A evo i Irfana i Dzekinog starog. Rekose da su njih dvojica prije Edina u Rim stigli i cekali ga tamo. Btw, isto procitah da ce Dzeko i Miralem bukvalno biti komsije. U istoj ulici ce zivjeti a tu zive i Ljajic i Radja.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

To je mene isto obradovalo, kad sam vidijo snimke i slike. Dzeko je sretan sa transferom. Posve suprotno mi djeluje njegova mimika, napram nekim slikama iz Engleske.KopLfc je napisao/la:Kako sretno Edin izgleda samo mašallah,drago mi je bas radi njega k'o da mi je brat rodjeni.
Onda bi moglo da bude:soccerfan je napisao/la:Zar nije bilo aktuelno dok je Edin jos bio u Wolfsu, a tad se za njega raspitivali Milan i Juve, da Edin uci talijanski? Ja se smijem kladiti da sam to negdje procitao.viKK je napisao/la:ko kaže da će pričati talijanski?
pišu da je trenutno oko 400 navijača prisutno da ga dočeka![]()
![]()
Ako i ne prica, eto mu Miralema neka ga nauci!
Kad se na presici pojave zajedno, Miralem ko biva da prevodi.
Pa mu pokusava objasniti na Bosanskom, pa se situacija jos vise zakomplikuje
![]()
kad se totti bude oprastao messi ce imati 40ak godinaAjax je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:ispratice capitano i dzeku i miralema iz romeCapitano ovdje "ko momak". Nebi rekao da je 10 godina stariji od Messija.![]()
Rudi Garcia zagonetan: Dok sam ja trener, Dzeko i Pjanic nece odredjivati sastav!aqarius je napisao/la:Gledam Pjanine slike i gdje god okrenem Naingolan je tu,izgleda su oni pravo dobri haberi...evo sad uvlače i Džeku u svoje kolo,još da im je Ibro i Spaha,trener im nebi ni trebao,,,u svakom slučaju njih trojica uz Salaha bi i trebali biti kičma ove nove Rome ...izgleda sad ćemo svi gotiviti Romu ko nekada Wolfsburg...
aqarius je napisao/la:Gledam Pjanine slike i gdje god okrenem Naingolan je tu,izgleda su oni pravo dobri haberi...evo sad uvlače i Džeku u svoje kolo,još da im je Ibro i Spaha,trener im nebi ni trebao,,,u svakom slučaju njih trojica uz Salaha bi i trebali biti kičma ove nove Rome ...izgleda sad ćemo svi gotiviti Romu ko nekada Wolfsburg...

5 miliona za posudbu i 15 moraju dati za otkup ako salah odigra odredjeni broj utakmica.sanji je napisao/la:Je li Salah samo posudjen na godinu dana,,ili imaju pravo poslije posudbe da ga kupe??
joj picki ko salate.NoName je napisao/la:aqarius je napisao/la:Gledam Pjanine slike i gdje god okrenem Naingolan je tu,izgleda su oni pravo dobri haberi...evo sad uvlače i Džeku u svoje kolo,još da im je Ibro i Spaha,trener im nebi ni trebao,,,u svakom slučaju njih trojica uz Salaha bi i trebali biti kičma ove nove Rome ...izgleda sad ćemo svi gotiviti Romu ko nekada Wolfsburg...