FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
bice to bolje iz utakmice u utakmicu.kako sezona odmice momci ce igrati sve bolje.
vidi se napredak u igri,pogotovo na fizickoj spremi..momci pucaju od snage.
vidi se napredak u igri,pogotovo na fizickoj spremi..momci pucaju od snage.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sto si najgori?Chinaglia je napisao/la:Efendić auto gol, Mehidić za remi, dakle 1-1
Zlajci
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
zato sto je degen !DoeTz je napisao/la:Sto si najgori?Chinaglia je napisao/la:Efendić auto gol, Mehidić za remi, dakle 1-1![]()
Zlajci
1919 <3
zlajci na forumu je nesto tipa gate 4 jeldezlajci je napisao/la:Dobar si!Heller je napisao/la:Jel to znaci da sam ja dobio prolaznu ocjenu![]()
Samo nemoj od Kulina bana. Jel bio poceo rat ili nije,koga boli tuki
1919 <3
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Tesko da bi Skaha nesto vise uradio na desnom bocnom, a i nije to igrao ima 3-4 godine sigurno (zvanicna tekma)NKMramor je napisao/la:Efendića lagano na klupu, a Škahića na desnog beka i Veselinovića, ofanzivni vezni (desno). Momci ubiše.Pasha_car_aga je napisao/la:Bolje da nije, koga sad na klupu poslatzlajci je napisao/la: Skaha zavrsen
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ne znam koliko može na beku, al' znam da Mehmedagića neće izbacit', a Kostić je sasvim sigurno prvi ili drugi stoper u ekipi
Po onom što sam vidio protiv Sloge, može dosta u kombinaciji sa Veselinovićem. Kao da su već igrali zajedno, odlično se nadopunjuju po desnoj strani.
Tehnicki mnogo jaci od Efendica kao i fizicki jednostavno dominantniji tako je djelovao protiv Sloge na toj poziciji. Mehmedagica nece ni dirati Moranjkic bi tu se trebao preseliti na klupu ali dobro je da imamo sada od Borca mnogo jacu konkurenciju na svim tim pozicijama. Moram istaci da ni Moranjkic nije odigrao lose ovih nekoliko utakmica naprotiv, aktivan je i u napadu sto je rezultiralo i golom, a jako je smiren u odbrani i dispiplinovan.Chinaglia je napisao/la:ne znam koliko može na beku, al' znam da Mehmedagića neće izbacit', a Kostić je sasvim sigurno prvi ili drugi stoper u ekipi
Sve bi trebalo doci na svoje mjesto do Borca i sa Kosticem nadam se Stjepanovic buldog ispred njih nikome nece biti lako dati go jos samo da se Zeba probudi i bude onakav kakav jeste bio prosle sezone bice sve u redu, opstanak ne bi trebao doci u pitanje
samo Sloboda
Sjećanje na Kapitena

Na današnji dan prije 16 godina ostali smo bez jednog od najboljih fudbalera koje je ikada iznjedrio Tušanj.
Mustafa Hukić - Huka tog kobnog 07. avgusta 1999. godine izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u blizini Devetaka kod Lukavca. Vijest o ovoj tragediji šokirala je ne samo Tuzlu, nego cijeli fudbalski region koji je odlično poznavao našeg Kapitena, našeg Huku.
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... a-kapitena

Na današnji dan prije 16 godina ostali smo bez jednog od najboljih fudbalera koje je ikada iznjedrio Tušanj.
Mustafa Hukić - Huka tog kobnog 07. avgusta 1999. godine izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u blizini Devetaka kod Lukavca. Vijest o ovoj tragediji šokirala je ne samo Tuzlu, nego cijeli fudbalski region koji je odlično poznavao našeg Kapitena, našeg Huku.
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... a-kapitena
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada kada se rijesilo ovo sa sezonskim samo treba na isti nacin raditi svake godine.. Ovo je optimalno..
Treba nakon ovog preci sada na clanske karte, uraditi nesto po tom pitanju. Znam da se tako radilo u UG. Sada samo napraviti po nizoj cijeni nekoj i za FK Sloboda.. Cisto da ljudi imaju i da se zna ko je clan, a ko nije.. Mozda napraviti i da se moze uzetivpreko interneta te da ti stize postom clanska, da si clan FK Sloboda.. Npr da Saltu u Chicago dodje sa njegovim imenom
Treba nakon ovog preci sada na clanske karte, uraditi nesto po tom pitanju. Znam da se tako radilo u UG. Sada samo napraviti po nizoj cijeni nekoj i za FK Sloboda.. Cisto da ljudi imaju i da se zna ko je clan, a ko nije.. Mozda napraviti i da se moze uzetivpreko interneta te da ti stize postom clanska, da si clan FK Sloboda.. Npr da Saltu u Chicago dodje sa njegovim imenom
Davno reče predsjednik, radi se korak po korak. Vjerujem da će to sve riješiti osoba/e zadužene za to, samo po redu narode. Po broju sezonskih se vidi da se radi maksimalno ozbiljno, pa će tako vjerujem biti i u slučaju članskih nekada.tuzlak1987 je napisao/la:Sada kada se rijesilo ovo sa sezonskim samo treba na isti nacin raditi svake godine.. Ovo je optimalno..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo mozda i nije tesko.. Imaju taj sistem za izradu kartica. Samo je treba praviti u obliku clanske sa imenom
staviti mozda cijenu za to 20 KM, pa neka uzme ko voli da ima.. Eventualno neku pogodnost, privilegiju ubaciti
Et' momci pošto dolazi vikend, a ja vikendom posla preko glave,
želim da vam poželim dobrodošlicu u Lukavicu, ako ko bude dolazio od vas. I ako vam šta treba samo mi se javite na PP. Pa nek pobjedi bolji (čitaj Spalević
)
koja je sad cifra prodanih pretplatnih karata ? jesmol' makar 800 prodali 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ja mislim da smo otisli preko 700, sutra ako dobijemo Slaviju, do Borca idemo na miljuMortus je napisao/la:koja je sad cifra prodanih pretplatnih karata ? jesmol' makar 800 prodali
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakvituzla87 je napisao/la:Ja mislim da smo otisli preko 700, sutra ako dobijemo Slaviju, do Borca idemo na miljuMortus je napisao/la:koja je sad cifra prodanih pretplatnih karata ? jesmol' makar 800 prodali
Vidim Azmira u SA juce,mogla bi kakva pozitiva odjeknut.Cuo sam da bi trebo neki novi napadac da dodje ili desni bek 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
izlevati nas wien za Kostića 
Izvini Pappy,ali jesil ti siguran da si srbinPappy je napisao/la: momci da vam poželim dobrodošlicu u Lukavicu, ako ko bude dolazio od vas. I ako vam šta treba samo mi se javite na)
tuzlanska Sloboda