelmica, i mali Dado onaj sut glavom...gdje mu je opet centriro Djelmic....naravno spic nije osutao na gol dvije utakmice protiv Standarda...tesko traziti prolaz ako nemas napadaca....

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
on je za nase lige ronaldo da se razumijemo...ja pisem trenutno u evropi...napisao sam fino da nije osutao u okvir gola 5 utakmica...a mozes uzet borac i radnik tu....ja samo kazem da nas je Bog pogledao s ovim milionom...jaludovolimte je napisao/la:Pa igramo sa centralnim napadačem i dva krilna, znači 3Yoyo je napisao/la:Jedine sanse smo napravili preko strasnog Djelmica, i mali Dado onaj sut glavom...gdje mu je opet centriro Djelmic....naravno spic nije osutao na gol dvije utakmice protiv Standarda...tesko traziti prolaz ako nemas napadaca....Bajić pravio mjesta Đelmiću i Kokotu
Prva dva gola zabio on lično, treci gol asistirao, četvrti gol ostavio povratnu Diatti(napadacu) da bi zabio Beganović(napadac), peti gol dao loptu Amiru da bi ovaj izbacio Kokota(napadac) koji je postigao gol, sesti gol nije ucestvovao kad je zabio Đelmić(napadac) i sedmi gol okrenuo loptu na drugu stranu do Đelmića(napadac) a ovaj zabio. Svih naših sedam golova u Evropi. I opet reci da je Baja rinaka
- plavanacija
- Kontakt:
Hvala vam za sve, na igri, na zrtvi, na atmosferi. Sad se posvetiti PL i u sto vecem broju podrzati strusni stab i igrace, a poebno Odovica.
Volio bih da ubace jos dva juniora u prvi tim.

Volio bih da ubace jos dva juniora u prvi tim.

