neko reče da u subotu igraju protiv Valencije, nek zaigra šta mu faliZagor je napisao/la:Kad bi mogao upisati svoj prvi nastup naš Džeko ?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Zar nije bilo aktuelno dok je Edin jos bio u Wolfsu, a tad se za njega raspitivali Milan i Juve, da Edin uci talijanski? Ja se smijem kladiti da sam to negdje procitao.viKK je napisao/la:ko kaže da će pričati talijanski?
pišu da je trenutno oko 400 navijača prisutno da ga dočeka
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Svaka čast Kompany-u na statusu ... vidjelo se nekako da ga gotivi i ranije ... a posebno sad sa ovim 'Radja čuvaj ga'
Inače na Bluemoon-u otvorili temu 'Edin Dzeko best moments' ... fino čitat
... preko 90% pozitivnih komentara i uspomena.
Inače na Bluemoon-u otvorili temu 'Edin Dzeko best moments' ... fino čitat
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
soccerfan je napisao/la:Zar nije bilo aktuelno dok je Edin jos bio u Wolfsu, a tad se za njega raspitivali Milan i Juve, da Edin uci talijanski? Ja se smijem kladiti da sam to negdje procitao.viKK je napisao/la:ko kaže da će pričati talijanski?
pišu da je trenutno oko 400 navijača prisutno da ga dočeka![]()
![]()
Ako i ne prica, eto mu Miralema neka ga nauci!
Kad se na presici pojave zajedno, Miralem ko biva da prevodi.
Pa mu pokusava objasniti na Bosanskom, pa se situacija jos vise zakomplikuje
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Zar nije bilo aktuelno dok je Edin jos bio u Wolfsu, a tad se za njega raspitivali Milan i Juve, da Edin uci talijanski? Ja se smijem kladiti da sam to negdje procitao.viKK je napisao/la:ko kaže da će pričati talijanski?
pišu da je trenutno oko 400 navijača prisutno da ga dočeka![]()
![]()
Ako i ne prica, eto mu Miralema neka ga nauci!
Kad se na presici pojave zajedno, Miralem ko biva da prevodi.
Pa mu pokusava objasniti na Bosanskom, pa se situacija jos vise zakomplikuje
![]()
legendarno...
Upravo sam gledao tu temu malo,lijepo fkt..Od golova Notts-u FA kupu,2-2 protiv QPR -a,golova Unitedu,svasta navode..AlanSmith14 je napisao/la:Svaka čast Kompany-u na statusu ... vidjelo se nekako da ga gotivi i ranije ... a posebno sad sa ovim 'Radja čuvaj ga'![]()
Inače na Bluemoon-u otvorili temu 'Edin Dzeko best moments' ... fino čitat... preko 90% pozitivnih komentara i uspomena.
Od pune svlacionice balkanaca ostade Kolarov sam,nije mu lahko..
Inace,kakav docek jbt..Istinska zvijezda
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 07 avg 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dzeko letva.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, sve ovo s klupe
When you think about it, he scored that late goal at Notts County to keep us in the FA Cup the season we won it.
He scored the equaliser against QPR.
He scored those two goals at Everton in 2014.
He's played a crucial part in 3 of our 4 trophies.
Kompany ljudina! Meni je on uvijek bio drag. Ako mi je neko osim Dzeke bio drag u onom klubu to su bili Kolarov i Kompany. I Silva ponekad.AlanSmith14 je napisao/la:Svaka čast Kompany-u na statusu ... vidjelo se nekako da ga gotivi i ranije ... a posebno sad sa ovim 'Radja čuvaj ga'![]()
Inače na Bluemoon-u otvorili temu 'Edin Dzeko best moments' ... fino čitat... preko 90% pozitivnih komentara i uspomena.
Meni su samo Kompany i Silva dragi u onoj hrpi smeća ... Kolarov i Hart su mi ok likovisoccerfan je napisao/la: Kompany ljudina! Meni je on uvijek bio drag. Ako mi je neko osim Dzeke bio drag u onom klubu to su bili Kolarov i Kompany. I Silva ponekad.![]()
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Neko napisa da treba dislike stranicu MCFC, ja sam nju dislajko ima po godine,, kad sam vidio da Džekina karijera ide u krivom pravcu, sreća pa potpisa za Romu, koja mi je inače i prije bila draga... bordo 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Bilo je dosta onih koji su na ovom forumu pisali da Edin nije svjetska klasa.Evo vam doktori demant iz prve ruke,ovako se samo docekuju svjetske klase.Srce mi je ko džamija.
Sretno Dijamntu,rešetaj i donesi titulu jer si rodjen za titule.
Meni je Aguero najdrazi.AlanSmith14 je napisao/la:Meni su samo Kompany i Silva dragi u onoj hrpi smeća ... Kolarov i Hart su mi ok likovisoccerfan je napisao/la: Kompany ljudina! Meni je on uvijek bio drag. Ako mi je neko osim Dzeke bio drag u onom klubu to su bili Kolarov i Kompany. I Silva ponekad.![]()
... ostale bi volio da više nikad ne vidim.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ajmo odlajkat city lajkat kompanya
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Znas ti kako kazu-nije se rodio ko je narodu ugodio. Uvijek ce biti "kontrasa" koji ce pisati lose o nasim igracima nebil im neko posvetio minutu paznje pa makar i na forumu. Al prava raja zna u cemu je trik- svjetska klasa brate! Ja se najezio gledajuci, a Dzeki osmjeh sa lica ne silazi!Fidelis je napisao/la:Bilo je dosta onih koji su na ovom forumu pisali da Edin nije svjetska klasa.Evo vam doktori demant iz prve ruke,ovako se samo docekuju svjetske klase.Srce mi je ko džamija.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad je predstavljanje sutra i ta procedura? 
Ne razumijem zasto Begovic nije odlucio da dodje u Romu. Pisalo se da ga zele.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
BosnaSTL je napisao/la:Edin Dzeko je novi igrac Rome !
Ja koliko sam upratio u Petak su ljekarski pregledi i valjda predstavljanje. Veceras je isao sa Radjom i Miralemom na stadion i da upozna trenera i jos neke ljude.Goalgetter je napisao/la:Kad je predstavljanje sutra i ta procedura?
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 07 avg 2015, 03:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, RightBack, zikerrz21 i 41 gost.