FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 07 avg 2015, 00:26

samoplavo je napisao/la:Nisu potrebne nikakve analize, da smo dali gol dok smo bili u naletu i noseni navijacima i dok je Amir igrao prosli bi. Ovako, realno ljudi bolji i nije iznenadjenje prolaz njihov.
Nego, naje*em se majke svima koji su poceli izlaziti 5 min nakon primljenog gola, a da nisu imali neki hitan razlog. Trebalo je ispratiti do kraja i "zahvaliti" se momcima na trudu i borbi. Sve one selfie stapove u supak nek nabiju.

I nervira me mentalitet, cim su nam dali gol igraci su mogli izaci. Dobro, sve stoji, oni jaci i u naletu, ali da mi je docekat da bacimo sve karte u napad, isti qrac i 0 1 i 0 3...
Treba ukinut internet na stadionu, **** ih selfi vise. Stvarno sam gledao oko sebe i kontam sta je ovo. Svi se nesto slikaju, ajde one djevojcice i razumijem, ali momak od preko 20 godina da se nesto slika po tribinama, tuga. Onda poslije gola se jos jednom uslikaju i odose. Sve im one mobitele treba usta ugurati.

Sto se tice Zelje, sve je jasno i vec napisano. Trebamo biti ponosni na ove momke koji su dali svoj maksimum u Evropi. Moglo je vrlo lahko biti i 1-0 za nas, ali eto nije. Mozda sljedece godine budemo jos bolji. Sada se trebamo okrenuti ligi i nastaviti pozitvnu pricu. Trebamo se svi vraiti tamo gdje pripadamo, a to je dolina cupova.

Demonond
Kontakt:

Post Postao/la Demonond » 07 avg 2015, 00:28

Jos jedan dobar nastup naseg zeljeznicara na evropskoj sceni , momci su se odlicno borili i dali su sve od sebe , imali smo svoje prilike ali nam je sreca okrenula ledja, ponosan sam jer se nas zeljeznicar ravnopravno borio sa jednim standardom. Raja sa juga kao i cijeli stadion je odlicno bodrio nase momke s tim sto je izbor pjesama na jugu bio veoma los i bilo je jako iritantno maltretiranje raje sa sjedanjem i ustajanjem dovoljni su grla i dlanovi...

Urban

Post Postao/la Urban » 07 avg 2015, 00:31

Ostao zal za prolazom ali strasno ponosan na Zelju .. izvuci pouke i juris u nove pobjede .. ponosno i hrabro .. volim te Zeljo
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 07 avg 2015, 00:32

Trebas imati damar i biti vodja navijanja,ne moze to svako..nadam se da ce se A.P. vratiti vodjenju navijanja..I one gluposi sto su se pjevale prije nego sto je krenuo korteo nadam se da se vise nece ponavljati,smijesno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 avg 2015, 00:34

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 avg 2015, 00:36

Na pola puta kuci, jbg ne mozes bit zadovoljan al sam ponosan i na momke na terenu i na manijake. Neki su bili dobri neki malo losiji al o tome sutra. Mi volimo Zelju i Zeljo ce nas jos usrecit. Ode odradit jos ovih stotinjak km, plavi momci hvala vam.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2015, 00:39

U kakvog se igrača razvio Hadžiahmetović to je čudo jedno. Ovakvog igrača nismo imali od kad ja pratim Želju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 07 avg 2015, 00:40

Nažalost premalo ćemo ga gledati, sve i da ne ode sada...još pola godine plafon može ostati :(

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 07 avg 2015, 00:41

E sad ocekujem i zvanicnu objavu od kluba u vezi odlaska Bajića i nadam se da ce napisati koliko je transfer iznosio a ne da citam raznorazne cifre insajdera,portala i kvazi novinara..
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 07 avg 2015, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 07 avg 2015, 00:41

Što više gledam reprizu sve sam uvjereniji da smo odmorniji dočekali ovu utakmicu i uz Kvesu i Amira da nije morao izaći dobili bi ih. Ništa oni su specijalno pokazali nego smo ih mi previše respektovali i što su nam bili nepoznanica. Nema ovaj Standard ništa više ponuditi od ovoga što smo vidjeli. Zato nam treba više iskustva, ekipa na okupu i malo širi roster i napasti play off.