Hoce li nas jos ko napustiti sad, pa onda za vrijeme pauze u ligi, pa opet na kraju sezone?
Hocemo li se ikad pojacati kako treba, pa zadrzati jednu ekipu duze od godinu ?
Kako da uspijemo u europi a treba i ligu igrat.
Hocemo li se ikad pojacati kako treba, pa zadrzati jednu ekipu duze od godinu ?
Kako da uspijemo u europi a treba i ligu igrat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vasim momcima svaka cast na borbi kondiciji i organizaciji. Al jednostavno treba izvuci pouke iz ovih tekmi. Jedna velika bola kako vas tako i generano svih bh sportista jeste individualni rad na snazi. Opsti neki utisak jeste da vam/nam se igraci trose u deulima jer da bi iole parirali protivnicima u duelu moraju zaorati 110% posto , jedostavno fizika limitirana.
Opet moram istaci HAdziahmetovica. Pratio sam ga ekstra i decko maltene nijedan duel nije izgubio ... Mesa ako je pravi trener morao je ovo vidjeti i decku se mora dati sansa u repci mora ga malo pogurati. TU nema cekanja svaki mjesec otezanja za ovakve momke u nasoj lizi znaci korak unazad. Tajming je veoma bitan ...
Isto tako Odovic, perfektna taktika . Sa malo srece ovo se moglo izgurati.
Opet moram istaci HAdziahmetovica. Pratio sam ga ekstra i decko maltene nijedan duel nije izgubio ... Mesa ako je pravi trener morao je ovo vidjeti i decku se mora dati sansa u repci mora ga malo pogurati. TU nema cekanja svaki mjesec otezanja za ovakve momke u nasoj lizi znaci korak unazad. Tajming je veoma bitan ...
Isto tako Odovic, perfektna taktika . Sa malo srece ovo se moglo izgurati.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 07 avg 2015, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
ma jest to ,al momak se popeo i vodio,nije to tako lahko ..1.poluvrijeme je bas TOP bilo na jugu,druge je isforsirao do 60. min onu pjesmu,al nema veze.. lijepa atmosfera samo da smo jos prosli al ... evo upravo pricam s starijim ljudima i pricaju o njukastlu i nekim bitnim tekmama, tako cemo i mi pricati o ovoj tekmi ,svaka cast ..hvala igracima ,hvala i vama braco MANIJACI sto ste mi dali noc za pamcenje iako nismo prosli !cala je napisao/la:Hvala momcima na svemu! Svi smo htjeli samo hrabru igru, pa nema veze i ako ispadnu i tako je i bilo. Nisam ni vidio da smo stativu pogodili dok nisam dosao kuci i vidio snimak, steta. O igri i utakmici je suvisno pricati, presudio je kvalitet.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Samo bezobrazan i napaćen čovjek može prigovoriti bilo kom igraču za ovogodišnji nastup u Europi.. Svi su odigrali bolje nego što je bilo ko očekivao i donijeli klubu preko 1,5 miliona maraka.. Hvala im na jednom lijepom periodu i nadam se da ćemo dogodine biti još ozbiljniji i napraviti još ozbiljniji rezultat..
Hvala PLAVi..
Hvala PLAVi..
BUDI ŽELJO !!!
@yoyo
Nerealno gledaš druže. 4-5-1 formacija, gdje se svi vraćaju u odbranu da prave duple blokove protiv dosta dosta jačeg protivnika imaš jednog jedinog napadača koji je nerijetko 1vs2 nekada i više a uz to se izbori za loptu, doda je (istina opet kažem fali mu malo brzine kod rješavanja lopte al' to će doći sa vremenom) izbori faul, gurne je na stranu. Ne znam šta bi više očekivao od najboljeg strijelca prosječne BiH lige.
To što ti očekuješ je da on uzme loptu između 3,4 protivnička igrača sve ih mahne i dadne gol odnosno ošuta, to mogu samo 2,3 igrača na svijetu. Realno, on ove godine u Europi nije dobio upotrebljive lopte pa da ti kažeš "Pa mogao je pucati, trebao je dati gol..." Al' zato ako nije ponetirao radio je sve ali baš sve ostalo što može raditi jedan napadač.
Nerealno gledaš druže. 4-5-1 formacija, gdje se svi vraćaju u odbranu da prave duple blokove protiv dosta dosta jačeg protivnika imaš jednog jedinog napadača koji je nerijetko 1vs2 nekada i više a uz to se izbori za loptu, doda je (istina opet kažem fali mu malo brzine kod rješavanja lopte al' to će doći sa vremenom) izbori faul, gurne je na stranu. Ne znam šta bi više očekivao od najboljeg strijelca prosječne BiH lige.
To što ti očekuješ je da on uzme loptu između 3,4 protivnička igrača sve ih mahne i dadne gol odnosno ošuta, to mogu samo 2,3 igrača na svijetu. Realno, on ove godine u Europi nije dobio upotrebljive lopte pa da ti kažeš "Pa mogao je pucati, trebao je dati gol..." Al' zato ako nije ponetirao radio je sve ali baš sve ostalo što može raditi jedan napadač.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nema veze,ja sam zadovoljan ovogodisnjim nastupom Zelje u Evropi,prosli smo dva pretkola poprilicno sigurno,u trecem pretkolu 170 minuta bili u igri za prolaz,protiv renomiranog protivnika,malo li je..Cestitke i hvala za sve u Evropi onako generalno
Veceras se vise nije moglo vise,trazili su nasi momci neku pukotinu,neku priliku da se dodje u sansu,da se dodje do gola,ali nije islo.Vidim da je vec konstatovano da je prelomni trenutak bio izlazak Amira i to i ja tvrdim aposlutno.Ne kazem da bi mi mozda prosli i da je ostao,ali itekako bi igra bila na vecem nivou,Enis ga jednostavno nije uspio zamjeniti. Kod gola je dosta raje oko mene prokomentarisalo,i ja se slazem,losa Djelmiceva reakcija i cekanje lopte je zakuhalo sve,ali dobro..Momak je odigrao dobru utakmicu opcenito,osim eto tog detalja kad je mozda zakazao,morao je ici na loptu i ako nista napraviti nki faul ili nesto..
Posjeta jako dobra,ja puniji istok ne pamtim..
Bilo kako bilo,sad PL,tu se morao podici sto prije.Bodovi iz Viteza imperativ..
Za zivot cijeli..

Veceras se vise nije moglo vise,trazili su nasi momci neku pukotinu,neku priliku da se dodje u sansu,da se dodje do gola,ali nije islo.Vidim da je vec konstatovano da je prelomni trenutak bio izlazak Amira i to i ja tvrdim aposlutno.Ne kazem da bi mi mozda prosli i da je ostao,ali itekako bi igra bila na vecem nivou,Enis ga jednostavno nije uspio zamjeniti. Kod gola je dosta raje oko mene prokomentarisalo,i ja se slazem,losa Djelmiceva reakcija i cekanje lopte je zakuhalo sve,ali dobro..Momak je odigrao dobru utakmicu opcenito,osim eto tog detalja kad je mozda zakazao,morao je ici na loptu i ako nista napraviti nki faul ili nesto..
Posjeta jako dobra,ja puniji istok ne pamtim..

