Treba ukinut internet na stadionu, **** ih selfi vise. Stvarno sam gledao oko sebe i kontam sta je ovo. Svi se nesto slikaju, ajde one djevojcice i razumijem, ali momak od preko 20 godina da se nesto slika po tribinama, tuga. Onda poslije gola se jos jednom uslikaju i odose. Sve im one mobitele treba usta ugurati.samoplavo je napisao/la:Nisu potrebne nikakve analize, da smo dali gol dok smo bili u naletu i noseni navijacima i dok je Amir igrao prosli bi. Ovako, realno ljudi bolji i nije iznenadjenje prolaz njihov.
Nego, naje*em se majke svima koji su poceli izlaziti 5 min nakon primljenog gola, a da nisu imali neki hitan razlog. Trebalo je ispratiti do kraja i "zahvaliti" se momcima na trudu i borbi. Sve one selfie stapove u supak nek nabiju.
I nervira me mentalitet, cim su nam dali gol igraci su mogli izaci. Dobro, sve stoji, oni jaci i u naletu, ali da mi je docekat da bacimo sve karte u napad, isti qrac i 0 1 i 0 3...
Sto se tice Zelje, sve je jasno i vec napisano. Trebamo biti ponosni na ove momke koji su dali svoj maksimum u Evropi. Moglo je vrlo lahko biti i 1-0 za nas, ali eto nije. Mozda sljedece godine budemo jos bolji. Sada se trebamo okrenuti ligi i nastaviti pozitvnu pricu. Trebamo se svi vraiti tamo gdje pripadamo, a to je dolina cupova.