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 07 avg 2015, 00:43

Super posjeta, samo pitanje kako je moguce da je pusteno vise istoka nego sto mjesta ima? Sretni su bili i oni koji su na stepenice mogli sjest...

Ne zalim se gluho bilo, vec cudna situacija haha :)
Zadnja izmjena: samoplavo, dana/u 07 avg 2015, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 07 avg 2015, 00:43

veceras Sanel Jahic na pitanje hoces li u Zelju nasmijase i rece sve je moguce

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 avg 2015, 00:45

Virtu4l je napisao/la:U kakvog se igrača razvio Hadžiahmetović to je čudo jedno. Ovakvog igrača nismo imali od kad ja pratim Želju...
Još je čudnije da se nama cijelokupna igra zasniva na 18ogodišnjaku i to ne zato što smo mi **** od ekipe već zato što je on, kao što si ti već rekao, čudo jedno ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 07 avg 2015, 00:49

Željezničar za život cijeli!!!!!!!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 07 avg 2015, 00:50

Možda da je bilo ovako, možda da je bilo onako , ... svašta je moglo bit ...

U principu naši igrači su igrali koliko su mogli i koliko su im Belgijanci dozvoljavali ...

Samo jedna primjedba , moj utisak je da su naši već oko 60. min počeli fiz. padati ,a glavni razlog je najvjerovatnije to što je isti sastav Odović forsirao unazad od revanša sa Ferencvarošem.Džaba što naši hoće srcem da ulaze u svaki duel kad premorenost prevlada.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 avg 2015, 00:52

od posjete, atmosfere, igre i zalaganja sve je za 10. VOLIM TE ZELJO

steta za stativu i ako nsita da je 0-0 ostalo... od 65 70 minute smo ostali bez daha, snage cega vec i nije se moglo vise... HVALA ZELJO
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 07 avg 2015, 00:55

[youtube][/youtube]

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 avg 2015, 00:55

Ajzea je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U kakvog se igrača razvio Hadžiahmetović to je čudo jedno. Ovakvog igrača nismo imali od kad ja pratim Želju...
Još je čudnije da se nama cijelokupna igra zasniva na 18ogodišnjaku i to ne zato što smo mi **** od ekipe već zato što je on, kao što si ti već rekao, čudo jedno ;)
Hadžiahmetović i Blagojević su kljucni igraci Želje. Vitalni organi. Bez njih ne može.
Bitni igraci i sporedni organi: Memija, Sadiković, Bajić, Đelmić, Kokot. ... Stokić i Beganović tek trebaju da se nametnu.
Stoperi su dobri, ali zamjenjiva kategorija. Bekovi su nam loši (izuzev Memije koji je full back, momak šparata svojom stranom ko Alves :tokralju: ).
Vec nam jako fali Kvesić :hmmmmm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 avg 2015, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 avg 2015, 00:56

fedeltafrotta je napisao/la:od posjete, atmosfere, igre i zalaganja sve je za 10. VOLIM TE ZELJO

steta za stativu i ako nsita da je 0-0 ostalo... od 65 70 minute smo ostali bez daha, snage cega vec i nije se moglo vise... HVALA ZELJO

:thumbup:

post koji sve govori
nema se šta kome zamjeriti, učinili su nas ponosnima i to je to
idemo dalje, slijedeća stanica vitez
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 07 avg 2015, 00:57

Mladenovic je odigrao sasvim konkretno ako se uzme cinjenica da je svoj debi imao utakmic u europi...i to protiv standarda....utakmice odigrao korektno sasvim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.