Bilo kako bilo,sad PL,tu se morao podici sto prije.Bodovi iz Viteza imperativ..
Za zivot cijeli..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 07 avg 2015, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Treba gurnuti i Amira i Memiju u repku. Ovog prvog da se bori za mjesto medju 11, a Memeca kao alternativu za Mujdzu. Tako bi bilo da smo iole normalna drzava. On zove onog levata cimirota, momak odigrao dvije dobre tekme i dobiva pozive. Mesa red je da zovnes i ovu dvojicu jer su potencijal, a ovaj trebinjski lipicaner kad se proda nece ocima repke svakako vidjet. Svaka cast i navijacima i igracima, ovo je sasvim pristojna i plodna evropska godina. Svi u Vitez !!!
Yoyo je aldin, ne replicirajte glupana
Yoyo je aldin, ne replicirajte glupana
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Jesmo tužni, ali nema razloga da budemo razočarani. Mi smo ipak uvijek stajali čvrsto na zemlji i bili svjesni svojih mogućnosti. Mogli smo imati više sreće, ali šta je tu je. Imamo na šta biti ponosni.

kljucne rijeci - protiv Standarda Lijež, koja je ozbiljna profi ekipa (samo njihova dva igraca skuplja nego citav ŽeljoYoyo je napisao/la:Jedine sanse smo napravili preko strasnog Djelmica, i mali Dado onaj sut glavom...gdje mu je opet centriro Djelmic....naravno spic nije osutao na gol dvije utakmice protiv Standarda...tesko traziti prolaz ako nemas napadaca....

ali to izgleda, ti ne uzimaš u obzir....kao trebali smo proci ko iz pic.ke 6 puta skuplju ekipu....jbt kralj, citajuci tvoj post ispade da smo igrali protiv Modriče, pa je kao bruka što je Bajić zakazao (btw. covjek se borio ko lav leđima okrenut golu protivnika i sa dvojicom mrcina za vratom koji ga konstatno napadaju). Muslin je ocito skontao ko nam je najjaci igrac u napadu i odmah su duplali Bajić, cim primi loptu.
ne mogu da vjerujem kako pojedince nije stid pronalaziti mane momku koji je lani bio naš ponajbolji igrac i najbolji strijelac lige, na kojem ce Željo zaraditi fine pare....pa šta je trebalo više

Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 avg 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu potrebne nikakve analize, da smo dali gol dok smo bili u naletu i noseni navijacima i dok je Amir igrao prosli bi. Ovako, realno ljudi bolji i nije iznenadjenje prolaz njihov.
Nego, naje*em se majke svima koji su poceli izlaziti 5 min nakon primljenog gola, a da nisu imali neki hitan razlog. Trebalo je ispratiti do kraja i "zahvaliti" se momcima na trudu i borbi. Sve one selfie stapove u supak nek nabiju.
I nervira me mentalitet, cim su nam dali gol igraci su mogli izaci. Dobro, sve stoji, oni jaci i u naletu, ali da mi je docekat da bacimo sve karte u napad, isti qrac i 0 1 i 0 3...
Nego, naje*em se majke svima koji su poceli izlaziti 5 min nakon primljenog gola, a da nisu imali neki hitan razlog. Trebalo je ispratiti do kraja i "zahvaliti" se momcima na trudu i borbi. Sve one selfie stapove u supak nek nabiju.
I nervira me mentalitet, cim su nam dali gol igraci su mogli izaci. Dobro, sve stoji, oni jaci i u naletu, ali da mi je docekat da bacimo sve karte u napad, isti qrac i 0 1 i 0 3...
- corleone87
- Kontakt:
Sad u ligi Žeriću i Hirošu davati vise prilike da stasaju,ipak ce neko ovu sadasnju mladu snagu morati zamjeniti sljedece godine ako se prodaju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
E jes ga i zamjenio na pocetku nabi je odma u korner..Po meni nije trebao onaj sastav igrat utakmicu u nedelju u PLBiH Bajic Djelmic Sadikovic dzaba su se momci izmucili i jos izgubili 2 :1 ,a veceras je bilo sparno bas je trebalo kondicije dosta..propuh je napisao/la:Kako li njih povezazgembo89 je napisao/la:Jel HAdziahmetovic zamjena za Kvesica![]()
Amir je buduci zadnji vezni repke, a zamjena za Kvesu je Mladenovic
Treba se ohladiti, pa sutra donjeti zakljucak.
Okrenti se ligi pa cemo vidjeti na cemu smo.
Okrenti se ligi pa cemo vidjeti na cemu smo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Žao mi je stvarno, ali sam ponosan, ponosan na Želju, ponosan na Manijake. Volim te Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
brate...ne gledamo svi isto utakmicu. nisam rekao da sam u pravu..to je samo moje vidjenje utakmice. ja ti garantujem da on nikad nece reprezentacije ocima vidjeti...zivi bili pa vidjeli. mali amir je sa 17 godina prekuco evropu, ligu i bajica u kompletu. sve se slazem s tobom ali mora imati sut u okvir gola....u 10 utakmica. santini igra u istoj postavci pa je imao suteva...nebitno uopce...otisao je...uzeli smo milion hvala Allahu....FaraonTM je napisao/la:@yoyo
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Predatod, Vanja8 i 42 gosta.