vidjećemo sutra na izvlačenju potencijalne protivnike vojvodine/rabotničkog/hajduka...vjerujem da su to trebali biti i naši da smo prošli
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ma tako je, jos kad vidim ovu kolonu vozila do tuzle eh merakaAsharaK je napisao/la:Nisam upratio forum, al ako ste sta srali, yebte se. Ja sam preponosan!
Znači sve ukupno zaradili smo oko 550,000 km za ovu utakmcu.fedeltafrotta je napisao/la:130.ooo € TV prava ako se ne varamZaZelju je napisao/la:Da budemo malo precizniji - Istok prima 7,500, a Jug 4,700. Znači 12,000 na te dvije tribine. Ako dodamo još 13,000 na Zapadu dolazimo do brojke 25,000. Zapad je bio baš fino ispunjen jer su prazni bili samo mali dio do Sjevera i još manje do Juga. Klub je zaradio 300,000 na ulaznicama. Je li se šta zaradilo od Standarda za pravo prenosa?
Vjerujem da je djelomicno problem u nedovoljnom, kako kvalitetu, tako i kvantitetu strucnjaka koji bi se brinuli o fizickoj spremi igraca, ali sigurno je da tu ima jos mnogo faktora. Nisu igraci na Zapadu spremni od cevapa i bureka, vec od pazljivo programirane ishrane i skupih suplemenata. Naravno, veliku ulogu igra i "meraklijski" mentalitet ljudi s ovog podneblja - rijetki su sportisti kod nas koji ne vole dobro pojesti, popiti, zapaliti ili barem dudlati one kablove. Uz sve to, dosta nasih sportista je nedovoljno posveceno i predano dovodjenju svoje spreme na vrhunski nivo.Fidelis je napisao/la:Ja ne razumijem te nase trenere,jel oni ne znaju ili nece da povecaju fizicku spremu?
U pravu si, prodati ograca iz nase ligr za te pare, to je umjetnost. Ti sto ih spominjes nisu svemogucoi, ali rade mestoYoyo je napisao/la:on je za nase lige ronaldo da se razumijemo...ja pisem trenutno u evropi...napisao sam fino da nije osutao u okvir gola 5 utakmica...a mozes uzet borac i radnik tu....ja samo kazem da nas je Bog pogledao s ovim milionom...jaludovolimte je napisao/la:Pa igramo sa centralnim napadačem i dva krilna, znači 3Yoyo je napisao/la:Jedine sanse smo napravili preko strasnog Djelmica, i mali Dado onaj sut glavom...gdje mu je opet centriro Djelmic....naravno spic nije osutao na gol dvije utakmice protiv Standarda...tesko traziti prolaz ako nemas napadaca....Bajić pravio mjesta Đelmiću i Kokotu
Prva dva gola zabio on lično, treci gol asistirao, četvrti gol ostavio povratnu Diatti(napadacu) da bi zabio Beganović(napadac), peti gol dao loptu Amiru da bi ovaj izbacio Kokota(napadac) koji je postigao gol, sesti gol nije ucestvovao kad je zabio Đelmić(napadac) i sedmi gol okrenuo loptu na drugu stranu do Đelmića(napadac) a ovaj zabio. Svih naših sedam golova u Evropi. I opet reci da je Baja rinaka
Gračanica dominirila na istoku. Lijepo za vidjet.godrina je napisao/la:Ma tako je, jos kad vidim ovu kolonu vozila do tuzle eh merakaAsharaK je napisao/la:Nisam upratio forum, al ako ste sta srali, yebte se. Ja sam preponosan!
Mali buraz prvi put gleda Zelju uzivo samo prica o manijacima
Jbg ostaje zal za rezultatom, malo nam je falilo al vratit ce nam se ovo uskoro aBs
Jest vala svaka im cast, ma kolona do tz je bila bas brojcana i onda svak na svoju stranu. Da je sa malo blize da se moze doci cesce al jbgrodom s Mejtaša je napisao/la:Gračanica dominirila na istoku. Lijepo za vidjet.godrina je napisao/la:Ma tako je, jos kad vidim ovu kolonu vozila do tuzle eh merakaAsharaK je napisao/la:Nisam upratio forum, al ako ste sta srali, yebte se. Ja sam preponosan!
Mali buraz prvi put gleda Zelju uzivo samo prica o manijacima
Jbg ostaje zal za rezultatom, malo nam je falilo al vratit ce nam se ovo uskoro aBs
To struka mora uradit, jer ako ne urade sljedecu sezonu nema ko igrat za Zelju a da ima iskustva, u ovo doba sljedece godine ce ici Damir, Amir i Memijaplavanacija je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Sad u ligi Žeriću i Hirošu davati vise prilike da stasaju,ipak ce neko ovu sadasnju mladu snagu morati zamjeniti sljedece godine ako se prodaju..
Svaka ti j na mjestu, jedini ispravni put!!!!!![]()
![]()